Psikopat Kız ( 18. Bölüm)

12.5K 601 21
                                    

Sabah uyandığımda dün ne kadar hata yaptığımı hatırladım. Yani şimdi yerin dibine girmek istiyorum. Ben herkese kalın duvarlar örmüş Gizem dün yüzsüzlüğün sınırlarını zorlamış hatta aşmıştım. Sürekli kendimi erkeklerden korumuştum kendimi ama ona karşı duvarlarım hiçte sağlam değildi.  Ama eski Gizem'in bağzı özelliklerini geri kazanmalıyım özelliklerde erkeklere karşı olan önyargımı geri kazanmalıyım. Ben güçlü bir kızım ve bir erkekyüzünde salya sümük ağlamak pekte bana göre değil. Artık ondan uzak duracam. Tamam biliyorum dün onu asla onun peşinden ayrılmayacam diyordum ama bütün gece bunu düşündüm. Doğru olan sanırım bu beni istemeyen birinin peşine takılmam pekte doğru olmaz. Banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Sonra aşağıya indim. Babam elindeki kravatı takmaya çalışıyor ve bir yandanda masaya kahvaltılık bir şeyler koymaya çalışıyordu. Acaba evin yardımcısı nerdeydi yoksa oda annemle beraber mi gitmişti. - Üvey annem -Yanına gidip kravatını ona takmaya başladım. 

" Bu kadar beceriksiz olduğunu bilmiyordum " dedim alaylı bir ses tonuyla. Gülümsedi.

" Aslında çok becerikliyim ama sen babanı tanımıyorsun " dedi

" EEE doğal olarak tek başıma büyüdüm babam yanımda değildi " dedim. biliyorum fazla iğneleyiciydi ama bunlar gerçekler. Bir şey demedi bende masayı hazırlamaya başladım.

" Yardımcı nerede ? " diye sordum. Üzgün bir şekilde baktı.

" Anneniz evden ayrılınca o da gitti" dediğinde içimden gülümsedim sonuçta doğru tahminde bulunmuştum.Ben çayları doldururken Zeynep aşağıya indi.

"Günaydın " dedi gülümseyerek. Fazla gülümsüyordu ve kesin bir şey vardı. Ama zaten heycanına yenik düşüp birazdan herşeyi anlatır diye düşünüp yerime oturdum. Babam ağzına bir kaç şey atıp hızlı hızlı yedi. İkimizide yanağımızdan öpüp evden çıktı. Masanın altından Zeynep'in ayağına hafifçe vurdum.

" Anlat " dedim.

" Abla seni sevgilimle tanıştırmak istiyorum " dediğinde ağzıma aldığım çayın hepsini dışarıya püskürttüm. İğren bir hareketti ama şok oldum. Kardeşimin bir sevgilisi var ve ben yeni öğreniyorum.

" Sevgilin olduğunu bilmiyordum ? " dedim sesim azıcık dargın gibi çıkmıştı. Gülümsedi.

" Off abla anlatmak için hazır değildim şimdiyse Türkiye 'ye geliyor ve ben ailemden bir tek seni tanıştırmak istiyorum çünkü annemin bunca yaptığından sonra onun yüzünü bile görmek istemiyorum " dedi. Bende gülümsedim. 

" Tamam " dedim ve sofrayı toplamaya başladık. Beraber bulaşıkları makineye yerleştırdikten sonra o üst kattaki odaları temizleyip sildi bende alt kattakileri temizleyip sildim.Bunca yıl yurt dışında kalmasına rağmen temizlik yapmayı iyi biliyordum. Bitmiş bir şekilde odama çıkıp giyinmeye başladım. Üzerime laciver orta kol bir kazak ve altınada mavi kısa bir etek giydim. Beyaz tomslarımı giydim. Başımda sargı bezi olduğu için saçıma birşey yapmadım gözlüklerimide takıp evden çıktım. Okula girdiğimde Aylin ve Feride koşarak yanıma geldi.

" Gizgiz üzüleceğin birşey söyleyecem " dedi ama benim dikkatimi Gizgiz cekti. İlk kez bana böyle sesleniyorlardı ve bu bira haşuma gitmişti.

" Ne oldu Feroş " dedim onu taklidini yaparak.

" Tamam Gizem ciddilen bu önemli bir konu " dedi gittikçe merağım artmıştı. Yani ne olurdu direk söylese.

" Ne " dedim sabırsızlıkla.

 " Emir biriyle çıkıyormuş "  dedi. Şu an büyük şoklarımdan birini geçiriyordum. Nasıl yani Emir'in şimdi bir secgilisimi var. 

 

Arkadaşlar maleşef kitabımın son bölümleri neredeyse hiç okunmuyor ve bu beni çok üzüyor. Lütfen gerçekten beğeniyorsanız vote verin ve rahatsız edici ve ya hoşunuza giden birşey olursa yorum atın. Bazı kişiler bana biraz açık sahne koymam konusunda mesaj attı. Malesef açık bölümler koyamam başka beklentileri olanlardan çok özür dilerim :)

Psikopat KızWhere stories live. Discover now