Bölüm 8:Her şeyi siyaha boyayıp sonra beyaz harflerle yeni bir hikaye yazalım...

3.6K 435 209
                                    

▓▓▓▓▓


Gerçekten yemekte bizimle oturmayacak mısın? Gerçekten gerçek mi? Ama neden yaaaa,nasıl bir saçmalık bu ?"


Chanyeol uzun ,dar, gri koridorda Baekhyun'nun arkasından ilerlerken  orada yalnız oturmaya korkuyordu.



Korkuyordu çünkü Kuzey'in acımasız Başkanının namını o bile duymuştu. Tek yanlış kelimesinde yada yersiz bir nefesinde kim olursa olsun öleceğine emindi.





"Kurallar böyle Chanyeol,yemekler gelene kadar odada kalacağım. Rahatla... Dur ama fazla rahatlama ,kendi iyiliğin için düzgün cümleler kur. Yoksa seni kurtaramam.Beni uğraştırma anladın mı?"

Diyerek Baekhyun ciddiyetle ona döndüğünde Chanyeol adımlarını gerisin geriye atmaya başlamıştı.





"Şey güzel kocacım  onlara çok hasta olduğumu,hatta ishal olup tuvale- " Chanyeol daha cümlesini bitiremeden Baekhyun yakasından tutup öne eğmesiyle gözleri daha da büyümüş, derince yutkunmuştu.




"Bak Chanyeol burada ölmemen gerekiyor. Ülkemi zan altında bırakacak hiçbir davranışta bulunmamalısın. Eğer şimdi o masaya oturmazsan başkanın kendi ağzından ölüm emrin verilir. Bizde acıma, bahane, mazeret olmaz. Sadece iki şık vardır. Ya söylenileni yaparsın ya da ölürsün. Bu kadar. Ve ben öleceksen de kendi ülkende yaşlanınca ölmen taraftarıyım. Yani sadece sana söyleneni yap!Anladın mı beni ?"diye yakasının bozulan kısmını düzeltip yürüdüğünde Chanyeol korkmuş muydu emin değildi. Ama emin olduğu bir şey vardı.






"Tanrım bir öpücükte verseydin ordunun başında bile dururdum Baekhyun."Diye hızlı adımlarla Baekhyun'un arkasından sarılıp kollarını belinde bağlayarak başını omuzuna yerleştiğinde ondan kısa olan yerinde duraksamıştı.




Böyle şeylere hazırlıklı değildi.Kimse ona dokunmazdı, dokunamazdı. Chanyeol en olmadık zamanlarda en olmadık şeyler yaparak doğrularını sorgulatmaya başlamıştı.





"B-bırak beni, az önce dediklerime pişman etme ,seni kendi ellerimle öldürmekten çekinmem Chanyeol "diye her saniye kalbi hızlanmaya başlarken Chanyeol kulağının arkasına dudaklarını  hafifçe bastırıp hızla öne geçerek yürümeye başlamıştı.



Baekhyunun eli istemsizce pürüzsüz dudakların değdiği yere giderken ilk kez afallamış yerinde donup kalmıştı.








"Gelmeyecek misin? Kurallar senin içinde geçerli güzelim.Bende yeni evlendiğim adamın daha benimle sevişmeden  ölmesini istemem."diye kalın ve muzip ses Baekhyun'nun kulaklarına ulaştığında ateş saçan bakışlar Chanyeolu bulmuştu.







"Bittim, siktir! "Diye Chanyeol hala sırıtsa da öperek çok ileri gittiğini anlamış ve daha Baekhyun ona ulaşmadan yemek yenilecek oda olduğunu düşünerek açtığı kapıdan içeri girdiğinde hayatının belkide yapmaması gereken tek şeyi yapmıştı.











Ayakkabısının uçlarına bulaşan kan, yaşam ünitesinin ritmik sesi, ellerinde neşter ve tıbbi aletler olan bir ekibin olduğu odada sedyede yedi parçaya ayrılmış cesetten farklı olmasa da yaşayan bir beden...


Bunlar Chanyeol'un aniden ve canlı olarak  görmemesi gerekenler şeylerdi...





Gözleri dehşet ve korkuyla genişlerken, bedeni başka bir tepki vermeye fırsat tanımadan  ameliyat odası olduğunu anladığı oda da  yankılanan ses onu kendine getirmişti.






Romantik Komedi [ChanBaek]Where stories live. Discover now