Bölüm 24 :Sıkılırsan güneşten gece oluruz erkenden...

1.9K 217 250
                                    






Bölüm 24 :Sıkılırsan güneşten gece oluruz erkenden...




23.Bölüm Minicik Hatırlatma

Beni de idam ettiğin adamlar gibi idam mı edersin?Aylardır onu arıyorum,şimdi kalkıp bana babalık taslayamazsın.Çocuğumu kaçıranların senin yüzünden kaçırmış olma ihtimali bile var.Her yanın düşman Baekhyun ve sen kendi iblislerini  kendin yaratıyorsun.Her gün katlanarak seni öldürmek için kapında sıraya dizilecekler.'' Chanyeol acı dolu sesi en az Baekhyun kadar öfke doluyken onu gördüğü ve iyi olduğu için sarılamadığı için bile sinirliydi.



''Büyük ihtimalle öyle ve sizi oradan koruyamıyorum.Bunu çok iyi anladım Park.Heyet şu saçma evliliği dile getirip beni küçümseyip duruyor ve ben tüm bunlara rağmen bulduğum aileyi kaybetmek istemiyorum.Burada yanımda kal.Kuzey'i birlikte değiştirelim.Kuruluşundan beri girdiği kabuğu kırmama yardım et Prens Park Chanyeol.Bunu bir güneyli olarak değil,bana sadık bir eş olarak yap.Oğlumuzu güç birliği yaparak bulup,  bunu yapanlara fazlasıyla ödeyelim.'' diyerek cılız ay ışığının aydınlattığı  derme çatma kulübede gerçekten yapmak istediğini dile getiren  bir Lider olarak ilk kez yardım isterken Chanyeol hiçbir yanıt vermeden sadece onu kollarına çekmiş ve yüzünü saçlarına gömmüştü.



''Birlikte ...Bu  istediğin ülkeyi ve aileyi birlikte kuracağız Baekhyun.Sana yemin ederim ki ben Park Chanyeol sana sonsuza kadar  her konuda sadık kalacağım.''


.
.
.









Pencereden giren rüzgarla sallanan cılız ışık altında  bir sessizlik hakimdi.Prens hala Baekhyunun söylediklerini sindirirken gerçekliğinden emin olamıyordu.


"Baekhyun, benim ateşli liderim şimdi sen söylediğinde ciddi misin? Burada kalmamı mı istiyorsun? Seninle birlikte bu ücra ülkeyi ayağa kaldırmamı mı istiyorsun? "Diye sorarken ellerindeki elleri fark etmesi saniyelerini almıştı.




"Gerçekten bunu istiyorum. Bu ülkenin artık değişmesi gerekiyor. Babam gibi olduğumu, katil olduğumu  biliyorum hatta  belki ilerde iyi sandığım kötülükler yapacağım ama şimdi benim yanımda, bana destek olacak sana ihtiyacım var. "Derken Chanyeol'un kafasında  her seferinde daha çok soru işareti oluşuyordu.





"Beni gerçekten sevdiğin için istemiyorsun değil mi Baekhyun? "


Baekhyun soruyla  bir an duraksasa da kendini hemen toplamıştı. Duyguları konusunda ona yalan söyleyerek bir şeyler elde etmeyeceğinin farkına varmıştı.


"Evet, arkamda duracak güçlü birine ihtiyacım var ama bu seni kullanacağımı düşündürtmesin Prens. Sen ailem dediğim ilk insansın ve Dae Gi o benim hiç sahip olamayacağım hazinem. Anlıyor musun? Bu sevgi, aşk ve diğer her şeyden üstün benim için. "Diyerek eli Chanyeolun biraz kirlenmiş yüzüne ulaştığında diğerinin titrediğini fark etse de cesur davranmaya kararlıydı.



"Bu işi benimle yürütecek tek insan sensin Chanyeol. Beni arkamdan bıçaklamayacak kadar onurlusundur. "



Baekhyun son derece ciddi görünse de Chanyeol ortamdaki tüm ciddiyeti söylediği şeyle alıp götürmüştü.



"O zaman şimdi bir gerçek bir aileyiz değil mi, yani ben senin eşinim, en gerçeğinden. O zaman  madem öyle öp beni, beni öpersen bu işte beni kullanmadığına emin olacağım. "Diyerek kollarını küçük çocuklar gibi kucağına aldığında Baekhyun gözlerini devirmişti.





Romantik Komedi [ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin