Psikopat Kız ( 12 . Bölüm )

13.8K 589 24
                                    

gözlerim kapanıp açılırken acıyla inledim. Ne tam anlamıyla baygındım ne de tam anlamıyla ayık. Yavaş yavaş kendime gelirken içimden kendime binlerce küfür ediyordum. Ne vardı bu kadar hızlı gidecek.  Ah lanet olsun canım şuan çok yanıyor . Yardım çağırmaya başladı. Bir yandanda direksiyonla koltuk arasında sıkışan bedenimi çıkarmaya çalışıyordum. Araba duvar çarbınca tüm onu ezildiği için koltukla direksiyon arasında sıkışmıştım. Ve sarılı elim yüzümden koltuğumu geri itemiyordum. Sonunda çevredikiler sesimi duymuştu. Onlarında yardımıyla bir saat içinde bu arabadan kurtulup hastaneye gitmiştim. Allahtan çok bir şeyim yoktu. Sadece ayağımda ve karnımda ezikler vardı. Dokununca çok açıyordu ama doktor melhem sürüp gazlı bezle sardı. Umarım hemen ileşir çünkü hasta olmayı gerçektende sevmiyorum.  Eve geldiğimde hemen kendimi yatağa attım. Bu sefer babamında yardımıyla annemin dır dırından kurtulup odama çıkmıştım. Yaklaşık iki üç saat uyuduktan sonra telefonuma gelen mesaj sesiyle uyandım.

Gönderen: 053* *** ** **

Selam Gizem şuan yaşaman tamamen şans eseri ben freni sen öl diye bozmuştum ama kısmet artık önümüzdeki maçlara bakacaz..... Şİmdi ölmedin ama ablam gibi senide öldürecem merak etme..

Mesajı okuyunca donup kaldım. BU mesajı Melis yazmıştı belli. Ama ne diyor bu benini öldürmeyemi çalıştı. Üstelik ablasınıda mı öldürdü. Ama onu Emir öldürmüştü. Yani arabanın orda kavga ederken öyle demişti. 

Gönderilen : 053* *** ** **

Ablanı Emir'in öldürdüğünü sanıyordum.

Diye yazıp yolladım sanki şuan ablasını kimin öldürdüğü önemli kız gelmiş burada beni tehtid ediyor öldürmeye calışıyor ben bunu düşünüyorum. Gelen mesaj sesi düşüncelerimden uzaklaşmamaı sağladı.

Gönderen:053* *** ** **

Ah tatlım çok safsın bu gün Emir'e duygu sömürüsü yaptım. Ablamın onun yüzünden öldüğünü sanıyor ama onu ben öldürdüm senide öldürürüm Emir'den uzak dur o benim.

Bu mesajı okuyunca gene şok oldum. Bu kız manyaktı. İnsan bir erkek için kendi ablasını öldürürmü manyak. Düşününce bile tüylerim ürperiyor. Bunu Emir 'e söylemeliydim ama nasıl. Direk söylesem olmaz. Peki ne yapacam hemen onu aramalıyım. Telefondan numarasını çevirip açmasını bekledim kısa bir süre sonra açtı.

" Ne var " dedi şoğuk bir sesle. Üstelik sanki bardaydı müzül sesi filan geliyordu.

" Emir konuşmalıyız çok önemli nerdesin " dedim amacım bir taşta iki kuş vurmaktı. Bu soruyla nerde olduğunu öğrenecektim ve oraya gittiğimde neyaptığınıda görecektim.

" İşim var Gizem sonra konuşalım " dedi. Gerizekalı ben sesnin için uğraşıyorum sen ne diyorsun.

" bu önemli " dedim bastırarak.

" İyi on dakikaya sizin evin önünde olurum " dedi ve telefonu kapattı. Zar zor üzerime doğru düzgün şeyler geçirdikten sonra aşağıya indim. Dediği gibi gelmişti arabasına bindim. Bana bakıp konuşmamı bekliyordu.

" Melis'in ablası senin yüzünden ölmedi " dedim bir çırbıda.

