Psikopat Kız ( 16. Bölüm)

12.7K 540 19
                                    

BU aralar barı çok boşluyordum. Gidip bir göz atıyım dedim. Bide ne göreyim üç beş serseri gelmiş yerime geçmeye çalışıyor. Lan siz kimin mekanında kimin yerine geçmeye kalkışıyorsunuz. Şunlara güzel bir ders vermeliyim. Hızlıca bardaki çocuklarıda alıp yanlarına gittim. Başlarında duran çocuk yanıma geldi.

" Ne o Emir bey kızların peşinde koşmaktan yerini unutmuşsun ama senin yerine ben geçtim merak etme ben senin gibi yerimi unutup başkasına kaptırmam " dediğinde sinirim tepeme çıktı. Hızla güzüne bir yumruk attım yere düştü. Yanına yaklaşıp yakalarından tuttum.

" Bak oğlum seni uyarıyorum bir daha bu barın sokağından geçersen seni öldürürüm " dediğimde güldü piç.

" Hadi ama Emir bunları senin yanında dolanan cıtıra söyle adı neydi Gizemde heralde hıh sen onuda unutunca oda benim olacak aynı burası gibi " dediğide yüzüne bir yumruk daha attım. Burnunu tutarak geri kalktı. Manyak gibi gülüyordu tabikide bu beni çileden çıkarıyordu. Ben ona tekme tokat dalmışken yanımda getirdiklerimde onun grupunu dövüyordu. Tüh keşke beyaz gömlek giymeseydim üstüm başım kan oldu. Son bir tekme daha attıktan sonra Görke'me " bu piçi evinin oralara atın " dedim ve bardan bir bira alıp en rahat yere oturdum. Birayı kafama dikip ayağa kalttım.

" Burası benim çöplüğüm anladınız mı ? " diye bağırıp çıktım. Eve gittim. Babamda annemde kavgalarıma alışmıştı o yüzden birşey demediler.

" Gene kimi dövdün " dedi annem gülümsedim " Hakeden birini " dedim.

" Eminim hak etmiştir yoksa bu halde eve gelmezdin " dedi. Gülümseyerek odama çıktım. Üzerimdeki kanlı kıyafetleri çıkararak duşa girdim. İyice yıkandıktan sonra çıktım. Üzerime rahat birşeyler giyip aşağıya indim. Birden karşımda onu görünce şok oldum ne işi vardı bunun burda.

" Ne işin var burda "dedim soğuk bir şekilde benden uzak durması gerekiyordu. Zarar görmemesi için ama hala peşimde dolanıyor. Onu önemsediğimden değil sadece benim yüzümden yeterince zarar görmüştü daha fazla zarar görmesini istemiyordum.

 " Sadece seni merak ettim " dedi.

" İyi gördüysen gidebilirsin " dedim gene soğuk ses tonuyla. Kıza benden uzak durması için soğuk davranıyordum o hala yüzsüz gibi yanıma geliyordu. Ama bana yaklaşmamalıydı. Özellikle o çocuğun barda dediği şeyden sonra.

" Ya Emir neden böyle yapıyorsun ? " diye sordu. Gözleri dolmuştu. Gene karşımda ezik Gizem olmuştu. Onu bu halde görmekbeni üzüyordu. O herzaman kendine  güvene güçlü bir kızdı. Kötü yanları vardı tabi ama her zaman güçlü görünürdü.

" Git burdan Gizem " dedim. Neredese göz yaşları akaçaktı. Göz yaşları akmasın diye yüzünü havaya kaldırmıştı. Bir süre bana baktıktan sonra gitti. Böylesi onun için daha iyi olacaktı. Zaten en baştan beri bana yaklaşması hataydı. Ben iyi biri değilim tamam okulda ve aile içinde iyi olabilirim ama  her zaman sınırlarım vardı. Mesala okulda herkes benden korkardı. Kimse bana yaklaşamazdı. Çünkü yaklaşsalar ne olacağını biliyorlardı. Onlara ne yapacağımı biliyorlardı. 

Çoğu kişi gerçek yüzümü biliyordu. Gizemde öğrencekti. Er geç siyah yüzümü görecekti. Ama ben yüzümü ona döndüğümde daha siyah yüzümü ona göstermek için çok erkendi.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now