Psikopat Kız ( 59. Bölüm )

7.3K 329 14
                                    

Gizem'den

Her şey muhteşem gidiyordu. Yani hayatımda normal olmayan bir yoktu. Ama düğün yaklaştıkça içimde bir huzursuzluk oluşuyor. Nasıl diyebilirim hani bir az kalbin sıkılmış gibi hissedersinya hah işte onun gibi. Her neyse bu gün Emir'le İzmir'e teyzelerimi ziyarete gidiyoruz. Teyzelerimi bu bir kaç yılda o kadar çok sevdim ki anlatamam . Resmen hayatıma burunlarını sokmadıkları bir gün yok. Tamam ortanca teyzem onlara göre biraz daha insaflı ama hepsi hayatıma karışıyordu.

" Ne düşünüyorsun ? " diye sordu.

" Teyzemlere gitmesek mi ? " dedim bana bakıp gülümsedi.

" Peki tamam nereye gidelim " diye sorduğunda çocuk gibi zıplayıp boynuna sarıldım.Oda hemen ellerini belime koydu. Ben ondan ayrılmadan önce  boynuma küçük bir öpüçük kondurdu. 

" Feride, Can , Aylin ve Anıl'ı alıp Mardin'e Hazal'ların yanına gidelim " dedim dudak buzerek onda işe yarar mı bilmiyorum ama annemde bu dudak buzme işi hep işe yarıyor.

" Tamam o zaman sen kızları ara  bende Can'a ve Anıl'a haber vereyim " dedi tamam anlamında başımı sallayıp hemen kızları aradım. Onları ikna edip yola çıktık. Uçakla geldiğimiz için uzun sürmedi. Daha sonra Ekin'in ailesinin evine geldik. Biz içeriye geçer geçmez Hazal koşarak yanıma geldi.

" Gizem kurtar beni evlendiriyorlar tabi gördüler gül gibi kız bırakmazlar her neyse yardım et " dedi. Şu evlilik işi neydi  bilmiyorum ama Hazal'ında istediği gözlerinden belliydi sadece dışarıya göstermek istemiyordu.

" Ne oldu canım " dedim gülümseyerek.

" Off şimdi biz bu eve geldik Ekin bey beni ailesine anne bu senin gelinin diye tanıttı ben herkese öyle bir şey yok dedikçe  o utanıyor ondan böyle davranıyor dedi  çıldıracam " diyip ellerini başına koydu.

" Aaa bak Ekin'in ailesi aşiret artık evlenmiyorum falan dersen öldürürler seni " dedim gülerek ben bunu diyince bizimkilerde gülmeye başladı.

" Sen ciddi misin " diye sordu tam ben cevap verecekken anıl konuşmaya başladı.

Anıl : " Bence öldürmezler işkence ederler " dedi kahkaha atarak.

Feride :  " Bence işkence az kalır " dedi hepimiz gülmekten ölüyorduk biz konuştukta kızın yüzü çok komik oluyordu.

Aylin : " Bencee işkence ettikten sonra acı içinde öldürtürler " dedi biz gülerken Ekin yanımıza geldi.  Hazal etrafa korku dolu gözlerle bakarken Ekin gelip ona sarıldı.

" Korkutmayın mustakbel karımı " diyip Hazal'ın annını öptü. Biz gülerken Hazal etrafa kötü kötü bakıyordu. Neyse işte erkekler şu işin  peşine düşerken bizde kızlarla sohbet etmeye başladık. Daha çok dedikodu yapıyorduk ama neyse. Aylin elindeki dergiyi kaldırıp bize gösterdi. Aslı Tandoğanın hamilelikler içinde bir fotoğrafı vardı.

" Ben bu hamileliği girysem ondan daha güzel olurum " dedi Aylin sonra dergiyi Feride'ye verdi. Feride biraz baktıktan sonra Hazal'la en sonda dergiye ben baktım.

" Bu hamileliği giymek için önce hamile olmalısın " dedim. Aylin sırıtarak konuşmaya başladı.

" Belkide öyleyimdir " dedi Hepimiz aynı anda çığlık atıp hemen yanına gittik.

" Hamilemisin ?" diye sordum.

" Bilmiyorum regl   dönemim  gecikti ve test yaptığımda iki çizgi çıktı ama emin değilim daha doktora gitmedim " dedi .

" Anıl'ın haberi var mı ?" diye sordu Hazal . Aylin başını olumsuz anlamda salladı. Heralde hamile değilse Anıl'ı boş yere mutlu etmek istemedi her neyse.

" Şimdi diğer bomba haber benden " dedi Feride sonra elini havaya kaldırdı. Parmağındaki yüzüğü görünce bu seferde onun başında toplandık tam bize nasıl evlenme teklifi ettiğini anlatacakken Emir endişeli bir şekilde yanımıza geldi.

" Hemen dönmemiz gerekiyor Can'ın kardeşi fenalaşmış durumuda ciddiymiş " dedi. 

Psikopat KızWhere stories live. Discover now