🌼[Foah]🌼

1.1K 54 3
                                    


You and I

Finn szemszöge:

-FIIIIIINN!-ordította Millie.
-MI VAN?-forgattam meg a szemeimet. Bírom Milliet, de néha kicsit idegesítő. Főleg ha Noah-ról beszél.
-Finn. Úristen. Láttad már Noaht?-kérdezi izgatottan.
-Nem.-válaszoltam unottan és tovább folytattam a kajálást.
-Pedig elégge jól néz ki felső nélkül.-kezdi el legyzni arcát a kezével én meg félrenyelek.
-Mhi vkhan?-köhögöm mert elképzeltem ahogy Noah félmeztelenül járkál. Nos igen... azt hiszem egy icipicit beleszerettem a legjobb barátomba. Ezért is idegesít ha Millie róla beszél ugyanis Millie és Noah randiznak... vagyis mostanában sokat lógnak együtt, még nem mondtak egyiken se semmi hivatalosat de én látom rajtuk.
Millie vigyorogva továbbsétál nekem pedig rákvörös lesz a fejem.
-Jól van gyerekek, gyertek ide.-csapja össze a tenyerét Ross. Felállok és az ételemet az asztalon hagyva odavonszolom magam az egyik székhez. Az öltöző ajtajában felbukkan Noah, és pont akkor vette fel a pólóját, szóval még láthattam meztelen felsőtestét. Beharaptam a számat nehogy felnyögjek.
-Hé Finn valami baj van?-kérdezi  Millie, majd mikor megrázom a fejem, odaszalad Noah-hoz, fél karjával átöleli a nyakát és valamit a fülébe súg. Hirtelen elönt a méreg. Miért csinálja ezt velem? Miért nem lehet ő csak az enyém? Miért ilyen tökéletes? Miért kell leszarnia? Noah elpirosodva a hajába túr majd lassan a mellettem lévő székhez sétál.
-Szia Finn.-mosolyog rám. Annyira édes ahogy nagy, ártatlan szemekkel néz rám...
-Öhm... szia.-rázom meg a fejem és megpróbálom nem egyfolytában őt bámulni. Mit is mondjak elég nehéz.
-Szóval mivel már csak az utolsó rész van az évadból, és nagyon keményen dolgoztatok ezen a héten, úgy gondoltuk Mattel hogy csaphatnánk egy bulit ma este.-Ross körbenézett és várta a reakciónkat.
Millie felpattant a székből és körbeszaladt a teremben azt ordíbálva hogy 'buliiiiii', Sadienek felcsillant a szeme és izgatottan tapsolt, Caleb csak megvonta a vállát, Gaten pedig összepacsizott Noah-val. A felnőttek csak mosolyogva néztek minket.
-Akkor ezt igennek vesszük.-vigyorgott Matt.
-Szeretettel várunk mindenkit akkor este. Ne féljetek alkohol nem lesz.-mondta Ross majd amikor a felnőttek nem figyeltek ránk kacsintott.
Nem szeretem a bulikat, de lehet hogy még valami jó is kisülhet belőle...

Hi! Ne féljetek lesz belőle második rész is, csak érdekel hogy eddig hogy tetszik a történet...
A helyesírási hibákért bocsi 😅

Love u
💁🏼Crudelis∆

Unreal [Foah-Byler Oneshots]Where stories live. Discover now