Bölüm 15:Gökkuşağı tarafından dışlanmış siyah gibisin....

3.2K 312 247
                                    



Bölüm 15:Gökkuşağı tarafından dışlanmış siyah gibisin, korkmadan bana gelip renklerine bulandığında bir daha gitmek istemeyeceksin.

.

.

.




Chanyeol, gözlerini açtığında göğüs kafesindeki her bir kemik iç içe geçmiş hissediyordu.

Üst üste derin öksürüklerden sonra üzerindeki yorganı atarak banyoya ilerledi.



Gördüğü rüyanın etkisi hala ellerini titretirken Hitit'in kanlar içinde gülümsemesi tüm hücrelerini ürpertiyordu.




"Neden şimdi... Yıllarca rüyama gelmen için çırpınırken neden bu gece? "Diye aynadaki yansımasına bakarken kapısının  sertçe açılıp kapatılmasıyla derin bir iç çekti.




Mutlu davranmak artık canını yakıyordu ama Baekhyun ile  uğraşmak cidden eğlenceli geldiği için öyleymiş gibi yapmaya  devam edecekti.








"Neredesin? "





"Bu saatte neden buradasın çoookkk sevgili ateşli kocacım? "




"Şey... Niye çıplaksın ?"diye Baekhyun birden karşında duran adamın bacaklarına bakmaktan vazgeçip üst bedenine bakacakken Chanyeol'un çığlığıyla  yerinden sıçramıştı.







"Siktirr! "  diye Chanyeol banyoya koştuğunda en son kabusun etkisinden kurtulmak için duş alacağını hatırlamıştı ama Baekhyun'nun içeri girmesiyle çıplaklığını unutmuştu.





"Gördün mü? "






"Neyi? "Diye Baekhyun kapalı kapı ardındaki sese gözlerini devirip  yatağa oturduğunda Chanyeol tekrar sormuştu.




"Pipimi.. "





"Evet. Tahrik mi olmuştun? Rüyanda beni pis işlerine alet mi ediyorsun? "Diye Baekhyun neden geldiği bile bilmediği odada güneyli kocasının yatağına uzanıp tavana gözlerini dikmiş onun sorularını cevaplarken yatağın kokusu bedenini  mayıştırmaya başlamıştı.




"Hayır, o öyle sikeyim rezil oldum. "






"Rezil olmadın, istersen bende sana gösterebilirim erkeğiz sonuçta, kız gibi utanmana gerek yok salak. "





"Haklısın... O zaman soyun kocacım,bu işlerde adil olmak gerekir.'' diye Chanyeol sırıtarak banyodan boxer ve siyah bir atletle çıktığında Baekhyun,omuz silkip ayağa kalkmıştı.







"Sorun değil, bu gece burada uyuyacağım ve  şimdi duş alacağım çekil şuradan! "Diyerek kapının önünde durmuş adamın karşına geçip üzerindekileri tereddüt etmeden atarken Chanyeol kocaman açılmış gözlerle kalakalmıştı.








"Hayır, şaka yapıyorsun değil mi? OHAAAAAAAAAAA SEN GERÇEKTEN SOYUNUYORSUNNNNNNNNN KARŞIMDAAAAAAA Y-YOLDAAAŞŞŞŞ, NE YOLDAŞIIII KOCACIMMMMMM"diye çığlık atıp ağzını kapattığında Baekhyun, yan ağız sırıtarak altındaki boxerı indirip kulakları kızarmış adama yaklaşmış aralarında mesafe bırakmayarak yüzüne eğilmişti





"Birlikte duşta almak ister misin? "Diye fısıldamasıyla Chanyeol geriye yalpalamış derin nefesler almaya başlamıştı.










Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now