T H I R T Y - T W O

3.7K 181 5
                                    

Seděla jsem v lavici a zírala do prázdna. Mia a Alex seděly na druhé straně třídy a zase se hádaly o stejných botách jako naposledy, protože dnes si je jedna holka z třeťáku vzala na sebe.
Vypadám jako bych neměla kamarády, ale vždyť taky jo, Lucy na mě poslední dobou kašle. Nevím, jestli kvůli Maxovi, ale až já budu mít kluka, slibuju, že na kamarádky se nevykašlu nikdy.
"Proč tady sedíš tak sama?"
"Nemám kamarády" řekla jsem, ikdyž jsem to v úmyslu neměla.
"Cože? Cassidy Jonesová, největší osobnost naší školy, nemá kamarády?" Řekl Ryan.
"Jo, už to tak bude. Od té doby, co jsem dala Lucy a Maxe dohromady, mi nebyla schopná ani říct ahoj, a pokud se Mia dozví, že za to můžu já, nebudu mít už žádný kamarády." vylezlo ze mě na jeden nádech. Tohle jsou moje nejvíc negativní myšlenky, které se mi teď honí hlavou.
"Mám to stejně" řekl a sedl si vedle mě.
"Jak ty to můžeš mít stejně? Máš ještě Jacka a Thomase, a navíc ty za jejich vztah nemůžeš, takže ty kamarády neztratíš" řekla jsem a otočila jsem se na něho. Říkala jsem už někdy, jak hezký má vlasy? Pokud s ním budu někdy chodit, tak kvůli vlasům.
"To sice ne, ale Max byl můj nejlepší kamarád. A taky mě štve, že kvůli jejich vztahu nemůžeme dokončit naši válku" řekl Ryan a já vybuchla smíchy.
"Ty jseš fakt ztracenej případ" řekla jsem a zhluboka se nadechla, abych se přestala smát.
"Kolik to vlastně je? 3:0?" Řekl Ryan já ho bouchla do ramene.
"Ne. Je to 6:5 pro nás" řekla jsem pyšně.
"Tak to asi těžko"
"Ale jo, pamatuješ, jak jsem ti v zeměpise, když jsi spal, nalakovala nehty na růžovo? To bylo minulej týden, a já pořád čekám na odplatu" řekla jsem a začala se smát.
"To mi ani nepřipomínej, nešlo to vůbec dolů, sestře zrovna došel odlakovač" řekl a já se podívala na jeho nehty. Na jeho malíčku ještě trochu zbylo, ale na první pohled to nebylo vůbec vidět.
"A jestli chceš, aby jsme vyrovnali, já klidně můžu pokračovat" řekla jsem a sklopila pohled na svoje boty.
"Jestli ti to nevadí" řekl nejistě Ryan a usmál se.
"Tak fajn" usmála jsem se a v hlavě vymýšlela další pomstu, která by překonala všechny ostatní.

GIRLS Where stories live. Discover now