Psikopat Kız ( 40. Bölüm )

10.5K 469 21
                                    

Günden güne Emir'in gittiğini artık geri gelmayeceğini alıştırıyorum kendimi.Günler daha bir hızlı geçiyor sanki Emir yokkenyaşamıyor gibiydim. Dünya boş boş dönüyor herkes durmuş ve güneş işini yapmıyor sanki heryerde kara bulutlar var gibi hissediyorum. Psikolojikmen nasılım onu bende bilmiyorum. Bazen saatlerce ağlıyorum bazende bir şey olmamış gibi bütün gün ders çalışıyorum bazen sinirden kahkaha atarken bir gün Emir'i tanıdığımgüne lanetler savuruyorum. Kaç ay oldu daha gelmedi. Artık umudumu kesmek üzereyim çünkü ne arıyor nede mesaj atıyor. Belkide gittiği yerde kendişine yeni bir sevgili yaptı. Belki o benim onu düşündüğüm kadar beni düşünmüyor. Bu arada Emir gittiğinden beri acayip falsefe yapar oldum acaba felsefemi okusam.

" Dünyadan Gizem'e dünyadan Gizem'e " diye birşeyler söyledi Feride ben ona tip tip bakmaya başladım. Tabi Can ben onun sevgilisine öyle bakınca hemen elini Feride'nin omuzuna attı. Ha ben bu arada sizesöylemeyi unuttum Feride'yle Can iki aydır çıkıyorlar.

" Ne düşünüyorsun " diye sordu Aylin boş bir anıma geldiği için direk aklımdakini söyledim.

" Benden acayip Felsefeci olur ha " dediğimde hepsi kahkaha attı. Can kahkaha arasından konuşmaya başladı.

" Ayy.. hahaha... Gizem...haha çok komiksin...hahaha yok bide psikolog ol...hahah ama ilk....hahah ..kendini tedavi edersin " dedi ve herkes daha çok gülmeye başladı ben hariç herkes gülüyordu. Anıl bile şuan bana gülüyor.

" Haha çok komik " diyip hemen bir mazaya geçtim ne mazası olduğuna bile bakmadım. İki saattir Avm deyiz ben eğleneceğime daha çok sıkılıyordum.

" Erkek iç çamaşırlarını sevdiğini bilmiyordum Gizem " dedi Can imalı bir şekilde o zaman mazaya bir göz gezdirdim. Her tarafta erkek iç çamaşırları vardı va mağazadaki tek kız bendim. Yanaklarım kızararak hemen mağazadan çıktım. Herkes benim bu halime gülerken bende en üst kata kafelerin olduğu kısama geldim. Tabi onlarda arkamdan gülerek geliyordu.

" Yeter ama şimdi hepinizi dövecem bir daha sınav öncesi stres atmak için alışverişe çıkalım diyen olursa onu da döverim ve bidahada sizinle biyere asla gitmiycem " diyip bir masaya oturdum. Hepsi şaşırmış bir şekilde bana baktı. Yüzleri çok komik gözüküyordu bende kahkalarla gülmeye başladım.

" Ne ye gülüyorsun " dedi Aylin hafif tebessüm ederek.

" Yüz ifadeleriniz... hahahaha... görmeliydiniz " dediğimde onlar bana kötü kötü bakıyordu. Yemeklerimizi alıp bir masaya oturduk. Yemeğimi yerken Aylin ve Anıl'ı izlemeye başladım. Anıl'ın önü patates kızartması doluyken Aylin'in tepsisinden yiyor tabi Aylin sinirlenip birşeyler diyor ama Anıl onu umursamadan yemeye devam ediyor.

" İlerde evlenincede mi böyle yapacaksın " dedi Anıl.

" Hayır ama sen bana gıcıklık olsun diye böyle yapıyorsun " dedi Aylin trip atar şekilde.

" Gıcıklık yapmıyorum aşkım seni seviyorum ve seni sinirlendirmek hoşuma gidiyor " dediğinde Aylin Anıl'a sarıldı ve seni seviyorum dedi. Şu an hafif tebessüm ettim ve gözlerimin dolduğunu hissediyordum. Gözlerimden yaşlar  akarken herkesi bana baktığını gördüm. Aylin yaptığı şeyden pişman olmuş gibiydi.

 Hey ben iyiyiym " dedim ve gülümsedim. Bana bu yaşattığın acıları geri döndüğünde sana ödeteçem Emir bey . Ben bu kadar acı yaşarken sen kim bilir nasıl eğleniyordur. Yemeğimizi bitirip evlerimize doğru yol aldık.  Eve geldiğimde kendimi direk yatağa attım sınava sadece iki üç gün kalmıştı ve ben hazırdım ama korkuyorum. Ya başaramazsam .  Yataktan kalkıp elime bir kaç kitap aldım artık konuların çoğunu bildiğim için daha rahat çözüyordum. Bütün derslerin tekrarını yaptıktan sonra biraz test çözdüm. Saate baktığımda 05:21 di inanamıyorum ben dün alışverişten 17:43 te gelmiştim kaç saattir ders  çalışıyordum saatin farkında bile değilim. Hemen yatağa gidip acıyan gözlerimi kapattım.

" Uyan meleğim " dedi bir ses otarafa doğru baktımbu Emir'di.

" Emir " dedim. Göz yaşlarım akıyordu ona okadar öfkeliyim ki. " Gerimi geldin " diye sordum başını olumsuz anlamda salladı.

" Sen güçlü bir kızsın ben yokkende yapabilirsin " dediğinde hıçkırarak ağlamaya başladım.

" Değlim hiç güçlü değilim yalancıktan gülmekten çok sıkıldım artık dayanamıyorum " dediğimde Emir arkasını döndü ve gitti. Gittiği yer uçurum gibi bir yerdi.

" Emir dur o yolun sonunda uçurum var "

" Emir   Emir " 

" Gizem iyimisin kızım " diyen babama sarıldım ve göz yaşlarımı serbest bıraktım. " Sadece bir rüyaydı " diye beni teselli etmişti. Bu aralar çok rüya görüyordum ve rüyalarımın çoğunda hep Emir vardı vehep gidiyordu. Artık bilinç altıma nasıl yerleşmişse. Her neyse yatağımdan kalktım ve yüzümü yıkadım. Yarın sınav vardı o yüzden bu gün hiç ders çalışmayacam.

Sınavlarla ilgili birinci kural " Sınavdan bir gün önce asla ders çalışma "

ikinci kural " Sınav sırasında su ve ya herhangi bir içecek içme "

üçünçü kural " Sınav sırasında kendini korkutup asla heycan yapma " sanırım şimdilik bu kadar kural yeter. Üzerimi giyinip evden çıktım. Bu gün kendimi iyi hissediyorum. Hocalar hiç ders işlemedi genelde sınav hakkında sohbet edip durdular. Bu gün anlayamadığım kadar hızlı geçti.

Akşam yemeğini yiyip hemen odama çıktım. Sınav için erken yatıp erken kalkmalıyım. Gözlerimi kapattığım anda Emir geldi Önüme.

" Sana güveniyorum bebeğim sen herşeyin üstesinden gelirsin " dedi ve gitti. Devamı yok sadece uyudum.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now