Psikopat Kız ( 42. Bölüm )

10.9K 468 24
                                    

4. Yıl  Sonra 

    Emir'in ağzından

Sonunda geri dönüyordum. Herkesi  herşeyi çok özlemiştim en çokta Gizem'i. Biliyorum gittiğim için bana çok kızgın ama ben sadece onu korumak için gittim.  Kaçtım onu koruyamamaktan korktuğum için kaçtım. Ben  koskoca şehrin kötü çocuğu bir kızı koruyamamaktan korktuğu için kaçtı Ama başka çarem  yoktu. Can pisliği ayrı bir dertti bardakiler ayrı bir dertti. Onu kimden koruyacağımı bilmiyordum.  O bardaki adamların hepsi aşağlıkın tekiydi. Her neyse artık geri dönüyorum.

" Hazır mısın ? " dedi Louis. Onu burda tanımıştım.  Hepsi çok iyi çocuklardı. Kalmak istesem sadece onlar için kalırdım ama Gizem için dönmeliyim.

" Tabiki dostum " dedim ve hepsiyle tek tek vedalaştım. Burada eskisinden daha çok arkadaşım olmuştu.   Bavulumu alıp hava limanına geldim. Uçağın kalkmasına yarım saat vardı. Yerime oturup gözlerimi kapattım.

.....

Uyandığımda uçak iniş yapmıştı. Uçaktan indiğimde Ekin'i gördüm beni karşılamaya gelmişti. Ekin'e saraldım ve beraber eve gittik. Babamla annemede sarıldıktan sonra dinlenmek için odama geçtim. Aslında hiç uykum yoktu. Eşyalarımı yerleştirirken Ekin'de bana yardım ediyordu.

" Can'a güvenmiyorum " dedim birden ilk başta anlamadı ama sonra ne demek istediğimi anladı ve konuşmaya başladı.

" Abi sen ordayken sana her zaman anlattım Gizem'i kardeşi gibi görüyor ve Gizem'in en yakın arkadaşıyla sevgili " dedi. Bunları biliyordum zaten.

" Biliyorum oğlum genede güvenmiyorum " dedim.

" Sen bilirsin dostum " dedi ve eşyalarımı yerleştirmeye devam etti. Biz eşyaları yerleştirirken o bana bildiğim herşeyi tekrar anlatıyordu. Hepsi ünversiteyi  aynı okulda okumuş. Gizem Aylin Feride güzel sanatlar bölümünde okurken Ekin Anıl ve Can işletme bölümünde okumuş. Bunları bana her gün anlatıyordu. Ben ordayken her gün beni arayıp rapor veriyordu kim ne yapmış ne etmiş diye. 

" İşte bu günde Aylin'le Anıl'ın kınası var " dediğinde şaşkınca ona baktım. Dediklerini dinlemiyordum ama birden duyunca şaşırdım. Yani o kadar şaşılacak bir durum değildi. 

" İyi davetlimiyim " dediğimde kafasını evet anlamında aşağıya yukarıya salladı. Eşyalarımı yerleştirme bittikten sonra kendimi yatağa attım. Uyumak istemiyordum ama başka nasıl zaman geçecek. Uyandığımda akşam olmuştu.  Bonyoya geçip traş oldum ve kısa bir duş aldım. Daha sonra en sevdiğim takım elbisemi giyip aşağıya indim.  Annem babam ve Pelin hazırdı. Ne kadarda büyümüş en so n  dört yaşındaydı. Şimdiyse kocaman bir prenses olmuş.

" Abi bu gün sevgilim gelecek " dediğinde biraz şaşırdım babama baktığımda göz kırpıyordu.

" Kimmiş sevgilin " dedim.

" Berk varya bizim kreşte işte o benim sevgilim " dedi. Bende onu kocağıma alıp döndürdükten sonra konuşmaya başladım.