" Ne " dedi sustu. Sinirlendi elini direksiyondan çekip koyacak yer aradı. O sıra dirseği karnıma çarpmıştı. Sesli bir şekilde inledim. Bana baktı gözyaşlarım akmıştı bile . Canım yanıyordu. Bir anda elini kardıma getirdi. Kazağımın eteklerinden tutup biraz yukarıya kaldırdı. Karnımı gördüğünde direksiyona yumruk attı.

" Kim yaptı " diye sordu. Cevap vermedim. Melis ' le aramızda geçen konuşmaları açıp telefonu ona uzattım. Okuduktan bir süre sonra bana baktı.

" Benden uzak dur Gizem " dedi. Sanki durmak çok kolaymış gibi.

" Neden " dedim mal gibi. Çocuk benden uzak git diyor bende gidiyorum yüzsüz gibi neden diye soruyorum

" Senin için tehlikeliyim " dedi sanki önemsiyormuş gibi.

" Umrunda mı ? " diye sorduğumda ters ters bakmaya başladı.

" Benden uzak dur " diye tekrarladı ve kapımı açtı bu defol demek oluyordu. Zar zor arabadam inip eve doğru yürüdüm. Hemen odama çıkıp en karanlık köşeye gittim. Yere çömelip ağladım ağladım. Ben diğer kızlar gibi üzüldüğümde ayıcığıma sarılıp ağlayamıyordum. Benim en iyi dostum karanlıktı. Çünkü her kötü olduğumda yanımdaydı. Sesli sesli ağlarken beni saklıyordu. Beni sokaklarda koruyanda karanlıktı. Karanlık benim annemdi ve babamdı kısaca herşeyimdi. Uzunca bir süre sonra ağlamaktan yorulan gözlerim uykuya daldı.......

Sabaj uyandığımda her yerim tutulmuştu. Bu şekilde uyuya kaldığıma inanmıyorum. Hemen banyoya geçip ılık bir duş aldım. Bu beni biraz rahatlatmıştı. Penbe tşortümü ve altına kot bantolonumu giydim. Hava biraz serin diye kırmızı montumuda üstüme geçirdim. Kahverengimsi ayakkabılarımıda giydikten sonra evden çıktım. Bu gün Emir'le hiç konuşmayacaktım öyle karar vermiştim kendi kendime. Okuldanadım atar atmaz Aylin ve Feride yanıma geldi. Bu gün bütün günümü onlarla geçirdi. Ve  bilmediğim çok şey olmuş bir günde Emre Aylin'e çıkma teklif etmiş ve Aylin'de hemen kabul etmiş. Feride'nin de sevgilisi vardı bir ben sap gibi ortada kaldım. Çıkışta Melis dedin kızı gene gördüm bana sert sert bakıyordu neyseki artık okula taksiyle gidiyordum. Zaten bu kızdan korkuyordum ama şuna şöyle güzel bir ders vermeklazım. Hızlı adımlarla onun yanına yürüdüm.

" Selam tatlım" dedim yüzüme sıcak bir gülümseme takılarak.. O çok şaşırmıştı.

" Se.. selam " dedikekelemesine her ne kadar gülmek istesemde kendimi zor tuttum.

" Imm şey ya bizim Emir'le bir ilişkimiz yok ondan uzak durmamı söyledi sanırım senden hoşlanıyor " dediğimde gülümsemeye başladı. Sen görürsün gününü bekle.

" Gerçekten mi ? Ayy Gizem inan mıyorum peki o nerde ? "dedi o sıra arabasına doğru giden Emir' i gördüm.

" Hah işte orda dur sesnin için konuşturuyum "dedim ve hızla Emir'in yanına gittim. Ne olduğunu anlamadan onu öpmeye başaladım. O da kısa süre sonra bana karşılık verdi. Okulun içinde olduğumuzu umursamadan onu öptüm. Kafamı ayırdığımda nefes nefese kalmıştım.

" Ben... Özür dilerim " dedim ve kafamla Melis'i gösterdim. Olduğu yerde sinir krizi geçiriyordu.

" Bunu seninle sonra konuşaçağız "ded  çok sert bir şekilde korkmuştum ama onu öpmek muhteşemdi hemde Melis'ten intikamımı bu kadar güzel bir şekilde almıştım.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now