Psikopat Kız ( 43. Bölüm )

10.3K 471 33
                                    

Sabah bir türlü susmak bilmeyen telefonum yüzünden uyandım. Saat sabahın altısıydı. Lanetler savurarak telefonu açtım.

" Ne oldu Aylin " dedim uykulu sesimle.

" Hiç itiraz istemiyorum hemen bize geliyorsun bu benim için çok önemli " dedi ve ben cevap vermeden telefonu kapattı. Umarım dediği gibi çok önemlidir yoksa ben ona yapacağımı bilirim.  Arabama binip hemen Aylin'lere gittim. İçeriye geçtiğimde koltukta uyuyan Feride ve Cansuyu gördüm. Üstelik bizim sınıftan Buse ve Melis'te gelmişti.

" Ne oluyor " dediğimde kapı caldı. Hemen gidip kapıyı açtım. Karşımda uyku dolu gözlerle Emir Anıl Can Ekin  Hakan ve  Ali vardı. Hepimiz oturma odası geçip oturduğumuzda Aylin konuşmaya başladı.

" Düğünümün konbinini değiştirdim. Amerikan tarzı bir düğünsizler benim nedimelerim olacaksınız ve sizde onların kavalyeleri itiraz eden kimseyi istemiyorum eğer kabul etmiyorsanız düğüne gelmeyin " dedi bizde mecburen kabul ettik. Sonra o konuşmaya devam etti.

" Eşleri sayıyorum Ekin Cansu'yla Can Feride'yle Emir Gizem'laten bizem kıyafetlerimiz farklı olduğu için kıyafet sıkıntımız kalmadı. Bir tek erkekler bizim kıyafetımıze uygun kıravt  takacak işte bu kadar. Eve gidip iki saat  yattıktıktan sonra kalktım. Feride'yle beraber kuaföre  Aylin'in yanına gittim. Çok heycanlıydı. Saclarımı yana getirip uçlarını hafif kıvrıttım. Yüzüme gelmesin diye dikkatlice sacımı yanıma aldıktan sonra bolca  siprey sıktıktan sonra hazırdım. Feride'nin saçlarıda topuz yapılmıştı. Önünde bir tutum sacı kıvrık bir şekilde bırakılmıştı. Aylin ise resmen evrime uramıştı. Uzun saçları biraz kesmişlkerdi ve kakül yapmışlardı. Daha sonra kızılı andıran saclarını kahveringinin bir tonuna boyamışlardı. Hafif dalgalı saçlarını düz yaptıktan sonra bir taç taktılar. Harika görünüyordu. Gelinliğini giydikten sonra hazırdı. Bizde elbiselerimizi giydikten sonra hep beraber kuaförden çıktık. ( Herkesin giydiği multi medyada ).  Düğün salonuna gittiğimizde çok kalabalıktı.  Gelin için hazırlanan 

odada toplandik. Aylin bize ne yapmamiz gerektigini anlatıktan sonra hepimiz salona gectik. Aylin ve Anıl ònde bizde sırasıyla arkasından gidiyorduk.  Aylin ve Anıl yerlerine oturdugunda bizde sahnenin ortasında dans etmeye başladık.  İlk benle Emir arkamdan Feride ve Can danda başladık. Alkış sesleri yükselirken digerleride dansa katıldı. Emir'le dans ederken çok heycanlandım.  Ayağına baktığımda inledi.

" Yavaş ol " dedi sessiz bir şekilde bende gülümseyerek tekrar ayağına bastım.

" Ahhhğ " diye bağırdı.  Bende gülerek ellerimi boynunda birleştirfim bunu yaptıktan sonra belimdeki ellerinin hareket ettiğini hissettim ve bu benim on katı heycanlanmama sebeb oldu. Şarkı bittikten sonra yerimize oturduk.  Gecenin sonlarına doğru gelirken Emir beni kolumdan tutup bir köşeye götürdü. Beni duvarla kendi ile duvar arasında sıkıştırdı.

" Tek bir şey soracam Gizem ve kesin bir cevap istiyorum ona göre hayatıma devam edecem. Beni seviyor musun ? Eğer sevmiyorsan hayatından çıkacam ve emin ol bir daha girmeyecem. " dedi. Şok olmuş bir şekilde ona bakıyordum beki şimdi ne söyleyecem ona ne cevap verecem.

Umarım bu bölümü beğenirsin . Bu bölümü zor şartlar altında yazdım o yüzden umarım hepiniz vote verip yorum yaparsınız. Bu bölüm şarkısı canım kuzenim seren için :) :)   Bir önceki yorumlarda anneannemlerde olduğumu o yüzden bu gün bilgisayara gecersem yazabileceğimi söyledim ve  sizin için geçtim :) Bu arada Melis Emir'in kuzeni Melis degil Gizemin sınıfından bir kız sadece bu bölümlük yardımcı karakter ;)

Psikopat KızUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum