~10~ Winglet

60 2 0
                                    

Runo on omani.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Heräsin herätyskelloni piipitykseen, joka oli varsin normaalia. En edes sammuttanut sitä. Se soi minuutin kunnes hiljeni. Ääni ei ollut kovin miellyttävä, mutta halusin vain maata, joten tyydyin piipitykseen. Herätyskellon sammumisen jälkeen minun oli pakko nousta, muuten nukahtaisin uudestaan. Menin suihkuun ja kuivasin huolella hiukseni.

Kävelin vaatekaapilleni. Otin sieltä vaaleansiniset reikäiset farkut, sekavan punaisen paidan ja valkoiset nilkkasukat.

Kävelin vessaan, pesin hampaat ja harjasin hiukset. Päädyin vielä kihartamaan hiukseni ja laitoin niihin punaisen kukkapannan. Laitoin käteeni Nominationin.

Aamupalaksi söin viilin ja leivän. Evääksi otin eilistä riisiä ja kanaa. Menin eteiseen ja laitoin vaaleanpunaiset Vanssini jalkaan. Otin tarvittavat tavarat ja menin ulos.

Kävelin bussipysäkille ja hyppäsin kyytiin. Matka meni hyvin nopeasti. Hyppäsin bussista pois lentoasemalla.

Kävelin sisälle ja pysähdyin kun kuulin tutun äänen. Jäin oville kuuntelemaan, kun Alice ja Connor juttelivat ulkona. "Melissa is sooo an asshole.", Alice sanoi. "So it is. Clara is nice, but she must to get away from the Melissa.", Connor ilmoitti. "We have to come up with a good plan.", Alice mietti. "She has to realize that we are nicer than Melissa.", Connor selitti. Sitten he supisivat jotain mitä en kuullut. Kuulin vain jostain ulos pyytämisestä. Ja minähän en sinne mene, jos heillä on tollaset jutut mielessä. Toivottavasti Melissa voi olla.

Jatkoin matkaani. Mietin mitä Connor edes teki täällä. Saavuin Fresh Drinks: ille. Melissa oli jo paikalla. "Sorry I'm late.", pahoittelin. "Don't worry.", Melissa sanoi hymyillen. Miten Connor ja Alice voi juonia jotain niin törkeää Melissan selän takana. Melissa on mielestäni erittäin hyväsydäminen.

Asiakkaita tuli ja meni sopivaan tahtiin ja aina kun asiakkaita ei ollut, nauroimme toisten kertomille hauskoille vitseille.

Kahdentoista aikoihin söin riisiä ja kanaa, jotka aamulla pakkasin mukaani. Ruoka oli erittäin hyvää. Ei olisi uskonut, että se oli eilen tehty.

Fresh Drinks: iä kohti käveli, joku johtavan näköinen lentokentän työntekijä. Hän tuli tiskin taakse ja kysyi minulta: "Are you Clara Flygare?" "Yes, I am.", vastasin. "Come you with me?", hän kysyi. Pelästyin hänen kysymystään, en edes tiennyt kuka hän on. "Who are you?", kysyin. "Oh, sorry, I'm Nathan Welch and Sydney airport pilot.", Nathan kertoi. Hänen asunsa näyttikin hyvin tutulta. Halusin heti tietää hänen asiansa. "Sorry, I go now.", sanoin Melissalle.

Melissa nyökkäsi ja minä lähdin Nathanin kanssa jonnekin, en edes tiedä minne. Kävelimme aika kauan ja saavuimme henkilökunnan oville. Nathan avasi oven avaimellansa ja me kävelimme sisälle käytävään. Kävelimme muutamien ovien ohi ja saavuimme ovelle jossa luki "Pilot Nathan Welch". Wow, minua jännitti, hän tosiaan oli lentäjä. Astuimme huoneeseen, joka oli todella upea. Seinillä oli paljon tauluja lentokoneista, kirjoituspöytä oli täynnä siististi aseteltuja papereita ja hyllyllä oli kirjoja ja joitain palkintoja. Menimme istumaan pöydän ääreen, hän minua vastapäätä ja minä asiakkaan puolelle.

"Would you like to discuss change your job?", Nathan kysyi asiallisesti. Aikovatko he häätää minut. "Why?", kysyin järkyttyneenä. Nathan huomasi eleeni ja lisäsi nopeasti: "To better direction." "What?", kysyin rauhoittuneenpana. "For example...flight attendant, airplane helper, private airplane helper..." Olin onnesta sekaisin. "What?", oli ainoa sana, jonka sain sanottua. "I knew that you like.", Nathan sanoi hieman virnistäen. "You could become my assistant to the airplane to my flight.", Nathan ehdotti. "Really?", kysyin hyvin innoissaan. "Yes." "But, I am only sixteen years old.", kerroin rehellisesti. "Ssshhh don't worry.", hän sanoi rauhoittelevasti. "Look at this.", Nathan kehotti ja nosti ison pinon papereita eteeni. "Studying carefully.", Nathan sanoi. "Yes of course.", melkein kuin huusin. "When I study.", kysyin miettien aikatauluja. "Every day. Start today. Immediately?" "I just tell to the Melissa.", sanoin ja pelkäsin miten Melissa suhtautuisi tähän. Mutta tästä en voisi kieltäytyä, olin aina halunnut tätä.

Tuhansien tähtien maaWhere stories live. Discover now