~26~ Moderni koti

21 1 0
                                    

Nyt on 29.12., perjantai ja minulla alkoi uudenvuoden loma. Meillä oli ollut jo aiemmin keskustelua, että jos vietettäisiin joku yhteinen päivä loman alettua Aydenin ja Zacharyn kanssa. Toisaalta en tiennyt, halusiko Alexander ja Melissakin tehdä jotain.

Avasin verhot ja nousin ylös. Päätin, etten laittaisi kenellekään viestiä ja menen niiden kanssa ketkä pyytää ensiksi. Vaihdoin yömekkoni tämän päivän vaatteisiin, eli mustiin trikoohousuihiin ja sekavanpunaseen paitaan, laitoin myös mustat nilkkasukat.

Tein tarpeelliset aamuhommat ja kävin suihkussa. Istuin kännykkäni kanssa odottamaan sohvalle. Ehdin selata hetken aikaa Pinterestiä, kunnes sain kaksi viestiä. En viitsinyt mennä katsomaan niitä niin, että he näkisivät. Liu'utin kännykän yläreunasta viestit, niin että näin ne. Molemmat olivat tulleet samalla minuutilla. Zacharylta ja Connorilta.

Zachary kysyi minua hänen ja Aydenin kanssa ulos ja Connor pyysi minua hänen, Alexanderin ja Melissan kanssa ulos. En tiennyt kumpaan vastaisin.

En ollut ennen ollut Zacharyn ja Aydenin kanssa vapaa-ajalla, joten ajatus houkutti minua erityisen paljon. Olimme myös suunnitellet jo näkemistä.

Vastasin Zacharylle: "Of course. What time?" "Good. 11 o'clock.", sain vastauksen melkein heti. "Yes. Where?", kysyin. "Do you know, where is Cute Cakes?", hän kysyi. "Yes. See you there.", vastasin. Aloin jo yhä enemmän miettiä, oliko Cutes Cakes joku nuorten yleinen tapaamispaikka. "See you.", sain vastauksen.

Kello oli kymmenen, joten minulla oli sopivasti aikaa. Vastasin Connorille: "Sorry. No today. :(" "Why?", hän kysyi. "I can't, sorry.", vastasin. En aikonut selittää, että minulla on muita ystäviä. "Oh no.", sain vastauksen. "Tomorrow?", kysyin. "Maybe.", hän vastasi. "Okey.", laitoin.

Laitoin kännykän kiinni ja menin vaihtamaan paitaa. Vaihdoin sen punaiseen neulepaitaan ja laitoin kauniin hopean korun kaulaani.

Pakkasin hopeiseen pieneen laukkuuni avaimet ja rahaa. Olin hetken aikaa kännykällä, kunnes lähdin.

Kuljin hissillä alas ja lähdin kävelemään kohti Cute Cakesia. Ulkona oli pilvinen sää eikä mitenkään lämmin, joten neulepaita oli juuri oikea vaatetus.

Kävelin kadulta kadulle, kunnes saavuin Cute Cakesille, jossa oli jo Zachary. "Hey.", tervehdin. Oli outoa nähdä häntä muualla kuin Australian Aviatonilla. "Hey. Ayden comes soon.", hän vastasi. "Okey.", vastasin.

Odotimme hetken hiljaisissa tunnelmissa oven ulkopuolella, kunnes Ayden käveli nurkan takaa luoksemme.

"Hey. Sorry I'm late." "Good that you came.", Zachary kommentoi.

Menimme kahvilaan sisään. "I want coffee.", sanoin. "Me too.", Zachary sanoi. Ostimme kaikki kahvin ja suklaatoffeepallopussin. Kävelimme ulos ja menimme puistoon, missä olin ollut ennenkin, Alexanderin kanssa.

Istahdimme Aydenin viltin päälle. Sää oli vieläkin hieman tuulinen, mutta se ei haitannut.

Katsoin ympärille ja näin joidenkin tulevan puistoa kohti. Mitä lähemmäksi he tulivat, sitä paremmin erotin, että ne olivat Connor, Alexander ja Melissa.

Käänsin pääni äkkiä toiseen suuntaan. "Do you know who they are?", Zachary kysyi ja nyökkäsi heidän suuntaan. "Yes... They are my friends...", vastasin pitkittäen lausetta. "Okey...", Ayden vastasi. Hän ihmetteli varmaankin miksi en halunnut nähdä heitä. "Who they are?", Ayden kysyi. "Connor, Alexander and Melissa.", vastasin. "Okey. I don't know.", Ayden sanoi ja Zachary nyökkäsi. Hyvä niin, mietin.

Ne menivät istumaan vähän matkan päästä meistä. Näin aina välistä, että he vilkuilivat suuntaamme. Hetken päästä Connor nousi ylös ja lähti kävelemään suuntaamme. Yritin alottaa keskustelua Aydenin kanssa. "Have you been here before?", kysyin. "Yes. Few times. You?", Ayden kysyi. "Once.", vastasin. Keskustelumme loppui lyhyeen kun Connor saapui kohdallemme ja keskeytti meidät.

Tuhansien tähtien maaWhere stories live. Discover now