*9.bölüm*

11.9K 1K 152
                                    

Avucuma koyduğum kalbimdir Rabbim
Çırpındıkça kırılıyor kanatları
Kalbimin kedersiz uçacağı bir gök ver bana ..


🍃~Vuslat... 🍃



-İnanamıyorum Su ! Burdasın .. günler , haftalar sonra burdasın , buldum işte seni !'

Hümeyra kollarını kavrayan elleri sertçe itti ve bir iki adım geri çekildi . Herşey rüya gibi giderken karşısına çıkan bu adam kabusun ta kendisi olmalıydı. Endişe içinde gerileyip kaşlarını çattı.

-Burada değilim . Ben Su değilim Cem . Ben artık Hümeyra'yım . Kendime yeni bir hayat kurdum .'dedi isyankar bir tavırla. Cem yukarıdan aşağı süzdü genç kızı. Emir'in gördüğünde içinin gittiği uzun mavi elbise Cem'in yüzünü buruşturmaya yetmişti . Eski giyimine nazaran kapalı olan kıyafetleri dikkatini çekti .

-Bu halin ne ? Ne yaptın sen kendine ? Nineler gibi giyinmek senin tarzın değildir .' dedi alaycı bir tavırla. Hümeyra huzursuzca kıpırdandı . Emir'in gelip onları görmesi ihtimalini düşünmek bile istemiyordu . Eliyle önüne gelen saçını kenara çekiyordu ki parmağındaki tektaş Cem'in görüş alanına girmişti . Evlenme teklifinden günler sonra gelmişti bu yüzük . Ve en az teklif kadar heyecan yaratmıştı Hümeyra'nın içinde .

-Su ! Bu ... bu benim sana aldığım yüzük değil .'dedi Cem bir hamle ile genç kızın elini sıkıca tutarak. 'Sen neler karıştırıyorsun ! Hadi yürü gidiyoruz !'

Hümeyra elini geri çekti. Denizden gözleri yıldırımlar saçar gibi dikildi Cem'in gözlerine . Kaza geçirdiğinde hastaneye , başka kadınla basıldığında af dilemek için arkasından gelmeye tenezzül etmeyen adam şimdi ona hesap soruyordu. Bu cüreti nereden buluyordu Allah aşkına?

-Sen kimsin !'dedi sesini yükselterek . Soru sormaktan öte had bildirir gibiydi ahvali. 'Bana hesap soracak cesareti nereden alıyorsun Cem kimsin sen ? Haddini bil !' Cem gözlerini sinsice kıstı. Bu yeni Hümeyra hiç hoşuna gitmemişti. Uslu bir kız gibi ona boyun eğdiği günler ne güzeldi oysaki.

-Bu yüzük ne dedim! Bana cevap vermek zorundasın !'dedi dişlerinin arasından . Hümeyra gözlerini kıstı ve iğrenerek baktı ona. Hayatını onunla geçirebileceğini nasıl düşünebilmişti? Emir'i tanıyana dek gözlerinin kör olduğunu düşünüyordu. Gözleri istemsizce etrafı tararken hırsla konuştu.

-Ben seninle ilgili hiçbir şeye zorunda değilim . Ama çok merak ettiysen söyleyeyim .'dedi  fısıldar gibi. Ve mağrur ifadesiyle devam etti . 'Aşık oldum ve aşık olduğum adamla evleniyorum .'

Cem'in gözleri şaşkınlıkla açılırken Hümeyra hayatının golünü atmış bir edayla arkasını dönüp yürümeye başlamıştı . Bir kez daha Cem'i arkasında bırakıp yürüyordu ama bu kez farklıydı . Bu kez hayal kırıklığından çok hayaller taşıyordu yüreğinde . Emir ile ...

-Bunu yapamazsın !'diye bağırdı Cem arkasından.'Buna izin vermem ! Suu !'

-Hümeyraa ?'

Adını seslenerek omuzundan sarstı arkadaşını Afra. Hazırlığın orta yerinde gözleri boşluğa dalıp gitmişti. Tamam düşünmek güzeldi ama şimdi vakti miydi canım? Hümeyra omuzundan aldığı sarsıntıyla daldığı yerden zıplayarak kendine gelmişti. Dalgın bakışları genç kızın yüzünde gezindi.

Göklerdeki Nikah (Tamamlandı) Where stories live. Discover now