Psikopat Kız ( 65. Bölüm Final )

11.7K 413 74
                                    

Finall...

Pofuduk gelimliğime  son kez baktım ve gülümseyerek konuşmaya başladım.

"Hala inanamıyorum bu bir rüya olmalı " dedim alaylı bir şekilde. Bu günün hiç olmayacağını sanıyordum. Büyük bir ihtimalle yarın akşam bu gelinliği giymem benim sonum olacaktı ama en azından bu gelinliği giymeden ölmeyecektim. Annem gülümsedi ve yanağımı okşadı.

"Bu günleri göreceğimi hiç sanmıyordum.  Ben bebeğimin beni bulacağı ve bizim tekrar aile olacağımıza inanmıyordum ama...ama sen burdasın ve yarın evleniyorsun." dedi evet yarın evvliniyorum ve ölüyorum. Annemin arkamdan çok ağlayacağını biliyordum.

" Anne son gün ağlama mı istemiyorsan başka şeyler konuşalım " dedim çünkü bunları konuşunca aklıma yarın akşam neler olabileceği geliyor. Emir benden sonra yıkılacak ama o güçlü biri eminim yoparlanıp hayatına devam edecek. Yani benim isteğim bu ömrünün sonuna kadar bana takılıp kalmasını istemiyorum. O mutlu olmayı hak ediyor. Umarım yeni birini bulur güzel bir evlilik yapar ve baba olur. Artık öleceğim yani onun için kötü bir şey düşünemem tek istediğim çok mutlu olsun. Bana balıkları anlattı.  Yani aklımı dağıtmak için seçtiği konu değişik. Herneyse balıklardan burçlara burçlardanda dizilere geçiş yapıp uyuduk.Yarın uzun bir gün olacak.

*******

Beyaz gelinlik içinde gerçekten harika görünüyordum. Annem yanıma gelip sarıldı. Sonra Emir geldi yanıma etraf birazcık bulanıktı. Sanırım fazla heycanlıydım. Beraber salona geçerken Can'ı gördüm. Elinde bir silah bize doğru geliyordu. Daha sonra silahı Emir'e doğru uzattı korku dolu gözlerle Emir'e baktım.

" Can lütfen yapma hani ben senin kardeşindim " dedim sesim kocaman salonda yankı yaptı. Ağlıyordum ve makyajım bozulmuştu.

" Bir kardeşim onun yüzünden yandı diğerinde yanmasına izin veremem "dedi ve silahı ateşledi. Öleceksem sevdiğim için ölmeliyim Zaten o olmadan mutlu olamayacağıma göre ölsem daha iyi . Emir'in önüne atldım ve ahhh göğsümde fana bir acı var insanlar etrafıma toplandı ve hiç bir şey duyamıyorum. 

Gözlerimi açtiğimde elimi göğsüme götürdüm. Ama kurşun filan yoktu yara da yoktu yani. Yanima baktığımda uyuyan annemi gördüm. Sanırım sadece rüya gördüm. Zaten Can beni tehtid ettikten sonra bir çok kez kabus görmüştüm. Bu akşam o kabus bitecek. Yani Can beni öldürecek ve herşey bitecek. Yataktan kalktım ve annemi uyandırmaya çalştım.

" Anne kalk hadi kızın elden gidiyor " dedim annem yerinde dönüp " Hıı " dedi biraz daha yaklaştım.

" Kızın diyorum kızn elden gidiyor evleniyorum bu gün kalk " dediğimde gözlerini açıp gülümsedi. Hemen kalktık gelinliğimide alıp kuaföre gittik. Zaten farkında olmadan çok uyumuşuz kendi düğünüme ve cenazeme geç kalmak istemediğim için hemen annemle beraber kuaföre gittik. Biz kuaföre geldikten biraz sonrada kızlar geldi. Feridenin gözlerine baktığımda ne kadar üzgün olduğunu gördüm. Benim için Can'la konuşmuştu hatta Can'a ben mi yoksa intikamınmı diye sormuş. Can ilk başta bir şey söylememiş o yüzden Feride sevinmiş ama bir kaç gün sonra intikamım demiş. O yüzden Feride'le ayrıldılar. Ben ve Feride dışında bu akşam benim öleceğimi bilen kimse yok. Feride'ye gülümsedim ve sarıldım.

" Çok üzgünüm Gizem ben onu durdurmaya çalıştım ama.. " dedi ve ağlamaya başladı. Daha çok sarıldım diyecek bir şeu bulamıyordum. Feride'nin Can'ı ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Benim için Can'dan ayrıldı daha ne yapabilir ki. Annemin sesiyle ikimizde anneme döndük.

 Ne oldu kızlar " dedi gülümseyerek anneme döndüm.

" Bu gün evleniyorum diye mutluluktan ağlıyor " dedim. Annem gülümsedi ve hepimiz saçımızı yaptırmaya başladık. Saçımız bittikten sonra kuaförde çalışanların yardımıyla gelinliğimi giydim. Hafif pembe üzerinde gelin dağmat ve araba olan ayakkabımın kenarunda evleniyoruz yazıyordu ve üstünde kalplar vardı. ayakkabımıda giydikten sonra düğünün olacağı yere gittik. İki katlı kocaman bir yerdi aşağısı tamamen salonken üst katta gelin ve damat için oda mutfak filan vardı.  Herkes hazırlanırken bende düğün saatinin gelmesini bekliyordum. Kapı çalındı ve içeriye Can geçti.

