🏰[Foah]🏰

769 47 1
                                    


Idiot

Finn szemszöge:

Két hét. Ennyi idő telt el azóta mióta szakítottam Noah-val. Nem is tudom miért tettem, leginkább csak azért hogy magamat védjem. De azóta nagyon megbántam. Nem bírom elviselni hogy állandóan rámosolyog valakire, és az a valaki nem én vagyok. Most is itt ül és boldogan beszélget valami lánnyal. Ez nem ő. Nem lehet ő. Nem lehet ilyen egyszerű neki túllépnie rajtam. Igaz egy seggfej vagyok, de attól még szeret. Vagyis azt mondta...

~time skip~

-Hé Noah várj!-futottam utánna. Megállt és megfordult, majd hamisan rám mosolygott.
-Szia Finn.
-Beszélhetnénk?-húztam fel az egyik szemöldökömet.
-Bocs Finn, de nem a legalkalmasabb...-nézett le a cipőjére.
-Oké akkor mondom másképp. Beszélnünk kell!-jelentettem ki határozottan és megragadtam a csuklóját.
-Hé Finn mégis mit csinálsz?-nem válaszoltam csak behúztam az egyik folyosóra majd a falhoz szorítottam. Számat erőszakosan az övére tapasztottam és szenvedélyesen megcsókoltam. Kezét a hajamba vezette és pedig még szorosabban vontam magamhoz. Levegőhiány miatt lassan szétválltunk.
-Wow.-mondta még mindig becsukott szemekkel.
-Noah...annyira sanálom. Egy barom vagyok és megértem hogy haragszor rám de szeretlek. Egyszerűen képtelen vagyok nézni ahogy boldogan folytatod az életedet nélkülem. Igen tudom hogy én szartam el, de féltem. Féltem attól hogy mit szólnának az emberek ha kiderülne hogy mi is van köztünk. Féltem hogy esetleg téged is bántanának...-fogtam két tenyerem közé gyönyörű arcát.
-Szörnyen szenvedtem az elmúlt két hétben. Minden áldott éjjel sírtam és azon gondolkodtam hogy miért vagyok ilyen szánalmas, hogy miért nem vagyok elég jó neked...-csordult le egy könycsepp az arcán.
-Nem Noah! Te csodálatos vagy és tökéletes. Nálad jobbat nem is érdemelhet az ember. Én nem vagyok elég jo neked. Könyörgöm, bocsáss meg. Igérem soha többet nem teszek ilyet, soha többet nem hagylak el, örökre szeretni foglak.-nyomtam egy lágy csókot ajkaira.
-Szeretlek Finn.-suttogta majd vállamba fúrta a fejét.
Hogy lehettem ilyen idióta hogy elhagytam ezt a fiút...

Love u
💁🏼Crudelis∆

Unreal [Foah-Byler Oneshots]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن