Bölüm 19:Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum

2.2K 241 142
                                    

Bölüm 19:Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum

















''Hazır mısın?



''Hayır değilim. Gitmek istemiyorum böyle bir oyun için küçük bir çocuğun ömrü boyunca kraliyet ailesinin elinde kukla olmasını istemiyorum.''

''Bunları düşünme, ben gittikten sonra çocuğu gider geri verirsin oraya ya da büyütürsün Prens.  "

Baekhyun portmantodaki siyah kabanı üzerine geçirirken söylediğinde Chanyeol sinirle tıslamıştı.

"Düşüncesiz, duygusuz piçin tekisin biliyorsun değil mi?  Onu kuruma geri verdiğimizde o çocuk bu sefer hep kendini suçlayacak, her zaman kendinde hatayı arayacak ."

"Fazla duygusalsın Falcon, bu yüzden sonunda bana yenileceksin. "diye Baekhyun giydiği kabanını düzelterek oturduğu koltuğun karşısında durduğunda Chanyeol'un gözlerinde boşluktan başka bir görmeyince biraz geri çekilmişti.

"Kraliyet ailesinde kalmasını istemiyorsan,  bu evde bizimle bir süre kalabilir.''

''Baekhyun benimle dalga mı geçiyorsun? "

Chanyeol onun umursamazlığına daha fazla tahammül edemeyerek oturduğu yerden ayağa kalktığında Baekhyun birden yanında gerçekten kısa kaldığını fark etmiş ve gözlerini devirmişti.



"Asıl sen ne istediğini söylesen ve beni bu azaptan kurtarsan Falcon?Bence burada  ne istediğini bilmeyen yalnızca sensin."Diyerek bir kaşı havaya kalkmış  karşısındaki adamın yüz ifadelerini  süzerek bakarken Kuzeydeyken ısırıp kanattığı dudaklar ilk  dikkatini çekmişti.



"Nereye bakıyorsun sen öyle? "Chanyeol farkındalıkla dudakları yukarı sinsice kıvrıldığında Baekhyun ondan bir kaç adım daha uzaklaşarak sırtını ona dönmüş önündeki sessiz bahçeye bakmıştı.

"Kocanın yakışıklılığı aklını başından  mı almaya başladı Yoldaş Byun? "Diyerek arkasından yaklaşıp belini sertçe sıkacak şekilde kavrayıp boynuna ılık nefesini verdiğinde  bu  Baekhyun için yakıcı olmuştu.

İçindeki ses,  küçükken annesinin ateşe dokunacakken "uf olursun! "Demesiyle aynı korkuyu hissettirdiğinde belindeki kolları biraz ittirip gevşetse de tek seferde kurtulamamıştı.



"Boş kuruntular içine girme Prens, istediğin ne? O çocuğu istemiyorsan bir şeyler uydur, beni bulaştırmadan, istiyorsan da benim için sorun yok. Bu ülkenin benim olmadığı gibi, bu ülke içindeki hiçbir şey de  bana ait değil.Yani ne bu ev, ne sen ne de muhtemel evlatlığımız. Sadece kendini düşün,ileride başkasıyla evlenip çocuk sahibi olabilir, bunu yük olarak görebilirsin. Benim açımdan sadece düşünme ve şu lanet ellerini çöz artık belimden sinirlerim bozulmaya başladı.

Diyerek sona doğru öfkeyle Chanyeol'un eline tırnaklarını geçirdiğinde Chanyeol acıyla geriye çekilmiş bir kaç saniye sonra yan tarafına  geçmişti.

"Düşman olduğumuz gerçeğini bana hiç unutturmuyorsun Yoldaş ama şu bir gerçek ki benden ayrılsan bile bana muhtaç kaldığın sürece tek eşim sen olacaksın. O çocuğu bir yük olarak görmem. Sadece bizimle yaşarken ona gerçek bir sevgi verebilir miyiz emin olamıyorum. İkimizde hayatlarımız boyunca duygulardan yoksun, silahlarla yaşadık. Ben aşık olmuş, ailemle vakit geçirmiş olsam da ruhuma işleyen acılar beni senin kadar acımasız biri yapıyor. Yanlış anlama şey  yani aşık olmuş olabilirsin... Dur bir dakika bunu hiç sormak aklıma gelmemişti.'' diye Chanyeol, Baekhyun'nun  önüne geçip üzerine eğildiğinde Baekhyun gelecek saçma soru için derin bir iç çekmişti.





Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now