Bölüm 7:Çabuk başlayan her şey çabuk bitiyor.Seni kaybetmekten korkuyorum...

4K 433 227
                                    


Chanyeol yan tarafında elinde bavulla ona sinsice sırıtan eşini görmezden gelip annesine dudak büzerek dönmüştü.


"Kraliçem, lütfen bak hala vazgeçebilir Maldivlere giderek sana torun yapabilirim.Lütfen resti çek.''


"Gerçekten mi? Büyükanne yapacak mısınız beni ?Böyle totosu ge-damadım gibi tombik  olur değil mi ?''diye kraliçe gözlerinden kalpler fışkırtarak Baekhyun'a döndüğünde Chanyeol doğru yoldan ilerlediğine emin olmuştu.




"Elbette, baksa şu güzelliğe, şu endama offffff kesin sana şeker,o muhteşem mıncıralası totosu  gibi bir torun verecektir. Oyy, düşünsene kraliçem yanakları  da onunkiler gibi şişik uff çekersiniz,ısırırsınız.Şuan hemen yapasım geldi. "Diye Chanyeol annesine hala gaz vermeye çalışırken Baekhyun tarafından belinden çimdiklenerek acı bir inlemeyle susmuştu.





"Kraliçe Park,  oğlunuz saçmalıyor. Ben bir erkeğim. Hayaliniz torun olabilir ama onu ben size veremem. Üstelik bu evlilik gerçek bir aşk evliliği değil. Chanyeol başkasıyla olup kendi çocuğuna  istediği vakit sahip olur.Sizde torun sevginizi anca öyle geçirirsiniz. " derken Baekhyunun tek düşüncesi Chanyeol'un ondan  belki bu yüzden biraz olsun uzak durmasıydı.


Çünkü gerçek anlamda Chanyeol ile uğraşmak, orduyla uğraşmaktan daha yorucu ve sıkıcıydı.




"NEEEE !!! SAÇMALAMA!"


Tabi Chanyeol'un bu kadar bağırıp tepki vereceğini düşünmediği için yerinde irkilmişti.


"Ne bağırıyorsun? "



"Asıl sen ne söylüyorsun? Ben seninle evliyim. Birlikte olduğum insana sevgim olmasa bile saygım var. Resmen seni aldatmamı görmezden geleceğini söylüyorsun. Beni sevmemeni anlıyorum hayır anlamaya çalışıyorum.Benim gibi yakışıklı,seksi,tatmin gücü yüksek  taş bir adamı nasıl sevemediği  anlamaya çalışıyorum ama sen resmen seni  aldatma mı istiyorsun. Kuzeyliler gururlu olur derlerdi.
Senin olanı başkasına tekmeleyerek yollamak gururunu zedelemeyecek herhalde. Üstelik bebek yapmamı istiyorsun başkasından.Tanrım inanamıyorum. "

Chanyeol sinirle ve öfkeyle  köpürürken Kraliçe de gözlerini devirmişti.


Oğlu saf, salak, dengesizce davransa da damarına basılmaması gereken bir adamdı. Sessizce ikisinin arasından sıyrılırken Baekhyun kocaman açılmış gözleriyle hayretle ona bakıyordu.



Ne yani aşk olmayan bir evlilikte aldatabilirsin dediğim için mi bu tantana...







"E-Evet, ne olmuş ,çocuğunun olmasını istiyorsun, bende git yap dedim. HEM SESİNİ BANA YÜKSELTMEK NE OLUYOR BE! DÜŞ ÖNÜME ŞİMDİ. SENİ ORADA İYİCE BİR YOLA SOKACAĞIM. HAZIR OL PARK CHANYEOL " diye Baekhyun da  sert çıkıştığında Chanyeol kollarını kucağına hapsedip hıh-layarak bakışlarını başka tarafa çevirmişti. 




"Young,  ben bu dövmeden getir şunu arabadayım. "Diye hala Chanyeol'un az önceki yüksek çıkan sesini düşünürken kalbinin hızlanmış ritmi  fark etmesiyle kaşlarını çatmıştı.




Bu güne kadar ona bağırmaya cesaret eden tek bir tanrının kulu olmamıştı. Öyle ki bu ilk azarlanışıydı.

Ve bunu kesinlikle o göt lalesine ödetecekti...



.


.



.


Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now