Psikopat Kız ( 53. Bölüm )

8.1K 368 13
                                    

 Arabayı park ettim ve Hazal'la beraber arabadan indik. Eve doğru yürürken heycanlı olduğunu anladım. Kapıyı çaldığımda annem açtı ve çok endişeli gözüküyordu.

" Bir sorun mu var ? " diye sordum içeriye geçerken. Gözleriyle salonu işaret etti. Ben önde Hazal arkada salona geçtik. Ve bana öfkeyle bakan altı gözle karşı karşıya kaldım. Aylin Anıl Can Feride Ekin ve Emir bana beni öldürecek gibi bakıyorlardı.

" Bilmeden bir şey mi yaptım " dediğimde Emir sinirle ayağa kalktı.

" Nerdeydin sen hangi cehennemin dibiydeydin " diye bağırdı. Bağırması kalbimi kırsada haksız sayılmazdı.

" Hazal'ı almaya gitmiştim " dedim ve Hazal'a baktım. Ama Hazal hanım Ekin beyle bakışıyordu. Benim ona baktığımı fark etti ve bana dönüp göz kırptı. Hani başka bir kız olsa utanıp kızarırdı ama Hazal gülümseyip göz kırpıyor.

" Arkadaşlar bu Hazal ,  Hazal bunlarda Ekin Anıl Can Aylin Feride ve nişanlım Emir " diyip hepsini tek tek tanıştırdım. Hazal hemen Ekin 'in karşısına oturdu ve Ekin'le bakışmaya başladı. Aslında Hazal'la Ekin'in arasını yapsak muhteşem olur.

" Eee Hazal  nerden tanıyorsun Gizem 'i " diye sordu Can Hazal gözlerini Ekin'den alıp Can'a çevirdi.

" Çocukluktan " dedi dolan gözlerini bir tek ben değil herkes fark ettmişti. Acıyla  gülümsedi.

" A aynı mahalledeydik. O benim ikinci ablamdı " dedi ve  gülümsedi. İkinci ablasıydım ben onun değil mi ? Gerçi bana hiç abla demezdi ama neyse .. Zaten aramızda sadece bir yaş vardı yani abla demesine gerek yoktu.

" Madem sen burdasın diğer ablan nerde ? " diye sordu bu sefer Aylin. Hayy Allahım şimdi niye böyle sacma seyler soruyorlar.

" Ben lavaboya gidebilir miyim " dedi Hazal o sıra gözlerinden bir iki yaş akmıştı ama aldırmadı. Annem onu lavaboya götürürken herkez bana soran gözlerle bakıyordu.

"  E   Ezgi benim en yakın arkadaşım Hzal'ın ablasıydı. O o öldü ve Hazal için çok zor oldu çünkü Ezgi'nin arkasından annesi ve babasıda öldü " dedim. benimde gözlerim dolmuştu ama ben Hazal gibi değildim. Kız bunca yıl sabretti güçlü durdu ama sanırım artık dayanamıyordu.

" Ben bir Hazal'a bakıyım " dedim ve lavaboya gittim. İçeriden hıçkırma sesleri geliyordu. Farkında olmadan bende ağlamaya başladım. Bir süre sonra Hazal lavabodan çıktı. Gülümsedi.

" Ben iyiyim Gizem ben bunlara  alıştım " dedi. Ona sarıldım.

" Biraz uyuyabilir miyim " diye sordu ve şirince gülümsedi aynı küçükken ki gibi çok tatlı görünüyordu. O böyle tatlı olunca benle Ezgi'de onu kıramıyorduk.

" Tamam " dedim ve onu odama çıkardım. hemen yatağa uzanıp gözlerini kapattı. Bende aşağıya indim. Herkes susmuş ve bir şey konuşmuyordu. Bende  Emir 'in yanına oturdum.

" Hazal bizim şirkette çalışacak " dedim. Emir başını sallamakla yetindi. 

" Ee Ekin bey ne oldu senin sevgili  işi " diye dalga geçtim buranın havasının değişmesi lazımdı.

" Benim kadım milletiyle işim yok hem siz çok  konuşup adamı hemen mezara sokuyorsunuz " diyince ben Aylin ve Feride ona kötü kötü baktık.

" Bir kere hiç birimiz senin kadar konuşmuyoruz " dedi Feride , Ekin üçümüzede savaş açtığının farkında değildi.

" Aynen " diye destek verdi Aylin. 

