Bölüm 6:İyi biri gibi görünebilirim ama sakın beni onlardan biri sanma...

4.1K 425 250
                                    


''Kraliyet ailesinin tek varisinin tüm dünyanın gözü önünde vurulmasının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen savcılığın olay hakkın da medyaya hiçbir  bilgi vermemesi akıllara suikastin başka amaçları olduğu-"

"Bla bla blaa... Siz şuna biz güneyliler yaptığı için açıklamıyoruz desenize.Ben o adamı yakalamak için neler çektin gerzekler."

Baekhyun sinirle kumandayı koltuğa fırlattığında Chanyeol'un hala hastanede oluşu ve özellikle onu yanında isteyişi delirmesine neden olmak üzereydi.

"Aoewww bebeğim yaa, balayına gidemedik diye mi bu sinir? ...Kıyamam söz buradan çıktığımızda seni Maldivlere götüreceğim. " Diye Chanyeol yeni uyanmış olmasına rağmen enerjik bir şekilde konuşurken Baekhyun, onuda anlamakta zorlanıyordu.

İstemediği,sevmediği ve kuzeyli yani düşmanı olan biriyle evlendiriliyordu. O da yetmezmiş gibi rezalet, rezaletten kastı iki erkeğin tüm dünyanın gözü önünde evleniyor oluşuydu, bir düğünde vurulup ölümden dönmesine rağmen dünyanın en umursamaz insanı gibi davranıyordu.








"Böyle bir durumda  hiç bir yere gitmiyorum. Sen ne halt yiyorsan ye!Balayımış  hah!! "Diye Baekhyun sinirle odadaki lavaboya ilerlerken Chanyeol onu süzmekten kendini alamamıştı.


Hadi ama yani erkeklere ilgi duyuyorsunuz  ve Baekhyun tahmininin çok üzerinde bir güzelliğe sahip olmasının yanin   eşiniz, kim takardı düşman olmasını...

Yani Chanyeol takmıyordu, olan olmuş. Ülkeler bir şekilde birleşmiş ve sükunet  hakimken Kore yarım adasında tek derdi onu yatağa atmaktı.Bunun içinde hiç vakit kaybetme gibi niyeti yoktu.


"Senin onaylayıp onaylamadığını sormadım zaten ayarlanmış bir şey bu kocacım, ilk gecemiz için seksi iç çamaşırların bile hazır.O güzel kalçalarının arasında olmak nasıl hissettirecek merak ediyorum ama en çok merak ettiğim şey çıplak ve altımda nasıl görüneceğin" diyerek gülerek yatağa iyice yayıldığında Baekhyun,  lavaboya gitmeyip  ona doğru  gülümseyerek ilerlemişti

Chanyeol ilk bir kaç saniye gülümsemede erise de Kuzeylinin ona güldüğünü hiç görmediğini fark etmesiyle tüm hastaneyi ayağa kaldıran bir çığlık yükselmişti.

"KURTARIN BENİ!SİKTİRR AHHHHH! TAN-AHG!"

.

.

.



Kraliçe oğlu ve damadını ziyaret için  hastaneye geldiğinde Baekhyun'nun bahçede  kaşları çatılı oturduğunu gördüğünde hastane gerginliğini üzerinden atmış korumalarına geri dönmelerini söyleyerek damadının karşısına gülümseyerek oturmuştu.

Baekhyun ifadesini bozmadan onun oturuşunu  izlerken kraliçe  gözlerini devirip Baekhyun'nun masanın üzerindeki soğuk ellerini  ellerinin arasına  alarak genç adamın  yerinden irkilip panikle elini çekmesine neden olmuştu.

"Korkmanı gerektiren bir şey yok benim güzel damadım. Bende annenim artık değil mi? "Diye kadın gülümserken Baekhyun için anne kelime lanetli bir kelimeydi.

Konuşmadan başıyla hafif bir selam vererek masadan kalkacakken duyduğu başka bir sesle duraksamıştı.

"Prensimizin biricik eşi söylenildiği gibi yanından ayrılmıyor. Woah, kerata gerçekten şanslı değil mi anne?"

Baekhyun tanımadığı uzun  adama kaşları çatılı bakarken  Kraliçe ufak bir çığlık atarak Baekhyun'nun  elini bırakıp uzun olana sarıldığında istemese de masaya geri dönmüştü.




















Romantik Komedi [ChanBaek]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon