T H I R T Y - F I V E

4.4K 237 80
                                    

"Za domácí úkol vypočítáte celou stranu 24 a kdo to zítra nebude mít, za odměnu si vypočítá i stranu 25" řekla s hraným milým úsměvem naše nejoblíbenější učitelka na matematiku a odešla ze třídy.
"Na tohle fakt nemám" lehla jsem si na lavici a v mysli proklínala naši velmi úžasnou školu, ve které nás všichni učí o mnoho víc než normální učitelé na normálních školách. A když už tak by bylo celkem fajn, kdyby to taky naši učitelé uměli vysvětloval.
"Jak se vede, Jonesová?" Sedl si ke mě do lavice na volnou židli Jack hned potom, co po zvonění Lucy vyskočila z lavice.
"Drž hubu, nebo taky můžeš ty příklady z matiky spočítat za mě"  řekla jsem aniž bych se na něho podívala.
"Ale notak. Jen jsem s tebou chtěl o něčem mluvit" řekl a já otočila hlavou tak, abych na něho viděla.
"O co jde?" Zeptala jsem se.
"No, tak trochu jsem si říkal, že nebyl tak dobrej nápad dávad Lucy a Maxe dohromady" opatrně začal a já ho radši zastavila.
"Co zkoušíš? Vždyť jsi to tak chtěl, tak proč si stěžuješ?" Řekla jsem nechápavě a podívala se na něho se zvědavostí, co z něho vypadne.
"Podívej se na to, ani jednomu z nás to nic nepřineslo. Ty nemáš kamarády, Max na mě zase nemá čas, přestal chodit na tréninky a taky mi přestal psát domácí úkoly,  takže se mi výrazně snížil školní průměr!" Řekl  a chtěl pokračovat, ale tohle já už poslouchat nechtěla.
"Ale vždyť to není vůbec o nás! A navíc, proč pořád myslíš jenom na sebe? Udělala jsem přesně to, co jsi chtěl, tak si nestěžuj!" Vyjela jsem po něm a řekla jsem to trošku hlasitěji než jsem chtěla, takže se na nás celá třída dívala jako na debily.
"A navíc, mám kamarády." Řekla jsem už trochu klidněji a otočila se na druhou stranu, abych se na něho nemusela dívat.
Když ostatní pochopili, že žádný další hroty nebudou, začali se věnovat sami sobě a nás už si nevšímali.
"Jo a který teda?" Řekl Jack a já se nadechla. To bude na dlouho.
"Myslím tím nejbližší kamarády, nechci abys vyjmenovávala všechny co ti komentují fotky na instagramu"
"Dobře, tak třeba Lucy, Mia, Alex, Max, Ryan, Thomas a to je asi všechno..." řekla jsem a vyjmenovala jen lidi z naší "party" co se každý den spolu bavíme.
"A já jsem co?" Řekl uraženě a já se zasmála.
"Ty jsi jen nějaký malý děcko co mě neustále otravuje." Řekla jsem a on se začal smát.
"Notak... vždyť jsem spolu i spali, to něco znamená" řekl  potichu tak, abych to slyšela jen já.
"No tak to mi radši nepřipomínej" řekla jsem a zasmála se.
"Co je? To jsem byl tak špatnej nebo co?" Zasmál se Jack a já se na něho otočila.
"Byl jsi tak moc špatnej, že si z toho vůbec nic nepamatuju" řekla jsem a usmála se. Na tohle už mi radši ani nic neřekl, jen se zasmál a pozoroval mě.

Haha, chtěli jste to, tak tady máte další kapitolu. Vůbec nic nevydávám protože mě to asi ani nebaví. Vaše aktivita stejně klesla (tak co jsem čekala haha) takže přemýšlím, že s psaním úplně přestanu.

Btw. Nechce to někdo dopsat za mě ? Xddd lol

GIRLS Where stories live. Discover now