T H I R T Y - T H R E E

3.5K 176 4
                                    

"Teda řeknu vám, dnešní tělocvik byl vážně hroznej" řekla Mia a plácla sebou na lavičku v šatně.
"Jestli po nás bude ještě někdy chtít běhat deset koleček, nahlásím to jako šikanu" řekla Lucy a vyslékla si zpocené tričko.
"Proč místo toho nemůžeme dělat něco jinýho?" Řekla jsem a převlékla si tričko. Nevím jestli to, co jsem dnes měla na tělocviku, bude vůbec ještě někdy použitelné, protože je fakt hodně zpocený.
"Co třeba?" Zeptala se Alex, které nejspíš naše hodiny tělocviku vyhovují. Nojo, kdybych nebyla líná cvičit, možná by mi to taky nevadilo.
"Třeba gymnastiku" řekla Mia.
"Já jsem tak hrozně zpocená, že bych si dala sprchu" vzdychla Lucy a já jsem teď chtěla zabít opraváře, protože ještě neopravili sprchy ve škole. Vždyť takhle zpocená nemůžu vylézt z této šatny!
"Holky, nemá někdo z vás voňavku nebo tak něco?" Zeptala se Mia a já vytáhla svoji lahvičku mého oblíbeného parfému, kterým jsem před dávnou dobou navoňela Ryanovi oblečení.
"Tady máš, ještě by tam mělo něco být. Ještě pořád čekám, až mi přivezou novou, ale nějak se to zdrželo." Řekla jsem a podala voňavku Mie.
"Děkuju" řekla a já si sundala ponožky. Tak tyhle asi můžu rovnou vyhodit.
"Hele můžu si tu voňavku půjčit taky?" Zeptala se Lucy a já přikývla. Naštěstí už Mia nějak překousla Lucyin vztah s Maxem,  ale že by z toho byla nadšená, to se říct nedá. Ale alespoň něco, už se všechny tak trochu dohromady bavíme.
"Sorry, moc ti tam té voňavky nezbylo" usmála se provinile Lucy, když mi ji vracela.
"V pohodě" řekla jsem a navoněla jsem se tím, co tam zbylo.
"Počkej, to nějak divně voní" řekla jsem a pořádně si přičichla k mému tričku. Chvíli jsem tu vůni nemohla zařadit, ale pak mi to došlo.
"Ten idiot to vyměnil za pánskou vůni" vykřikla jsem a podívala se na ostatní holky.
"O můj bože. Teď nevím co je lepší,  jestli být zpocená, nebo smrdět takhle" řekla Lucy a začala kolem sebe mávat rukama, aby vyčistila vzduch.
"Děláš si srandu? Teď smrdím jako můj brácha!" Řekla Mia a já si sama pro sebe slíbila, že moje pomsta bude lepší. Přece jenom, když to zhodnotím, nápad trapnej, ale účinek velkej. Tohle jsem od něho teda nečekala.

Omlouvám se, že dlouho kapitola nebyla, ale moc mě to psaní nebaví... Teď je jen taková krátká kapitola, ale zítra odjíždím na tábor a chtěla bych předtím stihnout vydat ještě další kapitolu.
Luv jú❤ 

GIRLS Where stories live. Discover now