Psikopat Kız ( 50. Bölüm )

9.7K 374 72
                                    

 Herkes bana sinirli bir şekilde bakarken ben keyifle Emir 'e bakıyordum. Bu gün o çok sevdiği büyük halasının yanına hastaneye gidecektik. Tamam kadının hakkını yemiyim şimdi onun sayesinde nişanlandık - ki hala nişan töreni ve ya kız isteme olayı olmadı ama en kısa zamanda olacak - .

" Bir kere benim sevgilim senin sevgilinden daha kibar " dedi Feride. Gülümseyerek ne desem diye düşündüm. Eeekız haklı Emir  Can'ın yanında tam bir kütük.

" Aman ne kibar daha seninle ciddi ciddi konuşmadı yakında senin ona evlenme teklif edeceğinden korkuyorum " dedim masadakiler gülerken Feride kızaran yüzünü saklamak için başını önüne eğdi. Demek evlenme teklif etmeyi düşünmüş.

" Kızım nişanlılık sana hiç yaramadı çok değiştin sen eski Gizem her lafa atlamazdı " dedi Ekin. Cidden değişmiştim değilmi düşüncelerim bile değişmişti. Büyümek yerine sanki daha çok çocuk oldum. 23 yaşında birine göre fazla çocuksu davranıyorum.

" Olabilir " dedim ve önüme döndüm. Ekin kahkaha atarak konuşmaya başladı.

" Aman alınganda olurmuş " dedi ve yanaklarımı sıktı. Sonra karşısında beş yaşında çocuk varmiş gibi ' aman da aman abisine alınırmış benim kuzum ' dedi ve masadakiler güldü.

" Ya Emir şuna bir şey de " diye bağırdım Emir'e doğru ama Emir sırıtarak bizi izliyordu.

" Kızdın mı sen ? ay kıyamam ben sana abiyede kızarmış  " dedi Ekin sesini bebek sesi gibi çıkarmıştı öküz. 

" Ne oldu canım kızdın mı? " dedi Aylin anlaşılan herkes öcünü alıyordu benden.

" Evet . !  Kesin artık şunu " diye bağırdım hepsi kahkaha atmaya başladı biri hariç. Feride bir yerlere  dalmış düşünüyordu. Anlaşılan benim dediğim canını sıkmıştı. Hay ağzımı eşşek arısı soksaydıda söylemeseydim. Ben Feride'ye bakarken herkes  başka bir konuya geçmiş aralarında gülüşüyorlardı. 

Gönderilen : Feroş

Canım özür dilerim ben seni üzmek istemedim.

Diye mesaj yazdım. Telefonunu eline alıp mesajı okuduktan sonra bana baktı. Sonra birşeyler yazmaya başladı.

Gönderen: Feroş

Sen haklısın canım. Bizim ilişkimiz ciddiye gitmiyor. Anneannemin diyişine göre evde kalmışım. Annemlerde üstüme geliyor.

Yazmıştı. Yüzüne baktım gözleri dolmuştu.  Hatta biraz daha baksa ağlayacaktı.

"Feride bi gelsene benle lavaboya " dedim. Yapmacık bir şekilde gülümseyip yanıma geldi. Beraber lavaboya gittik.

" Ne oldu " dediğmde ağlamaya başladı. 

" Ya ben Can'ı çok seviyorum. Babamın ailesi evlen artık diye tutturdu. Yani anlamıyorum 40 lı yaşlarda evde kalmış kız değilim 23 yaşında gencecik kzım .  Hani desen talibi yok evde kalacak diye korkuyorlar. Ama çok talibim var. Ben dış görünüşe bakıp evlenmek istemiyorum. Can'la evlenmek istiyorum. Her  ne kadar sosyete olsakta ailemin tavırlarına anlam veremiyorm. " diyip hıçkıra hıçkıra ağlamaya  başladı.

" Ağla bitanem rahatlarsın  " dedim. Klasik  söz işte. Ne diyebilirimki nasıl teselli edebilirim. Can'da ona o kadar laf sokmama rağmen kılını kıpırdatmadı. Hani güzelde kız. Gözyaşlarını silip gülümsedi güçlü durmaya çalışıyordu. Yüzünü yıkayıp bana döndü.

" Gidelim " dedi. Beraber masaya döndük. En azından içini döküp rahatladı.  Masaya oturmadan Emir konuşmaya başladı.

" Canım hadi biz  kalkalım halam bekliyor  " dedi.  Bende başımla onayladım. Herkesle vedalaştıktan sonra arabaya bindik. Halası Adana'da bir hastanedeydi bizde şimdi oraya gidiyoruz. Emir her ne kadar uçakla gidelim desede ben arabayla gitmeyi tercih ettim. Hem ancak yol boyunca Emir'in başının etini yiyebilirim.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now