Psikopat Kız ( 38. Bölüm )

9.8K 467 19
                                    

Emir'den

Buralardan gitmeliyim. Sevdiğim aşık olduğum kız için gitmeliyim. Ama gözüm arkada kalmayacak çünkü Ekin onun yanında olacaktı. O Gizem'in nkardeşi gibiydi eminim Gizem'i herşeyden herkesden korur.  Onunla vedelaşmak istiyorum ama yapamam ona daha fazla zarar veremem bu yıl okadar çok şey yaşadı ki. Telefonumu elime aldım ve Ekin 'i  aradım.

" Alo Ekin bana acil Gizem'in geçmişi lazım" dediğimde hemen hallediyorum diyip telefonu kapattım. Acaba ne zaman gelir. Burada son yapacağım şey Gizem'in geçmişini öğrenmek. Yarım saat sonra Ekin geldi. Beraber salona geçip oturduk.

" İki yaşındayken anneannesinin yanına gönderilmiş ondan bir yıl sonrada nenesi ölmüş. Tek başına kalmış ve ona cevredekiler bakmış. 10 mu 11 yaşına geldiğinde en yakın arkadaşı bilinmeyen bir nedenden intihar etmiş o zamndan sonra Gizem masum bir çocuk olmaktan vaz geçmiş beş altı kez  adam yaralamış ve bir çok dükkanın ve ya mazanın camlarını indirmiş . Daha sonrada mahalledekiler rahatsın olunca orayı terk etmiş sürekli sokaklarda yaşamış ve nasıl geçindiğini nerede kaldığını bilmiyoruz. Ama bekaretini sürekli korumuş ve yanına hiç bir zamanerkek yaklaştırmamış. Bir ara arka sokaklarda dövüşlere bile katılmış ve sayısız karete ve kendini savunma dersleri almış geçen yılda babasını aklına bir kızı olduğu gelmiş ve onu eve geri getirmiş " dedi. Duyduklarım karşısında şok oldum cidden bu kadar şey yaşadımı  anne babasız büyümesi bir kenara bunca yıl tek başına  öksüz yetim olsaydı en azından yetiştirme yurdunda arkadaşlarıyla büyürdü  ama o tamamen sokakta büyümüş ve arkadaşı onun hayatını çok etkilemiş. Peki arkadaşı neden intihar etti. Her neyse artık bunlar umrumda değil gidiyorum. Bensiz daha mutlu ve güvende olacak. 

" Ben gidiyorum " dedim ifadesizce  Ekin şok olmuş bir şekilde bana bakıyordu.

" Ne " dedi.

" Gidiyorum dedim oğlum Gizem sana emanet ona sahip çık " dedim bu söylediklerim bile zor çıkmıştı ağzımdan.

Gizem'den

 Başımın iğrenç sızlamasıyla uyanmıştım. Dün gece o kadar çok ağlamıştım ki  gözlerimin şiştiğine yemen edebilirdim.  Zar zor kalkıp banyoya gittim. Aynada tamda tahmin ettiğim bir tiple karşılaştım. Gözleri şişmiş saçları kabarmış burnu kızarmış tam bir ezik gibi duruyordum. Biran önce rahatlamam lazımdı. Ilık bir su açıp hemen suya geçtim. Bu biraz bile olsa beni rahatlatıyordu. Üzerimi hemen giyinip evden çıktım. Babamla kahvaltı filan etmedim çünkü şimdi onu görmek istemiyorum ama dün onun üzerine okadar çok gitmiştim ki buna pişman oldum.  Onun yüzüne bakamam ona o kadar şey söyledikten sonra nasıl eskisi gibi davranabilirimki. Onu çok seviyorum ne kadar geç tanısamda o benim babam ve ben onun sevgisine muhtacım. Hızlı adımlarla arabama binip okula gittim. Bu gün hiç iyi hissetmiyorum. Bu gün Emir'in yanına gidip tekrar ona yalvaracam. Gitmemeli. Hızla Emir'lerin sınıfına gittim. Ekin hariç sınıfta kimse yoktu.

" Emir geldi mi? " diye sordum. Yüzüme dikkatlice baktı. Sanki bir şey söyleyecek ama  söyleyemiyor gibiydi. İki kez konuşmak için ağzını açtı ama sonra geri kapattı. Sonunda konuşmaya başladı.

" Emir gitti " dedi. Dedeiği anda gözlerim karardı. Bayılmadım ama  gözlerim kapandı. Ekin başımda bir şeyler sayıklıyordu. Onu dinlemiyordum gözlerim acıyordu kesinlikle ağlıyordum.

 " Nasıl gitti ya nasıl beni bıraktı. Ekin neden ya " diye ağlamaya başladım. Cidden şuan okadar aciz gözüküyordum ama umrumda bile değil.

" Sakin ol Gizem ben hep yanında olacam " dedi.  Emir yanımda olmadıktan sonra kim yanımda olursa olsun umrumda değil. Hızlı bir şekilde okuldan çıkıp eve geldim. Babam içerde oturuyordu.

" Baba " dedim sesim çok ağlamaklı çıkmıştı. Endişe dolu gözlerle  yanıma geldi. Biranda ona sarılınca şaşırdı ama sonra oda bana karşılık verdi.

" O gitti beni bırakıp gitti " diye ağlamaya başladım. Şuan baba şefkatine ihtiyacım var.

" Hııışt sakin ol bebeğim  ben hep senin yanında olacam " dedi.  

Psikopat KızWhere stories live. Discover now