Bölüm 26: Vedalarla baş etmenin bir yolunu asla bulamayacağız...|FİNAL|

2K 144 165
                                    



Bölüm 26: Vedalarla baş etmenin bir yolunu asla bulamayacağız...|FİNAL|




💫 25 Bölüm Kesit. 💫

Chanyeol  kulağının bir kaç santimle es geçip Hitit'in koluna isabet eden kurşunla dehşetle arkasına dönmüştü.

"Tanrı aşkına derdin ne senin? "Diye Chanyeol bağırdığında Baekhyun onu geri itip iki büklüm olmuş adamın yakasına yapışmıştı. Uzaktan Chanyeol'un  drama çeker gibi duran sahnesinden sıkılmıştı.

"Seni piç, gevezeliği bırakıp oğlumun yerini söylesen ve bende seni öldüremediğim için sinirimi gidip o Wu Yi Fan piçinden çıkarıp onu bulunmayacak bir araziye gömsem nasıl olur? "Diye  ürkütücü ve fevri davranışlarına ters ürkünçlük ile konuştuğunda Hitit'in bedeni baştan aşağı titremişti.

"Ha-Hava-alanına git-tti, özel Jet... "

''Tamam yeterli bu kadar, seni sağ bırakıyor olmam ilerde bir gün tekrar karşıma çıkmanı istediği için, o zaman Chanyeol olmadan seni gözümü kırpmadan öldürmenin zevkini çımkaracağım. "Diyerek onu geri itip Chanyeol'un yaralı kolunu umursamadan çekiştirip fabrikadan çıkarken Chanyeol tek kelime edememişti.

'En azından öldürmedi 'diyerek arkasına bakmak istese de kolunu sıkan parmaklarla bu pek mümkün görünmemiş ve sessizce onu takip etmişti. 





💥💥💥💥💥


"Onu orada bırakırsak kan kaybından ölmez mi? "

Chanyeol huzursuzlukla arabada kıpırdandığında Baekhyun  kısa bir an gözlerini direksiyondan ayırarark ona bir bakış atmıştı.



"Eski sevdiğinle arana girmek bende istemezdim ama oğlum sizin boktan ilişkinizden daha önemli."diyerek direksiyonu sıkarken aslında sinirlendiği kişi Chanyeoldu.


"İlişkimiz boktan değil Baekhyun. Onunla çok fazla şey yaşadım. Yaptıkları isteyerek yaptığı şeyler değil. "



"İsteyerek değil mi? Benim adamımın bile kanına girerek oğlumun kaçırıldığını öğrenmemi engelledi. Aylarca yanında kalıp seni teselli ayağına kandırdı Park, hala onu savunman şuan çok  komik duruyor."




"Savunmuyorum. Ama içinde bulunduğu şartlarda sende olsan sende aynısını yapardın diyordum. "


"Yapmazdım!"Baekhyun  öfkeyke bağırdığında Chanyeol ağzını açıp geri kapatarak sinirden dişlerini sıkan adama bir süre bakmıştı.





"Yapardın. Yaptın. Daha kötüsünü yaptın. Bizi bıraktın. Aileni bıraktın Baekhyun.Bunuda anlayabilirim. Ülken söz konusuydu, kurallarınız sarsılamaz katılıkta ama yine de hiçbir şey söylemeden bizi bıraktın. Şimdi sorumluluk sahibi bir baba gibi konuşma. Bunu oğlumuzu bulduğunda ona hissettir. "Diyerek diğer tarafa dönüp kesik kesik uzayan çizgilere gözlerini diktiğinde Baekhyun yenilmişlikle omuzları gevşemişti.



Haklıydı. Küçük oğlunu ardından bırakmış. Babasının ona yaptığının aynısını yaparak ona sırt dönmüştü. Bu yüzdendirdir ki şuan öfkeliydi.







.


.



.


"Yoldaş Young burada olduğuna emin misin? "



Baekhyun  deponun girişinde durup boş piste bakarken Young elindeki adrese bakmıştı.


Romantik Komedi [ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin