N I N E T E E N

4.3K 212 14
                                    

"Kde jsi byla?" Zašeptala Mia hned, co jsem se posadila. Celkem dlouho jsem přemýšlela co jí říct. Pravdu jsem jí rozhodně říkat nechtěla, ale kamarádkám by se lhát nemělo. V tomhle případě jsem nevěděla, jestli je horší pravda nebo lež.
"V posteli" řekla jsem po chvilce mlčení a usmála se, aby to vypadalo víc věrohodně.
"Ale vždyť jsi domů nešla, kde jsi teda spala?" Řekla a já začala přemýšlet nad výmluvou, která by byla alespoň z časti pravdivá.
"U tebe doma, ráno jsem se probudila v nějakém pokoji" řekla jsem a znovu nasadila úsměv jakože všechno je oukej. Teď jen doufám že mi to sežerou všichni a taky, že Jack nic neřekne.
"Hledaly jsme tě, ale nikde jsi nebyla. Bylo tam sice pár lidí, jako Jack s nějakou holkou, ale tebe jsme nenašly" nasadila starostlivý úsměv a já byla v koncích. Co jí mám říct teď? Že ta holka která vlezla Jackovi do postele, jsem byla já?
"Asi jste mě neviděly" pokrčila jsem nad tím rameny a otevřela si učebnici, aby si učitelka myslela že něco dělám.
"Asi ne" řekla Mia a usmála se. Oddechla jsem si, moji poloviční lež mi uvěřila. Potom už s výslechem přestala, jenže já jsem věděla že mě takový bude čekat ještě od holek a potom doma.
"Jack na tebe furt kouká" drkla do mě Mia a já se otočila na Jacka. Nekoukal se na mě jen Jack, ale polovina jejich crew. Přesněji řečeno, Jack, Max, Thomas a někteří, které jsem neznala jménem. Co zas chcou?
Hodila jsem po Jackovi tázavý pohled, vůbec mi nebylo jasné proč se na mě tak dívají.
Když Jack zachytil můj pohled, zadíval se znovu do sešitu a usmál se, zatímco Max a Thomas si něco šeptali a ukazovali si přitom na mě.
Protočila jsem nad tím očima a pokračovala v psaní zápisu, který mi stejně bude na nic. Na konci roku ten sešit půjde do sběru a učím se z učebnice (nebo vůbec), takže na co si tohle prostě musím psát? Asi abych se v hodinách nenudila...

Dost krátký, já vím...
Vy, co čtete i moje ostatní příběhy víte, že jsem se teď věnovala víc Wait for me. To mám teď ale dokončené, takže se chci věnovat psaní tohohle.
Děkuju, že mě chápete a i přes to, že se málo věnuji psaní Girls, to pořád čtete! 🌹❤

GIRLS Kde žijí příběhy. Začni objevovat