Bölüm 1:Zıt kutuplar birbirini çeker mi ?/Kararlar...

6.6K 591 336
                                    

Güney Kore

"Hey, adamım bugün de yakıyorsun ortalığı "

Sehun uzun dostunun omuzuna kolunu koyup etrafta gözlerini gezdirirken Chanyeol onu umursamayıp gördüğü barmen ile şeytani bir sırıtışla Sehuna dönmüştü.

"Dostum bu gece beni unutuyorsun. Annem korumalarla evini bassa bile ne halt yediğimi söylemeyeceksin. Anladın mı? "Diye göz kırpıp kalabalığa karıştığında hedefini gözüne kestiren aslan edasıyla bar taburelerin birine oturmuştu.

"Ne istersiniz bayım? " diye esmer olan sorduğunda Chanyeol iyice öne eğilip yaklaşmıştı.

"Seni içmek istiyorum. Bu gece."diye baştan çıkarıcı bir sesle konuşup dudaklarını yaladığında esmer olan az sonra olacakları bilir gibi sırıtarak dirrseğini masaya dayadı.

"Hay hay ama bir sorun var. Ve sen az sonra o eşsiz sorunla tanışacaksın bayım. 1....2....!"

"Sikeyim yine mi?Lan!"Diyerek bağıran birinin, kafasına sert bir darbe indirmesiyle acıyla inleyip elini acıyan yere bastırmıştı.

Chanyeol elinde hissettiği sıvıyla gözleri genişlerken barmen çocuk hala aynı şekilde sırıtarak duruyordu.

Chanyeol acı ile inlerken arkasına dönmeyi akıl ettiğinde gördü kısa ve sinirli adamla histerik bir kahkaha atmıştı.

"Sikeyim. Bir bücür mü kafamı yardı? "Diye hala eli kafasındaki ıslak yeri tutarken ayağına yediği başka bir darbeyle iki büklüm olmuştu.

"Siktirrr yeter lan, derdin ne senin? "Diyerek kan bulaşmış elleriyle kısa olanın yakasına yapıştığında kısa olanda onun yakasına yapışmıştı.

"Bak yavrum. Bu barın tek kuralı o esmer barmene asılmamak. Benim olana asılırsan senin olanı işlevsiz hale getiririm. Ve sikeyimm bücür seni doğuran moruktur! "Diye bağırdığında esmer olan işin çığrından çıkacağını düşünerek bar kısmından çıkmış kısa sevgilisini durdurmaya çalışmıştı ama bu olayı durdurmak yerine daha da alevlendirmişti.

Sonuç nezarethaneye düşen kraliyet ailesinin en küçük oğlu, bar sahibi bir psikopat ve onun barmen sevgilisi...

.
.


"Şikayetçi misiniz Bay Park? "

Chanyeol dudağındaki yara şişkiliğe neden olduğu için konuşmadan küçük adama bakarken uzun olan esmer onu kollarına sıkıca sarıp sarmalamıştı.

"Sikeyim... "Diye sessizce mırıldanıp önündeki memura döndüğünde karakol kapısı gürültüyle açıldığında Chanyeol belirli bir ritim tutan topuklu ayakkabılarla gözlerini sıkıca kapatıp bildiği tüm tanrılara son duasını etmeye başlamıştı.

" PARK CHANYEOLL! "

"A..anne "diye gülümseyerek arkasını dönmüştü ki yüzüne yediği sert tokatla bu işten bu sefer şebeklikle sıyrılamayacağını anlamıştı. Öyle ki şuan odasında üzerine kapı kilitlenmiş ve kapının önüne iki koruma konulmuş olmazdı.


İçinde büyüyen kötü his ve sızlayan suratıyla geriye yaslanıp gerindiğinde kapının eve geldiği geldiğindem beri ilk kez açılmasıyla hızla ayağa kalkıp hazır ol pozisyonuna geçmişti.

"Otur! "

Chanyeol babasının sert sesiyle yatağın ucuna oturduğunda yaşı biraz geçkin adam soluklanmış ve cam kenarına doğru ilerlemişti.

"Annen seni karakoldan almış dün,tanrıya şükür ki basına bir şey sızdırılmamış. Tanrım oğlum neden böyle sorumsuz oldun sen? "Diye Bay Park geriye döndüğünde oğlunun durgun ifadesiyle yatağın diğer tarafına oturmuştu.

Romantik Komedi [ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin