Bölüm21:Kalbim sırlarla dolu okyanus gibiiçinegirersen hiçbir gemisenikurtaramaz

2.2K 256 335
                                    


Bölüm 21: Kalbim sırlarla dolu bir okyanus gibidir.
İçine girersen hiç bir gemi seni kurtaramaz...

🥀

20.Bölüm mini özet

Senden nefret etmedim Prens, bu durumu ikimizde istemiyorduk. Bu dünya ikimiz için fazla acımasız. Sana karşılık verseydim bunlar olmazdı......belki ama ben değişmekten korktum ve korkum sonum oldu."diye kelimeler bir fısıltıdan ibaret dilinden döküldüğünde kollarını havada tutacak gücü artık kendinde bulamadığı için Chanyeolun yüzündeki eli yanına düşmüş, gözleri kapanmıştı.

"B-Baek... "

"Kapatma gözlerini! Yalvarırım. Bak konuşuyorum seninle, aç hadi gözlerini Baekhyun. Daha seni sevdiğimi söylemedim, benim olmak istediğini söyleyecek kadar kendime aşık edemedim seni, kalk yalvarırım.

"BAEKHYUN! "











◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇◆◆◇

Chanyeol bu zamana kadarki hatalarını düşünürken en büyük hatasına ve en büyük zayıflığına bakmaya korkuyordu.

"Onu eve getirirken ne düşünüyordunuz? "

Chanyeol onunla birlikte camın öteki tarafına bakan adama dönmese de camdan yansıyan aksi öfkeli ve çaresiz olduğunu anlatmaya yetiyordu.

"Hiçbir şey. Yaşadığım yeri görmek istedi. O evde olmaz sanmıştım. "

"Gerçekten aptal mısınız yoksa kendinizi yarattığınız adama çok mu kaptırdınız anlamıyorum Prens Chanyeol ama Yoldaş'a zarar veriyorsunuz. Ve ben artık bunun önünde duramadığım için yapabileceğim tek şeyi yapıp durumu Kuzeye bildirdim ve onlar Yoldaş için birini gönderiyorlar. "





Chanyeol derin bir nefes alıp sakin kalmaya çalıştı. Onu kimse alıp götüremezdi.

"Geri götürmenize izin vermeyeceğim. "

"Kuzeye geri gelmeyecek. Onun yanında kalması için birini gönderecekler ve bu kişi Yoldaşın buraya gelmeden kalbini açtığı, onu bilen biri. Kuzey şuan sizle olmasına ses çıkarmıyor görünse de gelecekteki tek başkanlarının oğlancı olmalarına izin vermeyecektir. "

"Gelen kim? "

Chanyeol zaten bildiği şeyleri tekrar duysada onu yanında tutmak için şuan her şeyi yapabilecek gibi hissediyordu.

"Nişanlısı. Buraya gelmeden önce ondan usulünce ayrılmış olsa da Başkan şimdi onu avucunda tutmak için onaylamadığı basit bir vatandaşı kabul ederek buraya gönderiyor. "

"Saçmalık. Bitmiş bir ilişki...Baekhyun isteseydi şimdiye kadar ona gidebilirdi. Kaç kere Kuzeye döndü ..."Chanyeol parçalanmış kalkanıyla anlamsız kelimeler sıralarken bir gün önce kollarında ölmek üzere olan adama yaptığı itiraf sonrası onu kesinlikle bir başkasına vermeyecekti.

Üstelik Baekhyun o ve o küçük adam için Ailem demişken...

"Bakmayın size karşı duruşuna sadece buradaki rahatlığın verdiği basit bir rağbet onunki, yoldaşa akıl sır erdirilmez ve bugüne kadar sadakati hep ağır basmıştır. Ama ülke söz konusuysa sizle evlendiğinde ses çıkarmadığı gibi ona gönderilen nişanlısını da sessizce kabullenecektir böylece size olan zaafı körelecektir. "


"Saçmalaman bittiyse sana düşeni yapıp koridorun başında durarak burayı koru, git şimdi! "Chanyeol söylenilenleri sindirmek ve öfkesini bastırmak için derin nefes alırken Young denileni yapmıştı.





Romantik Komedi [ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin