Bölüm17:Herkes için siyah görünsemde sen beni Gökkuşağındaki renkler olarak gör.

2.7K 280 149
                                    


Bölüm 17:Herkes için siyah görünsem de sen beni Gökkuşağındaki renkler olarak gör.






"Eksik parça... "

"Eksik parça... "

"Eksik parça... '

"Eksik parçaaa"

"Ne olabilir? "

Chanyeol evde bir başına kaldığı yedinci gecede  aklına takılan ama tanımlayamadığı  eksik parçasının verdiği huzursuzluktu.


Beyaz tavana gözlerini dikmişken Baekhyun'nun şimdi o acımasız insanların arasında olduğunu umursamamaya çalışıyordu. Ama bunu beceremediği gibi Baekhyun'nun asıl doğasının acımasız bir asker olduğunu hatırlayıp yatakta tekrar tekrar dönerek yine tavanla bakışıyordu.


Sadece bir süre burada olmayacak, tekrar katliam yapacak değil ya? "Diye kendi kendine mırıldanırken Baekhyun tam da bir katliamın ortasında yüzüne sıçramış ölü insanların kanlarıyla nefes nefese duruyordu.






"Yoldaş Young bir daha beni arkanı kollamak zorunda bırakırsan önce düşmanı sonra seni öldürürüm!"Diye elinin tersiyle yüzündeki kanı silerken parmaklarının arasındaki kanlı bıçak bir an için tuhaf hissettirmişti.









Kendini bildi bileli bu bıçakları taşıyıp, ona komplo düzenleyen insanları gözü kapalı yok ederdi ama bu gece onu öldürmeye çalışan insanları bir bir kana boğarken kendi benliğinden çok uzaklaşmış hissediyordu.

Güney onu köreltmişti, bunun farkındaydı ama bu kadar kendine yabancılaşmayı beklemiyordu.




"İyi misiniz Yoldaş? "





Young odadaki ceset yığınlarına göz gezdirip sağ olan var mı diye kontrol ederek odanın ortasında duran Baekhyun'a sorduğunda, Baekhyun beyazlığından eser kalmamış yatağına çökmüştü.



"Kim olabileceklerine dair bir kanıt var mı? "



Young sorusunun cevapsız kalmasına gözlerini devirerek siyah üniformalardaki ambleme dikkat kesilmişti.

"Gezgin Kartallar birliğinin amblemi bu... Ama bizimle ne ilgisi olabilir Yoldaş? "

Diyerek tekrar Baekhyuna döndüğünde kurumuş kırmızı kan izleriyle kaplı yüzündeki sırıtış onu bir canavardan farksız göstermişti.

Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now