" Tamam teslim oluyorum siz kazandınız özür dilerim siz dünyanın en az konuşan kızlarısınız "   dedi ellerini teslim olmuş gibi havaya kaldırdı.

" Ha ha ha " diye yapmacık bir şekilde kahkaha attık.

" Ben şey diyecem ya sevgili adayını çok uzakta arama yakınlarda hepimizin hayatına yeni giren bir kız var o harika bir sevgili adayı olur " dedi Aylin . Bu kız resmen benim düşüncelerimi okumuştu. Hazal 'dan baksettiğini hepimiz fark etmiştik.

" Aslında akşam size süpriz yapacaktım ama madem o kadar meraklısının ben biriyle çıkmaya başladım " dedi. Her ne kadar Hazal'la beraber olmasını istesemde hayatına birinin girmesi güzel olur.

" Ya kimmiş bu şanssız kız " dedi Can.

" Hani ünversitede tıp bölümünde bir kız vardı adı Buse ,  Buse Bulut  " dediğinde beynimden vurulmuşa döndüm resmen. O benim ünversitede hep kavga ettiğim kızdı üstelik Ekin bunuda biliyordu.

" Ekin o kız benim sürekli kavga ettiğim hiç sevmediğim bir kız biliyorsun değil mi ? " diye sordum sinirle benim gibi Aylin ve Feride'de sinirlenmişti.

" Hey sakin olun o çok değişti " diye o kızı savudu. Gerizekalı resmen sinirimi çıkarmak için böyle konuşuyor.

" İyi " diyip önüme döndüm yani ne diyebilirdim ki. O kızı sevmiyorum benim için ondan ayrıl ve Hazal'la çık mı diyecektim. Ekin mutlu olmayı hak ediyor eğer o kızla mutluysa ben karışamam.

Hazal'dan

Yaklaşık iki saat uyuduktan sonra uyandım. Zaten istesemde daha fazla uyuyamıyordum çünkü annem ablamve babam rüyama geli,yordu ve her zaman rüyamda baştan ölüyordular. Her zaman o kadar gerçek gibi duruyordu ki hep inanıyordum. Sanki onların ölümünü yeniden yaşar gibi oluyordum.  Yine her zaman ki gibi çok terlemiştim ve  gene ağlamıştım.  Yataktan kalkıp banyoya gittim. Elimi yüzümü yıkadım. Üzerimide değiştirmeliyim ama bavulum arabada kaldı.  Yavaş adımlarla merdivenden aşağıya indim. Hep bu rüyaların ardından başım dönüyordu . Salona geldiğimde herkesin  kahkaha sesi geliyordu. Bende salona geçtim hepsi bana ve sırılsıklam olmuş elbiselerime baktı.

" Bavulum nerde ? " diye sordum Gizem'e doğru bakarak. " Arabada ben hemen getiririm  " dedi ve gitti. Bende o sıra beni baştan aşağıya süzen Ekin'e bakıyordum.  Tabi elbiselerim ıslakken üzerime yapışmıştı ve bütün vücut hatlarımı belli ediyordu. Tabikide güzel fizikli bir kızdım. En sonunda gözlerime baktığında ona bakmayı sürdürdüm. Hani insan biraz utanır az önce birini süzerken yakalandım ama bu adamda değil utanma utanmanın u su bile yok.

" Hayırdır canım çok mu beğendin ? " dedim gülümseyerek.

" Ne alakası var be, üstelik senin gibi kızları beğenmem ben benim tipim değilsin " dedi. Bu salağın dediği şeyler çok canımı sıkıyordu ama altta kalmam ben.

" Benim gibi kızları beğenmiyorsan sen gaysindir " dedim herkes gülmeye başladı.

" Ben sevgilim gibi kızları beğeniyorum " dediğnde şok oldum.sevgilisimi vardı. birden içimi hüzün kapladı. Neden böyle hissetiğimi bilmiyorum ama şuan üzgün gibiyim.

" Senin gibi biriyle çıktığına göre pekte güzel değildir bence " dedim ve  Gizem'in yanına gittim. Biran önce üzerimi değiştirip  yatağa uzandı. Yeşil gözün bir sevgilisi vardı. Hadi ama Hazal sen daha iki saat önce tanıştığın birine aşık olmazsın değil mi ?  Hayır aşık değilim hem aşık olsam ne fark ederki onun sevgilisi var.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now