" Onu senin yanında görürsem bacaklarını kırarım " dediğimde kıkırdadı anlaşılan onu korumam hoşuna gitti. Hep beraber evden çıktık.  Kına Anıl'ların kocaman bahçesinde olacaktı. Geldiğimde etrafa bir göz gezdirdim kimse benim geri döndüğümü bilmiyordu.  Etrafta çiftler dans ederken tek başına masada oturan Gizem dikkatimi çekti. Bu dört yılda dahada güzelleşmiş.  Peki ya değiştiyse ya artık beni sevmiyorsa. bunları gitmeden önce düşünmeliydim. Gittiğim için pişmanım ama Gizem'i korumak için buna mecburdum.  Yavaş adımlarla Gizem'in yanına gittim. Bir şeye dalmış olduğu için beni fark etmedi. Yavaşça kulağına doğru eğildim ve konuşmaya başladım.

" Dans edelim mi ? " dedim. Başta biraz korktu sonra kim bunu söyledi diye bakmak için başını kaldırdı. Beni gördüğünde bayağı bir  şaşırdı.

" Emir " dedi sadece. Ben ne bekliyordum ki aşkım diyip boynuma sarılmasını mı ? hadi ama Emir sen kızı yanlız bırak onca yıl gelme sonrada onun boynuna sarılmasını bekle bu hiç mantıklı değil.

" Ne zaman geldin " diye sordu bende bu gün dedim. Hala dans için bir şey dememişti ve ben ayakta dikiliyordum. Daha sonra benim ayakta  olduğumu fark etti ve konuşmaya başladı.

" Otursana ben dans etmek istemiyorum " dedi sanırım artık eski Giizem değildi çok olgunlaşmıştı. Beni eskisi gibi sevmiyordu ve bunun sorumlusu bendim.

Gizem' den


Dans edelim mi ? dediğinde boynuna atlamamak için kendimi zor tuttum. Eee ağırdan almalıyım. Sen beni bunca yıl boyunca arama sorma sonra gel dans edelim mi ? de.  Her neyse ayakta dikilmeye devam ediyordu belliki cavap vermem için bekliyordu. Ama Emir bey bu sefer birazcıkta sen acı çekeceksin ben eski Gizem'im ve bunca acının bedelinide benim değiştiğimi seni sevmediğimi sanarak ödeyeceksin. Oturdu ve beni izlemeye başladı. Rahatsız olmuşcasına yerimde kıpırdandım ama hiç rahatsız olmamıştım o öyle sansın diye böyle yaptım. Bir şey demeden kalktı ve annesinin babasının yanına gitti. Ohh olsun sana ilk günden hemen senin yanına geleceğimi sanıyorsan yanılıyorsun dedim içimden sonra içeriye muhteşem kınalığıyla Aylin ve Anıl geçti. Aylin Anıl'ın bekarlığa vada partisi yapmasını istemediği için bu gün kızlı erkekli kına olmuştu. Aylin herkese selam verirken ellerinde çicek sebetleriyle bir sürü çocuk sahneye çıktı ve o zamanda kınayı getir anney şarkısı çalmaya başladı. Çocuklar Aylin'i ortalarına aldı ve etrafında dönmeye başladı. O sırada damatlık giymiş diğer çocuklar sahneye girdi onlarda Anıl'ın etrafında döndükten sonra Küçük gelinlik giymiş kızlarla küçük damatlık giymiş çocuklar eşleşerek kol kola girdiler ve etraftaki herkese  sebetlerdeki çiceklerden vermeye başladılar. O kadr muhteşem gözüküyorduki benimde kına gecem böyle olmalı diye geçirdim içimden. Bütün gece muhteşem geçmişti. Emir bey bütün gün bana baktı ama ben ona pas vermedim tabi.

Medyada Emir ve Gizem var. Ve medyada Taylor swift in en sevdiğim şarkılarından biri Begin Agin var :) çok güzel bir şarkı. Umarım bu bölümü beğenirsiniz :) Yorum ve vote vermeyi unutmayın. Şimdiden hepinize çook teşekkür ederim :) :) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Psikopat KızWhere stories live. Discover now