T W E N T Y - F O U R

4.3K 206 7
                                    

"Jakej máš plán?" Zeptala se mě Lucy v Chemii. Máme dělat nějaký pokusy, a já jsem ráda, že jsem ve dvojici zrovna s Lucy. Mia skončila s Maxem a Alex a Ryanem. To kvůli tomu, že se Max a Ryan hádali, takže je profesor rozdělil.
"Ještě potřebuje promyslet, ale zkusit to můžeme" řekla jsem a nalila do zkumavky nějakou tekutinu, která příšerně voňela. Asi tak jako Ryan a Jack minulej týden.
"Zkusit to můžeme, vyklop to" řekla Lucy a nenápadně pod lavicí vytáhla mobil a odepsala Alex, která si stěžovala na Ryana.
"Dobře, ale budu potřebovat vaši pomoc" řekla jsem a stále ještě přemýšlela nad mým plánem.
"O co jde?" Řekla trochu nedočkavě Lucy a schovala mobil.
"Potřebuju sehnat jejich trapný fotky z dětství" řekla jsem a v hlavě si přehrávala moment, kdy u nás byla na návštěvě matka Thomase a Mii. Říkala, že Thomas všechny svoje fotky z dětství schoval a nikomu je nechce ukázat.
"Tak to bude trošku težší, ale znám Ryanovu sestru, možná by nám je mohla sehnat" řekla Lucy a já přemýšlela, jak bych mohla sehnat fotky Maxe a Jacka.
"Super, ale pořád budeme potřebovat nějak získat trapný fotky Maxe a Jacka. Sice už mám jednu teorii jak se k nim dostat, ale bude to chvilku trvat" řekla jsem a podívala se na Jacka a Thomase, kteří se hádali, co znamená značka Na.
"Je to olovo, debile" řekl Jack a já protočila očima. To by ani nešlo, aby se oni nehádali.
"Ne, je to hořčík, to si pamatuju" řekl Thomas a Lucy se jim začala smát.
"Je to sodík vy idioti" řekla jim Lucy tak, aby to profesor neslyšel. Jack se na nás vyděšeně otočil a Thomas hned po něm.
"A co je teda S?" Zeptal se zmateně Thomas a já vybuchla smíchy.
"Síra" řekla jsem když jsem se trochu uklidnila a podívala se na Lucy, která se smíchem válela po lavici, takže nám skoro rozlila sodík.
"Jakto? Já jsem si celou dobu myslel, že sodík je S" řekl Jack a otočil se zpátky k lavici, asi aby si spravil chybu v pracovním listě.

Omlouvám se že dlouho nevyšla kapitola ale měla jsem spoustu práce s něčím jiným.
Ten pocit, když o mě malý děti na školním tellonymu píšou, že  jsem namyšlená a trapná😂 umiram z nich😂😂

GIRLS Kde žijí příběhy. Začni objevovat