Psikopat Kız (45. Bölüm )

10.5K 423 9
                                    

" Evlendiğimiz falan yok baba biz birlikte bile değiliz " dedim. İkisinide umursamıyormuş gibi yapıp buz dolabından su doldurdum ve bardağımı alıp mutfaktan çıktım. Kim bilir şimdi ikisininde yüz ifadesi nasıldır. Eskiden Emir beyin peşinde ben koşarken şimdi okoşuyor. Ama abartmakta istemiyorum ya benim bu tavırlarımdan sıkılıp giderse. Gitmesini istemiyorum onsuz olmak bidaha ondan ayrı kalmak istemiyorum.

" Gizem " dedi Emir ona dönüp baktım ama yüzünde bir ifade yoktu. Biraz bekledikten sonra konuşmaya devam etti.

" Biliyorum beni affetmenkolay değil ama ben senin iyiliğin için gitt.... her neyse boş ver bunları konuşmayacam bu gün büyük halamı ziyarete gidecem benimle gelir misin ? " diye sorduğunda başımı olumlu anlamda salladım. Okulun ilk gününden beri Emir ile bir geleceğimiz olacağını düşünüyordum o yüzden artık ona daha iyi davranmalıyım.

" Peki seni yedide alırım " dedi ve gitti.

" CİDDEN BU ÇOCUĞA AŞIĞIM " dedim içimden ve gülümseyerek odama çıktım. Saat yediye daha çok vardı. Bende Aylin ve Feride'yle görüşmeye karar verdim. Telefonu elime alıp Aylin'i aradım.

" Alo " dedi uykulu sesiyle.

" Kaç gündür yataktan çıkmıyorsunuz canım arkadaşçığım " diye saçmaladım o bu kurduğum çümlenin altındaki imayı anlamıştır :)

" Dalga geçme ne istiyorsun ben artık evli bir kadınım benim ilgilenmem gereken bir kocam bakmam gereken veletlerim çenesini dinlemek zorunda olduğum kaynanam var " diye dalga geçti.

" Haa siz çocuk yapma işlemini geçtiniz  direk büyütme işlemine geçtiniz vayy be hem kaynanana laf yok melek gibi kadın daha ne istiyorsun " dedim.

" Çok uzattın ne istiyorsun " dedi  ciddi ciddi.

" Buluşalım " dedim oda kabul etti. O Feride'ye haber verir diye düşünüp hazırlanmaya gittim. Üzerime " adventure with me " yazan  kalın askılı atlet şeklinde tşortümü altına yırtık kot şortumu giydim.  Lacivert fularımı taktım ve turuncu konverslerimi giydim.  Krem rengi  çeketimi yanıma aldım ve evden çıktım. Sevgi çiceği adlı kafeye geldiğimde Aylin ve Feride'nin bir şey konuştuğunu gördüm. Merakla yanlarına gittim.

" Ne konuşuyorsunuz " diye sordum.

" Feride  Can la kavga etmiş " dedi  Aylin şaşkınca Feride'ye baktım.

" Ne oldu " diye sordum.

" Ya bak  şimdi Gizem biz sahil kenarında yürürken gitar çalan bir çocuk gördüm ve beraber dinlemeye başladık. Birden çocuk bana göz kırptı sonra Can bana kızmaya başladı neymiş dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek gitmezmiş " dediğinde kahkaha attım. Cidden bu konu için mi kavga ettiler.

" Bunun için mi kavga ettiniz ? " diye sorduğumda Feride bıkkınlıkla cevap verdi.

" Ya anlamıyorsun bana dediki dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek ona göz kırpmazmış " dediğinde kahkaha attım.

" Tamam biraz ağır konuşmuş ama abartma " dedim ve gülmeye devam ettim. Tamam gibi birşey söyleyip önüne döndü. Biraz havadan sudan konuştuktan sonra annemin gereksiz evlilik konusunu onlara anlattım ve babamın bu sabah yaptıklarınıda bu sefer ikisi kahkaha atarak bana gülüyordu.

" Ne var bunda bu kadar gülecek " diye bağırdım.

" Cidden babam Emir'e kızımı seviyormusun evlat mı dedi hahahahah " diyip  kahkaha atmaya devam etti. Ben onlara mal mal bakarken keşke anlatmasaydım diye düşündüm ama neyse.

" Kesin gülmeyi ciddiyim ben burda Emir bana evlenme teklifinde bulunsa kabul ederim ama etmiyor keşke ona bana zaman ver demeseydim " dediğimde ikiside ciddileşti.

" Sana evlenme teklif edecek en kısa zamanda " dediğinde kararsız bir şekilde Feride'ye baktım oda konuşmaya devam etti.

" Benim dediklerim çıkıyor biliyorsun " dedi ve destek olduğunu belli etmek istercesine elimi sıktı.  Saate baktığımda 18:23 tü yani saat yediye az kalmıştı. Hemen eve gidip üzerimi düzenledim. Üzerimi değiştirip cici kız havalarına burunurdum ama canım istemiyor o yüzden böyle gidecem. Biraz sonra Emir geldi ve yola çıktık. Sessiz bir yolculuktan sonra büyük halanın evine gelmiştik. Kapıyı çaldığımızda orta yaşlı bir kadın kapıyı açtı. İçeriye doğru dönüp seslendi.

" Hanımım Emire ve kız arkaşı geldi " dedi gülmemek için kendimi zor tuttum "EMİRE " ha bunu öğrendiğim iyi oldu.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now