T W E N T Y - N I N E

3.9K 177 7
                                    

Měla jsem dokonale vymyšlený plán, jak dát Lucy a Maxe dohromady. Jsme s Lucy na nějaké párty, na které jsou (jen tak náhodou) dvojčata Larsenovy.
"Co si myslíš o Maxovi?" zeptala jsem se "nenápadně" Lucy, když jsme vybíraly pití.
"Je hezkej" řekla a nalila do sebe kelímek čehosi, co vypadalo jako cocacola.
"Takže se ti líbí" řekla jsem a pozvedla obočí. Nikdy, když jsme se bavili o klucích, neřekla Lucy o někom, že je hezkej.
"To jsem neřekla, ale...." řekla Lucy, ale já jí přerušila.
"No, protože já mám z důvěryhodných zdrojů, že ty se mu líbíš taky" řekla jsem a ona se na mě podívala jakože to jsi vzala kde?
"Takže mě napadlo, že by sis s ním mohla promluvit" pokračovala jsem, když nic neřekla.
"Jestli to je nějakej prank, tak jsi mrtvá" řekla a vydala se směrem, kde stál Max. Tak tohle jsem teda nečekala. Myslela jsem si, že mi to neuvěří a budu ji muset hodně přemlouvat, ale ona prostě sama od sebe jde? Asi to nebyla jen cocacola, ale něco hodně silnýho.
"Takže?" objevil se vedle mě Jack a já ukázala na Lucy, která se bavil s Maxem.
"Wow" řekl a otočil se na mě. Abych se vyhnula jeho pohledu, hodila jsem do sebe zbytek pití, co jsem měla v kelímku.
"Není za co" usmála jsem se na něho a znovu se podívala na Lucy, abych zkontrolovala, jak to jde. Řekla bych, že asi dobře, protože Max ji chytl za pas, ona si stoupla na špičky a políbila ho.
"Ti na to jdou nějak rychle" řekla jsem a otočila hlavu. Tohle jsem fakt nečekala.
"Děláš si srandu?" začal se smát Jack a já po chvilce s ním.
Protože mi po chvilce došlo pití, otočila jsem se a šla si něco nalít. Když jsem se otočila na Jacka, líbal se s nějakou holkou z vedlejší třídy. Jmenuje se Bria nebo tak něco, nemůžu si pamatovat jména všech holek na škole. Jen vím, že patří do týmu roztleskávaček.
Trochu mě zabolelo u srdce, asi proto, že před několika měsíci jsme se takhle na jedné párty líbali my dva.
"Jé, Jonesová" řekl nějaký hlas za mnou, když jsem jen tak zírala na Jacka a Briu, jak se líbají a vzpomínala na tu noc, ze které si toho teda moc nepamatuju.
"Co chceš?" otočila jsem se na něho a zarazil mě jeho úsměv, ten toho taky hodně vypil.
"Tebe" usmál se a já málem dostala záchvat smíchu. Opravdu hodně toho vypil.
"Tak určitě" řekla jsem a protočila očima. Otočila jsem se na Lucy, která by teď měla být s Maxem, ale nikde jsem ji neviděla. Možná bych ji měla jít hledat, ale mě taky nikdo nehledal, když jsem byla s Jackem.

Pokud by jste mě někdo chtěl sledovat na instagramu, jmenuju se tam malinkej_bagr ❤ budu tam dávat informace ohledně wattpadu a tak🌼

GIRLS Where stories live. Discover now