Bölüm 14:Bizler Tanrı'nın Sevmediği Çocuklarıyız...

3.2K 352 355
                                    

▓▓▓▓


Bölüm 14: Bizler Tanrı'nın sevmediği çocuklarıyız öyleki hayatın çok garip bir döneminde karşılaştık...

.

.

.


Chanyeol baldırlarına çarpan soğuk havayla irkilerek gözlerini açtığında bileklerindeki ağrıyla inlemişti.





Kollarını hareket ettirip şakağını ovmak üzereyken kalkmayan elleriyle mayışmış halinden eser kalmamıştı.



"Ohaaaaaa! Kocacımm ,siktirrrr! "Diyerek üzerinde bornoz olan Baekhyunu gördüğümde çatıda sandalyeye neden bağlanmış olduğu yada çırılçıplak olduğu zerre umurunda olmamıştı.




"Evet Park-öhm- yani kocam olan Chanyeol belki aylardır ertelediğimiz geceyi bugün yaşarız diye düşünmüştüm, ne dersin? "



Diyerek eski yüz ifadesi, eski yürüyüşü tamamen hala Baekhyun gibi davranırken Chanyeolun gözünde Victoria Secret mankenleri gibi yürüyor ve cilve yapıyor görünüyordu.




"Olur,bak ben hazırım, sadece şu ipler şeyimi şey, of sıkıyor açar mısın bunu hayatım bende hemen bornozunu indiririm, nasıl, güzel anlama değil mi?Hemen burada başlar yatağımda devam edebilir. "




''Evet ama kocam olan Chanyeol öncesinde bana General Crown ile ne sorunun olduğunu anlatmalısın.'' diyerek sandalyeye bağlı adamın kucağına oturduğunda Chanyeol iki yanına açılmış bembeyaz bacaklarla kendinden geçmişti bile.





"B-Baekhyun h-hiç adil oynamıyorsun."derken bile Baekhyun ince olmasına rağmen sert parmakları yüzünden boynuna doğru kavisler çizerek yüzlerini aniden yakınlaştırmıştı





"Belki ama bu birazdan bana ilk dokunacak erkek olmanı değiştirmeyecek. Beni ilk zirveye çıkaran kişi sen olacaksın Chanyeol."diye kulağına iyice yaklaşıp fısıldarken Chanyeolun aklı tamamen bulanmıştı. Bu sefer ciddi anlamda tahrik olmuştu.






"Afganistan'da birlikte görev yaptık-ah Baekhyun biraz daha kalçanı yukarı kaydır-"demesiyle Baekhyun ilk söyledikleriyle parçaları birleştiremeyeceğine kanaat getirerek Chanyeolun istediğini yapmış ve buna aynı saniyede pişman olmuştu.





Tamam kendisi çıplak değildi altında iç çamaşırı ve üzerinde bornozu vardı ama onu dürten sert şey sinirlerini germişti.



"Ne zaman? Buraya gelmeden önce seni araştırdığımda askerlik yaptığın yazmıyordu.'' diye ensesine parmaklarını çıkarıp kısa saç telleriyle oynayıp, masaj yaparken Chanyeol başını geriye itmiş kısık bir siktirle inlemişti.




Daha önce böylesi bir zevke geldiğini hatırlamıyordu.



"Beş, beş yıl önce Amerika'da gönüllü olmuş, birlikte gitmiştik. "


"Beş yıl önce? "




Baekhyun kaşları çatılıp parmakları durduğunda Chanyeol zevkle harmanlanmış bakışlarını ona odaklamaya çalışmıştı.


"Kış ayında orada mıydın? "



"Evet. Rehin-"





Baekhyun hızla Chanyeolun üzerinden kalkıp gevşemiş bornoz iplerini bağlarken onları biraz ileride izleyen Young'a seslenmişti.







Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now