Bölüm20:Duygu denen şey sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasalbir kusursurdur.

2.2K 264 276
                                    


Bölüm 20 2.Başlık:
Sana hiçbir zaman gülümseyememek tek pişmanlığım buydu Park Chanyeol

▓▓▓▓▓▓


"Sonunda ortaya çıkacak cesareti bulmuşsun. "

Baekhyun karşısındaki manzarayı umursamamaya çalışarak biraz ilerlediğinde  titreyen ellerini hızlıca cebine yerleştirmişti.

"Sen yaşadığını biliyor muydun? "

Chanyeol, Baekhyunun umursamaz tavrına sinirlenerek kolunu tutup kendine çevirdiğinde gördüğü yüz ifadesi tıslamasına neden olmuştu.

"Kurduğu paralı katiller birliği Kuzey Kore'de beni öldürmeye çalıştığında  öğrendim ama görüyorum ki iki aşık sonunda bir araya gelmişsiniz. Ee, ne yapacaksınız, birlik olup beni öldürecek misiniz Prens Park yada Falcon"


Baekhyun hırsla kolunu çektiğinde Chanyeol son 24 saattir gördüklerini, duyduklarını hazmedecek kadar güçlü olmadığını fark etmişti.



"Saçmalama, sana ne olursa olsun bir şey yapmam. "Diye kesin konuşsa da Hitit adına emin olamıyordu.


Tanrı aşkına kendi adına bile emin konuşması saçmalıktı. Ne yapması gerektiğini bilmez haldeydi.




"Bırak kolumu o halde ve onu buradan götür. Burası benim de bulunup söz hakkımın olduğu bir yer, onu burada görmek istemiyorum yoksa o beni öldürmeden ben burada onu öldürürüm. "Diye Chanyeolu yakasından çekip kulağına fısıldadığında aslında Prensin saraydan çıkarken onu buraya getirmek aklının ucunda bile yoktu.




"Burası onunda evi ve eski arkadaşı olarak gelebilirim. "

Hitit umursamazca ikisini birbirinden ayırıp kendi eviymiş gibi elini kolunu sallayarak mutfağa girdiğinde Baekhyun buna daha da sinirlenmişti.

"Young, Dae Gi'yi, onu götür buradan! "Diyerek dişleri arasından tıslayarak üzerindeki  kabanı koltuğa attığında Chanyeolun bakışları belindeki silaha  takılmıştı.




"Sana hemen götür dedim! "Diye öfkeli bakışları Young"a ulaştığında Young hızla küçük çocuğu bahçeden almış evden çıkarmıştı.

Bu yaptığı en büyük hata da olsa, emirlere uymazsa Baekhyunun onu Kuzey 'e süreceğine emindi. Ama içindeki huzursuzluk yüzünden sadece kapının önünde durmuş daha ileriye gidememişti.





.

.

.


"O silahla ne yapmayı düşünüyorsun? "Chanyeol gömlek kollarını katlayarak mutfağa ilerleyen adamın önüne geçtiğinde Baekhyun'nun korkunç, sert bakışlarıyla bir an bocalamıştı.

"Çekil önümden! "


"Saçma bir şey yapacaksın gibi hissediyorum. "



"Çekil önümden Güneyli, oradaki tehdidi yok etmem için çekil önümden. "Diyerek Chanyeolun onu tutmak içim uzanan kolunu tek hamlede çevirip sırtına sabitlediğinde bileğinin acısıyla dişlerini sıkan adamın kulağına eğilmişti.



"Zaten ölü olmasın gereken birinin, ailemi dağıtmasına izin vermeyeceğim. "Diyerek Chanyeolu salona doğru sertçe itip mutfağa girdiğinde kapıyı arkasından kilitlemişti.






Romantik Komedi [ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin