Bölüm 10:Kötü yola düşmüş gecelerden geliyorum...

3.7K 450 206
                                    







''Şimdiii sevgili kocacım bu ev senin mi? Ee bu ev seninse biz niye o sarayda kaldık ki? "



Chanyeol koca evin salonunda durup şakağını kaşıyarak Baekhyuna döndüğünde  Baekhyun Young'un yardımıyla kanepeye oturmuştu.




"Burası Yoldaşın evi değil. Burası onu büyüten ailenin evi. Yoldaş annesini zorla öl-"





"Yoldaş Young kapa çeneni! "




Baekhyun sinirli ve öfkeli çıkan sesiyle bağırdığında Chanyeol yerinden sıçramıştı.


Baekhyunun ani atakları ciddi anlamda  bazen korkutuyordu.



"Fazla merak iyi değildir Prens Park. Sessizce bir gün daha dayan, yarın seni evine götüreceğim. Şimdi ikinizde bu kattan temelli kaybolun nefes seslerinizi bile duy-"



Baekhyun kanepeye uzanıp rahat bir pozisyon ararken bir yanda da emir vermeyi ihmal etmiyordu ki tam dönmüş içine sinen pozisyonu bulmuştu ki gözlerini açmasıyla önünde bağdaş yaparak oturmuş ,elleri çenesinin altında onu izleyen Chanyeol ile  kalakalmıştı.



Chanyeol onun sessiz kalmasından faydalanıp biraz öne geldikten sonra elleriyle koltuğun kırlentine dağılmış saçları okşayıp gülümseyerek yüzüne eğilmişti.

"Şuan çok sevilesi duruyorsun. Aslın çok sevişilesi bir halin var. Kırmızı koltuk, siyah kıyafetler, siyah saçların ve (ımmmm) beyaz tenin-"diyerek elleri boynuna doğru kaydığında Baekhyunun tüm vücudu ürpermişti.


"-gerçekten seninle burada sevişmek olmasa da öpüşmek istiyorum. Tanrım şöyle bakma gerçekten azmaya başladım"diye Chanyeol, Baekhyunun yumuşamış yüz hatlarına kapılmışken onun kendine geldiğini fark etmemişti.



"Chanyeol eğer  hemen gömleğimin içine giren elini  çekmezsen tüm parmaklarını tek tek kıracağım."


Baekhyun yumuşak,ürkütücü derecede yumuşak bir tonda konuştuğunda Chanyeolun bu sefer umurunda bile olmamıştı.



Sadece öne doğru hareket eden dudaklara teslim olmuştu. Hastane de öptüğünde Baekhyunun bir şey yapmamış olması  şuan cesaretlendiriyor olsa da 
Tadını doyasıya almak istiyordu.

.

.

.

''Ahhhhhhh, yavaş olsana Youngggg, acıyorrrrrr owww!"


Chanyeol sol elinin beş parmağına nemli gözlerle bakarken  Baekhyun uzaktan onu sırıtarak izliyordu.



Ona elini çekmezse parmaklarını kıracağını söylemişti ve buna rağmen Chanyeolun inatla onu tekrar öpmeye kalkması tamamen kendine gelmiş bir Baekhyunun müsamaha göstermeyeceği bir şeydi.



"Öperek mi krem süreyim prens, sizi uyarmasına rağmen inatla sınırlarını ihlal ediyorsunuz bence hak ettiniz. "diye Young elindeki kremi sertçe prensin kızarmış eklemlerine sürmesiyle Chanyeol  elini sertçe çekmişti.




"Yeter Yoldaş Young senin de Baekhyundan farkın yok. Sikeyim siz kuzeylilerin derdi ne? Zor eğitimler görüyorsanız ne olmuş ben çok daha fazlasını yaptım ama gülüp-"




Chanyeol eline aldığı kremi kendi sürüp sinirle konuşurken Baekhyunla göz göze geldiğinde ve Baekhyunun çatık kaşlarını görmesiyle boka battığını fark edip dudaklarını içe çekerek kremle sessizce boğuşmaya dönmüştü ki duydukları zilin sesiyle  çaktırmadan derin bir oh çekmişti.






Romantik Komedi [ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin