S E V E N T E E N

5.2K 232 13
                                    

Cassidy
"Jdu si pro pití" řekla jsem holkám a odešla z tančícího davu někam do kuchyně. Už je něco kolem půlnoci a my toho hodně vypily, naposledy jsem se hodně opila na jedné párty před rokem ještě v LA, kde jsem se taky vyspala s nejhezčím klukem na škole. Nikdy jsem toho nelitovala a díky mému postavení mi ani nikdo neříkal že jsem holka která se vyspí s každým druhým. Sice jsem s tím klukem nechodila ale nevadilo mi to.
Hodila jsem do sebe nějakou záhadnou tekutinu kterou pili všichni, už jsem nic necítila a nevnímala, takže mi to bylo vcelku jedno.
Měla jsem v plánu se vrátit k holkám a znovu tancovat (jestli se tomu tak dá říkat).
Najednou mě ale někdo zatáhnul do nejakého pokoje a natiskl na zeď. Jak už jsem říkala, byla jsem úplně mimo a nic nevnímala takže jsem nic neudělala.
Najednou jsem ucítila něčí rty na mém krku a ruce které se mi obmotaly kolem pasu. Bylo mi jedno kdo to je. Vůbec jsem to nevnímala.
Celkem se mi to líbilo, a proto jsem svoje prsty zapletla tomu klukovi do vlasů. Tohle je všechno co si pamatuju. Nejspíš za to může ten alkohol, ale můj mozek vypnul.

Ráno mě probudila příšerná bolest mojí hlavy. Bože, tak moc mě hlava nebolela ani po té párty v LA kde jsem se dokonale sjela.
Možná je to taky tím že jsem se probudila vedle nejhezčího kluka na škole. Zasnila jsem se a zavzpomínala na to. Nojo, starý dobrý časy. Bože, to znělo jako nějaká stará babička.
Teď jsem se ovšem zarazila nad tím kde jsem se probudila. V posteli. Hej, nečekaně.
Takže zaprvé, jak jsem se dostala do postele Miiných rodičů a zadruhé, čí ruce mě teď objimají kolem pasu?
Počkat, cože? Zaraženě jsem se podívala na klučičí ruce obmotané kolem mého pasu. To, že byly klučičí by poznal každej.
Napřed jsem přemýšlela nad tím co se včera stalo, bohužel jsem na nic nemohla přijít.
Prudce jsem se otočila a tím jsem nejspíš probudila i toho kluka co se mnou ležel v posteli.
Myslela jsem že dostanu infarkt, doopravdy jsem přestala dýchat. Nejspíš z toho dostanete infarkt jako já (nebo jste to čekali) protože vedle mě ležel polospící Jack Larson. Bože, co jsem komu udělala?
"Ještě pět minut mami" zamumlal Jack a ještě víc se zahrabal do peřin. Nebudu lhát, vypadal docela roztomile. Trochu jsem se nad tím i usmála, ale on se okamžitě probral. Měl štěstí, nejspíš bych začala křičet "vstávej debile" a potom bych ho uškrtila, protože jsem se probudila vedle něho ve stejné posteli. Na to co se tady včera stalo radši teď ani nemyslím.
"Jacku?" řekla jsem trochu vyděšeně, ačkoliv jsem poznala kdo vedle mě spal už před chvíli, teprve teď mi to pořádně dochází.
"Cassidy?" Řekne on se stejným výrazem, ovšem ten jeho se hned změní v úchylný úsměv.
"Kolik je hodin?" Řekla jsem vyděšeně, protože mi došlo že dnes je škola.
On sáhl někam na zem a vytáhl svůj monbil a hned mi vyděšeně oznámil "8:01".
Okamžitě jsem vyskočila z postele a rozhlédla se po místnosti abych našla své oblečení. Měla jsem na sobě spodní prádlo, což mě vcelku uklidnilo.
Oblékla jsem si to co jsem měla včera na sobě a odběhla do koupelny kde jsem zkontrolovala svůj stav. Vlasy jsem si jen párkrát pročesala něčím hřebenem (teď nebudu řešit čí je) a zadívala se na svůj makeup. Včera jsem se naštěstí moc nemalovala a tak jsem měla jen rozmazanou řasenku. To co včera byly linky se tak identifikovat nedalo. Opláchla jsem si oči s cílem to černé okolo mých očí smýt. Podařilo se mi to, nad čím jsem si lámala hlavu.
Uviděla jsem řasenku tak jsem si ji bez váhání nanesla a vyběhla z koupelny.

Takže konečně něco delšího 😂😂 600 slov 👐 potlesk prosím

GIRLS Where stories live. Discover now