Bölüm22:Bizkimliklerimizin tutsağıyızkendi yarattığımız hapishanelerde yaşıyoruz

2.2K 225 209
                                    






◇◇◇◇◇◇◇

Bölüm22:Biz kimliklerimizin tutsağıyız,kendi yarattığımız hapishanelerde yaşıyoruz

◇◇◇◇◇◇


[Mini özet ]

"Baekhyun'nu  fitilledin yetmedi, prensesle olan anlaşmamı bozdun ve Chanyeolun bu evliliği onu öldürerek bitirme hayallerimin içine ettin. Amerika önümüzdeki ay bu evliliğin bitip iki ülkenin birbirine girmesini sağlamamamı beklerken resmen mutlu bir aile tablosu yarattın. Derdin ne senin? "



"Derdimin ne olduğunu biliyorsunuz efendim. Chanyeolun bu kadar yufka yürekli bir adam olup çıkacağını düşünmemiştim. Ama emin olun planlarda bir değişiklik olmayacak ve Prensesi bu kirli işlere karıştırmayın. Onun kardeşine ve Byun Baekhyun'a  olan düşmanlığı bitti. Bundan sonra sadece benimle muhatap olun. Bu işi bitireceğim ve bunun için ikisinin tek zayıf noktasını buldum. O mutlu aile tablosundaki en zayıf halkayı yok edip kurdukları bağı ateş çemberine dönüştüreceğim. Şimdi izninizle, benden sadece haber bekleyin. "


Hitit odadan çıkarken Yi Fan elindeki fotoğraftaki küçük çocuğa bakmış,o iki çetin cevizin zayıf noktasının yok oluşunun yapacağı yıkımların kârını hesaplamaya başlamıştı.



▓▓▓▓▓▓▓▓◈▓▓▓▓▓▓▓▓▓







'Artık beni rahat bırakacak mısınız?''

Chanyeol göz ucuyla Dae Gi'ye bakarken küçük oğlanda ona bakmış sırıtmıştı ve babasıyla aynı anda odada sesleri yankılanmıştı.


"Hayır!"


"Hayıl! "


Baekhyun iki gündür nefes alamayacak raddeye gelip sızlansa da bu durum biraz hoşuna gitmişti. Doğduğundan beri onun üzerine böylesine titreyen kimseleri olmamıştı. Buraya geldiğinden beri Chanyeol'un davranışlarına alışmış sayılırdı ama şimdi bu küçük adamda aynı Chanyeol gibi dibinden ayrılmayıp sürekli şen kahkahalarıyla onu huzurlu hissettiriyordu.

"Baekhyun baba şimdi biz aile olduk yaaaa, men sizin küçük adamınız oydum. Chanchan baba dedi ki sen iyileşince tatile gideceğiz. İyileştin mi? "


Baekhyun tatil kelimesini sadece duymaktan öteye hiç gitmediği için bakışları suçlu çocuklar gibi her tarafta dolaşan Chanyeol'u bulduğunda Chanyeol, boğazını temizlemiş ayaklanmıştı.

"Şey, ben düşündüm ki, bu durumda olman benim yüzümden kendimi affettirmek için sadece üçümüzün olduğu bir kaç günlük kaçamak güzel olur. Yani kayağa gidebiliriz, yada Jejuya gidebiliriz. Kayağa gidersek herkesten gizli bir evim var. Orası sessiz huzurlu ama Jeju'da da çok güzel vakit geçirebiliriz şey yani yinede sen ıhmm...''


"Baekhyun  baba, Chanchan babam neden böyle aytal çocuklay  gibi konuşuyol? "Baekhyun kulağına doğru fısıldayan küçük çocukla  gülmeye başladığında  Chanyeol  Baekhyun'nun kafasına da darbe alıp almadığını  merak etmişti.

Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now