E L E V E N

5.8K 258 3
                                    

Lucy
Zavřela jsem dveře od BMW ve kterém mě přivezla moje starší sestra. Aby jste v tom měli jasno, mám starší sestru a mladšího bratra. Ségra chodí na vysokou, a bratr do první třídy. Ano, je mezi námi velký věkový rozdíl, ale nám to nevadí, naopak spíš vyhovuje.
Pár rychlými kroky jsem se dostala ke Cassidy a Mie, které se spolu bavily a přitom koukaly na skupinku fotbalistů.
"Ahoj" objala jsem je a ony mi objetí oplatily.
"Ahooj" řekla (nebo spíš zařvala?) Alex, která právě přijela a rozeběhla se k nám.
Skočila mi do náruče a my jsme skončily v hromadném objetí.
Pár lidí se na nás otočilo, a my se vypravily ke vchodu do školy.
"Usmívat" řekla Mia a já se ještě víc usmála, pozdravila pár lidí a společně jsme vešly do budovy školy.
"Hele, potřebuju za ředitelkou" řekla Cassidy a rozhlédla se po chodbě.
"Tak já půjdu s tebou, holky vy nám chytněte místo v lavici" řekla Alex a já s Miou jsme se jen usmály a odešly ke skříňkám. Pořád jsem držela svůj úsměv, protože tady bylo spoustu nových lidí a já chtěla působit mile.
Došla jsem ke skříňce a odemkla ji, hodila jsem do ní nějaký věci který jsem si vzala z domu, a potom ji zamknula. S Miou jsme se vydaly do naší třídy.
Já si sedla do čtvrté lavice u okna, Mia přede mě.
Já jsem měla sedět s Alex s Mia s Cassidy. Měly jsme to tak domluvené, takže jsme nemusely nic řešit. Neštěstí všichni věděli že v těch lavicích sedíme my, takže nám tam nikdo nevlezl.
To by si mohl zkusit, pořádně bych si to s ním vyřídila. Vytáhla jsem svůj mobil a věnovala se facebooku, zatímco Mia vyřizovala s učitelkou kvůli kroužku zpěvu, já zpívat neumím takže mi je to jedno.
Těsně před zvoněním do třídy vletěla Alex s Cassidy, měly štěstí že to stihly před příchodem učitelky Sparksové, je dost přísná a nesnáší když někdo chodí pozdě. Alex přistála na židli vedle mě a tajemně se usmála, jakoby měla nějaký překvapení.
Jen jsem nad tím protočila očima a čekala než do třídy přijde paní Sparksová.

GIRLS Where stories live. Discover now