Bölüm 25:Güneş,diz çökenlerden önce,ayakta duranların üzerinde parıldar.

1.8K 177 188
                                    



Bölüm 25:Güneş,diz çökenlerden önce,ayakta duranların üzerinde parıldar.[medya tam Romantik Komedi temsili]


24.Bölüm Mini Kesit



"Benim ona güvenmediğimi söylerken asıl bana hiç güvenmeyen oymuş. Gördün değil mi? Tek bir cümleyle  bana bakarken ya öyleyse diye düşündü. Babam belki de haklıydı. Burası kimsenin güvenine tutunamayacağım en yüksek  basamak. Ben ona, abimden sonra ilk kez birine, kalbimi açmışken yüzüme şüpheyle baktı Young.



"Yanılıyorsunuz efendim. Prens size sadık biri ve sizi seviyor. Sizde ondan şüphe ediyorsunuz. İnsanın kafası anlık karışabilir. Bu önemli olmamalı. Hadi kalkın odanıza şimdi yarın sizin için çok yorucu olacak. ''



"Evet yarın bu boktan şeyi bitireceğim. Toplantıyı iptal et. Ve emrindeki en iyi adamları hazırla gizli operasyon planı yapacağız. O piçin önümde düz çöküp yaşamı için af dilemesini istiyorum.Yüzünde tek sağlam bir kemik bile bırakmayacağım. " diyerek tek başına yalpalayarak terastan çıkmıştı.

🏴🏳️


''Hazır mıyız?



Baekhyun helikopterde ki adamlarına bakıp sorduğunda Young, huzursuzluklar kıpırdanıp "hazırız efendim"demesinden  sonra Baekhyun'nun  ön kısma geçmesini izlerken oturdukları uzun sıranın altından ayak bileklerini sıkın adamı görmezden gelmeye çalışmıştı.


''Bu iki sağı solu belli olmayan adamlar yüzünden bir gün ölecekti.''



FlashBack



"Ne oluyor? "



"Yoldaş Chanyeol odanızda kalmanız emredildi. İçeri geçin! "



Chanyeol bileğine ulaşacak eli ters çevirip Young'un ki büklüm olmasInı sağladığında acı inleme koridorda yankılanmıştı.



"Birincisi ben buraya hapsedilmiş bir mahkum değilim, ikincisi Baekhyun neyin peşinde? "


''Size bunu söyleyeceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, efendime ihanet etmeyeceğim tekrar. "



"Efendinin her ne yapıyorsa tek başına  zarar göreceğini sende biliyorsun Young, ben Baekhyunu da kaybetmek istemiyorum ve ona yardım edebilecek tek insanın ben olduğumu bildiğini varsayarak son kez soruyorum. O ne yapmaya çalışıyor? "



Young teslimiyet ve haklılıkla direnmekten vazgeçmişti.



"Hitit'in kaldığı Çin mahallesine baskın yapıp onu parçalara ayıracak ve... "




"Ve? "Chanyeol, Young'un söylediğine şaşırmamıştı tam  Baekhyundan beklediği bir şeydi ama hala Hitit'in bunun sorumlusu olduğuna ikna olmamıştı.


"Ve oğlunu alıp getirecek. "



"Nasıl? Ailem onun için kraliyet töreni hazırlarken soluk bedeni en iyi şekilde korunu-"


"O ölmedi,  Efendi Baekhyun ölmediğine emin."demesiyle Chanyeol'un tüm bedeninin gevşemesiyle  Young kendini onun kollarından kurtarmıştı.




"Neden bana hiçbir şey söylemedi? "



"Hitit'in oyununa inandığımızı göstermek için sizi kullandı. "



Romantik Komedi [ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin