T W E N T Y - F I V E

4.5K 227 22
                                    

"Máš je?" Zeptala jsem se nedočkavě Alex, hned co jsem jí otevřela dveře od domu. Máme právě u nás doma s holkama sraz, aby jsme doladily poslední detaily naší pomsty.
"Jo, počkej si" řekla a já vyběhla po schodech nahoru do mého pokoje, kde už na posteli seděly Lucy s Miou a tancovaly na písničku One kiss a dělaly, že ji zpívají.
"Tak honem, ukaž" řekla Mia a posunula se, aby udělala na posteli místo i pro Alex.
"Dobře ale varuju vás, umřete smíchy" řekla Alex a skočila na postel a podala nám svůj mobil, na kterém měla vyfocené fotky dvojčat.
"Tak to nene" začala se tlemit Mia a válela se smíchy po posteli.
"A já jsem si myslela, že na Thomase převlečeného za supermana nic nemá" řekla jsem a začala se smát jako Mia před chvilkou a Lucy se k nám hned přidala. Alex se snažila zadržet smích, ale hned na to taky vybuchla smíchy a my všechny vypadalo jak umírající lachtani, ale to je vedlejší.
Znovu jsem si prohlédla fotku, na které byli Max i Jack oblečení do holčičích šatů a na puse měli napatlané něco, co nejspíš měla být rtěnka. Tak tohle bude luxusní, jen ještě musíme vymslet, jak to dostat na veřejnost.
"Ale jak je zveřejníme?" Řekla jsem potom co jsme se uklidnily a prohlížely jsme si ostatní fotky.
"Asi by jsme mohli založit stránku na insta, kam jejich fotky dáme" řekla Alex a já s jejím nápadem mohla jen souhlasit.
"Ale označovat je nebudeme, aby nikdo ze školy nepřišel na to kdo to je" řekla Lucy.
"To jo no, mohlo by se to brát jako šikana" řekla Mia a já vzala do ruky svůj mobil, na kterém jsem se chystala založit účet na instagramu kam dáme ty fotky.
"Jak to pojmenujeme?" Řekla jsem a podívala se na holky, jestli třeba nemají nějaký nápad.
"Tak já nevím, třeba  four_nice_boys_from_nyc" řekla Lucy a já začala psát.
"Ale dáme follow jen lidem z naší školy, aby se poznalo, z které školy ti čtyři jsou" řekla Mia a já začala vyhledávat nejznámější lidi z naší školy, kteří nás nejspíš budou sdílet.
Hned co jsem dala první fotku, začaly mi chodit upozornění na nové sledující a lajky na novou fotku. Začali nás sledovat i lidi z naší školy kterým jsem ani follow nedala a asi po pěti minutách nám oplatil follow i Ryan. Už se těším až přijdou na to, že jsou to jejich fotky.
"Teď tam můžete dát toho Thomase jako supermana, ať tam je něco trapnějšího" řekla Mia a já tam hodila fotku, kterou před chvilkou Mia zmínila. Jako první tam máme Jacka a Maxe jak hrajou fotbal, což nebylo tak trapné jako spíš roztomilé.
"Je to tam" řekla jsem a přemýšlela, jakou Ryanovu fotku tam dát teď.
"Bacha, dal nám follow jeden z dvojčat" řekla Lucy, která to celé sledovala ze svého mobilu.
"Teď tam dáme asi tuhle ne?" Řekla Alex a ukázala mi na svém mobilu fotku Ryana, který měl na obličeji napatlanou jahodovou zmrzlinu. Mohlo mu být asi tak pět let, a vypadalo to celkem roztomile.
"To je mega cutee" řekla jsem a dala ji tam.

Ta písnička⬆😍😍 největší láska za tento týden💕💕
Jinak děkuju že jsme pořád na. 3-4 místě v Teen Fikci, strašně si toho vážím❤💕

GIRLS Where stories live. Discover now