T W E N T Y - S E V E N

3.9K 201 3
                                    

"Co si myslíš, že vymyslí za pomstu?" Podívala jsem se na Miu a položila učebnice chemie na lavici.
"Vůbec nevím, ale jak znám Thomase, nic moc extra to nebude." Řekla a pokračovala v opisování zápisu ze sešitu od Lucy.
"A oni ví o tom, že jsme to byly my?" Otočila se na nás Lucy a já zapnula svůj mobil, abych se podívala na naši nově založenou stránku na instagramu.
"Nejspíš ne, ale Ryan mi u skříněk ráno říkal, že ví, že za to můžu já" pokrčila jsem rameny a pročítala si zprávy z directu.
"Hele, on mi napsal" řekla jsem potichu a ukázala mobil holkám. Jack mi právě napsal a snažil se ze mně dostat, čí stránka to je.
"Asi si myslí, že mu to řekneš" řekla Mia a začala psát odpověď.
A na co to potřebuješ?
Klikla na tlačítko odeslat a já se nenápadně rozhlédla po třídě. Jack, Ryan ani kdokoliv z jejich crew tady nebyl.
"Už víte co jim uděláme potom?" Zeptala se nedočkavě Alex a já pokrčila rameny. Už jsem nic moc v zásobě neměla.
"Něco mě napadlo, ale bude to potřebovat ještě promyslet" řekla zamyšleně Mia a já se na ni otočila. Nenapadlo mě, že zrovna ona bude mít nějaký nápad.
"No stejně si budeme muset počkat, až udělají něco oni" prohlásila Lucy a v tu chvíli zazvonilo, načež se ve třídě objevili (opět záhadným způsobem) Max, Jack, Ryan i Thomas.
"Zas chemie?" Zaslechla jsem, jak se Ryan ptal Thomase. 
"Jo"
V tu chvíli do třídy přišel profesor, který má být podle mě tak už dvacet let v důchodu.
"Tak, děti, utvořte dvojice, budeme mít laboratorní práci" řekl a posadil se. Jako fakt? Mám takovej pocit, že v chemii by se mělo dělat i něco jinýho než pokusy. Teda alespoň tak to bylo na minulé škole.
"A pánové tam vzadu spolu sedět nebudou" všichni jsme poznali, že myslí Ryana a jeho crew. Jen jsem se otočila na Lucy, se kterou bych teď měla být ve dvojici.
"A proč ne, pane profesore?" Zeptal se Jack a já protočila očima.
"Protože zrovna vy, pane Larsone, sedíte s Cassidy" řekl a já ztuhla. Tohle neznamená nic dobrého. Čeká mě čtyřicet pět minut absolutního utrpení. A to ještě nemluvím o tom, že celou práci budu muset dělat místo něho, protože neumí ani názvy prvků.



GIRLS Kde žijí příběhy. Začni objevovat