" Düğün bittikten sonra öldüreçeğini sanıyordum " dedim. Yanıma kadar geldi.

" Vaz geçtim " dediğinde içimi bir korku kapladı düğünümü yapmadan şimdi öldüreçekti beni.

" Şimdimi öldüreçekksin "dediğimde yanıma oturup elimi tuttu.

" Sen benim kardeşimsin Gizem ben senin kötülüğünü hiç bir zaman istemedim senin canını sıktığımı biliyorum ama lütfen beni affet gözüm intikamdanbaşka bir şey görmüyordu Feride benden ayrılınca yaptığımın yanlış olduğunu anladım abin yaptığı hatadan dolayı  çok pişman onu affedebilirmisin " dediğnde gülümsedim tanrım bu gün ölmeyecem.

" Beni öldürmeyecek misin ? " diye sordum.

" Ben intikamımı aldım hemde doğru kişiden" dediAnlamayan gözlerle ona baktım.

" Merve " dedi biraz sustuktan sonra konuşmaya devam etti. " O na büyük bir ders verdim ölene kadar deliler hastanesinden çıkamayacak hemde ileşse bile deliler hastanesinde bir kaç çalışan ayarladım onunla ilgilenecekler. Yaşadığı her gün ölmek için yalvaracak ama kolay kolay ölmesinede izin vermeyecem Cansu ne kadar acı çektiyse oda çekecek ve kendi halinde ölecek  " dedi Merve için hiç üzülmedim bunu hak etmişti. Onun yüzünden hem ablası hemde Cansu öldü.  Can gittikten sonra Emir geldi ve beraver solana gittik. Yürürken bize doğru gelen Can'ı gördüm. Herşey rüyamdaki gibi oluyordu ama bu sefer Can'ın elinde silah yoktu. Yanımıza geldikten sonra elini Emir'in omuzuna koydu.

"Kardeşimi üzersen gözümü kırpmadan seni öldürürüm. "dedi ve Emir gülümsedi. Sonra nikah masasına oturduk. Nikah memuru biraz konuştu ve Emir evet diye bağırdı. Sonra bende bağırabildiğim kadar evet bağırdım ve Emir'in ayağına bastım. Emir acıyla yüzünü buruşturdu gülümseyerek ayağa kalktım.

" Bunun cezasını çekeceksin karıcım " dedi annımı öpecek sanıyorken birden dudağumu öpmeye başladı. Karşılık vermem için sert öpüyordu ben ayrılmaya çalıtıkça daha çok çekiyordu sonunda ondan ayrılabilmiştim. Gülümseyerek konuşmaya başladım.

" Geceyi bekle kocacım " dedim oda benim gibi gülümsedi. Daha sonra müzik çaldı ve ikimi herkesin ortasında dans ettik. Müzik hep çaldı herkes eğlendi çoştu. Bizde her şarkıda oynadığımız için biraz yorulmuştuk. Daha sonra güzel bir şarkı eşliğinde elimizdeki karanfilleri gelen misafirlere doğru atmaya başladık . Karanfil atma bitince. Takı töreni başladı. Ve sonunda gecenin sonuna geldik. 

( + 18 yazamam o yüzden siz yazmışım farz edin )

**********

" Atalay gel Gizem teyzeye " dedim ama Atalay sanki önünde öcü varmış gibi annesine kaçtı. Aylin gülerken ben yüzümü astım.

" Oynatmayacam kızımı seninle büyüyüncede seninle evlendirmeyecem sende kendine başka gelin bul Aylin Hanım " dedim. Sinirlenmiştim. Hakikaten insan hamile olunca duyguları çok karışıyor.

" Zaten bende senin kızınla değil Feride'nin kızıyla evlendirecektim " dedi alayla.

" Hayır canım benim kızımı istedin bizde verdik döneklik yapma onların kaderi bir artık " dedim herkes güldü. Anladığınız gibi Aylin ve Anıl'ın çocukları doğmuştu ve benim tahmin ettiğim gibi bir oğulları oldu. Bebekleri şuan bir yaşında. Bende şuan beş aylık hamileyim ve ilerde hayallerimdeki gibi kızm olacak. Kızımın adının Ezgi olmasını istiyordum ama sonra var geçtim kzımın adı Öykü olacak. Çünkü Emir'in en sevdiği isim Öyki'ymüş. Neyse  Feride ve Can barışıp evlendiler. Bizden geri kalmadılar çünkü Feride'de bir aylı hamile doktorun dediğine göre ikiz çoçukları olacakmış. Onun adına çok sevindim. Hazal ve Ekinde inşallah Hazal daha fazla sorun çıkarmazsa bu yıl evlenecek.Aslında Hazal birazcık sorun çıkarmakta haklı yani kız ev için eşya seciyor kaynanası beğenmiyor kaynanası seciyor bu sferde Hazal beğenmiyor allah Ekin'e sabır vesin ne diyim.

" hayır benim oğlum hanginizin kızını beğenirse onunla evlenecek " dedi. 

" O zaman Feride'in çocukları inşallah erkek olurda gene benim kızıma kalırsın " dedim güldük.

Ve final umarım beğenirsiniz şimdiye kadar kitabımı okuyan yorum yapan vote veren herkese çok teşekkür ederim :) :) :)

Psikopat KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin