Psikopat Kız ( 47. Bölüm )

10.6K 397 51
                                    

Sabahın güzel ışıklarıyla uyanmadım. Çünkü dışarda yağmur yağıyor ve gök  gürlüyordu. Yazın ortasında da yağmurun yağması çok saçma oluyor ama neyse üzerime  rahat bir şeyler giyip hırkamıda alıp aşağıya indim. Babamlar kahvaltı yapıyordu.

" Günaydın " dedim gülümseyerek.

" Abla sonunda uyandın " diye boynuma atladı eEfe  tabi Zeynep kıskanmış gözlerle bize bakıyordu.  Sonra oda yanıma gelip bana sarıldı.

" O benim ablam bi kere " dedi. Efe sinirli gözlerle ona bakıyordu.

" Benim ablam " diye bağırdı. Tam  Zeynep ağzını açmış bir şey diyecekken ben ondan önce konuştum.

" İkinizinde ablasıyım boşuna kavga etmeyin " dedim ve masaya oturdum sonra ikiside oturup yemek yemeye başladılar.

" Kızım iş konusunu  ne yapacaz benim yerime sirkette yerime çalışmak ister misin " diye sordu babam işte bunları konuşma zamanı gelmişti.

," Hayır baba tasarım sudütyosu açacam  " dediğimde suratı düştü onunyerine geçmemi istiyordu ama benim hayalim bu değildi.

" Tamam kızım nasıl istersen " dedi  ve masadan kalktı sabah sabah bir babamın tripini çekmediğim kalmıştı.

******

" Seninle bir konu hakkında konuşmalıyım " dedi Emir endişeli gözlerle kesinlikle bir sorun vardı.

" Dinliyorum " dedim biran önce konuya girmesi için.

" Bizim nişanlanmamız lazım istemiyorsan rol yaparız " dediğinde şok oldum. Tamam onunla nişanlanmayı çok isterim ama neden rol yapmamız gereksin ki.

" Neden " dedim.

" Halam çok hasta ve şuan hastanede ölecem diyip duruyor ve son istediği benim mürvetimi görmekmiş. " dediğinde şok oldum.  Yani zor durumda olduğu için istiyordu bu nişanı yoksa beni sevdiğinden değil.

" İstemiyorum " dedim soğuk bir sesle.

" Hadi ama Gizem bu kadar zor olamaz  yani şimdi neden böyle yapıyorsun eğer beni sevmiyorsan rol yapacak çok kız var " dedi resmen sinirim tepeme çıkmıştı.

" İyi o zaman o kızların yanına git " diye bağırdım. Tam arkasını dönüp gidecekken kolundan tuttuum.

" Benden başka hiç bir kızla nişanlanamazsın rol içapı olsa bile " dediğimde sırıttı.

" İşte benim kadınım " dedi yanaklarımın kızardığına emindim ama bu sözü çok hoşuma gitmişti.

" Önce bana evlenme teklif etmelisin " dediğimde gene sırıttı. Bu normal bir sırıtış değildi. Kesinlikle bir şeyler planlıyordu.

" Tamam akşam hazırlan seni alırım " dedi ve gitti. Tanrım çok heycanlıyım.

EMİR GERÇEKTEN BANA ECLENME TEKLİF EDECEK...

 Heycanlı bir şekilde odama çıktım. Eşyalarımı karıştırmaya başladım. Nerde teklif edecekti.  Ne giymeliyim diye düşünüp daha çok karıştırmaya başladım. Aslında hiç öyle dolabı elbise dolu olmasına rağamen hiç elbisem yok diyen kızlardan değilim. Çok elbisem var. Ama hangisini giymem gerektiğini bilmiyorum. Siyah sade elbisemi çıkarıp giydim. Sonuçta her yere olurdu bu elbise. Saçlarımı kıvrık  yapıp dağınık bir şekilde topladım. Tamam hazırdım ama Emir saat kaçta gelecekti. Biraz bekledikten sonra korna sesi duydum.  Hemen aşağıya inip arabasına bindim. Heycanla neyere gittiğimize bakmaya başladım. İstambulun merkezinde durunca ona şaşkınca baktım. Beni beklemeden arabadan indi ve gözden kayboldu. Zaten bu kalabalıkta onun gözden kaybolması normaldi. Arabadan inip Emir 'i beklemeye başladım. O sırada etrafında insanlar birikmeye başladı. Ben üzerimde acayip bir şey mi var diye bakarken etrafın iyice insan doldu. Şaşkınca etrafı izlerken  birden  ayı kostümlü biri yanıma geldi.

" Biliyorum ben ayının tekiyim ama sen bu ayıya aşıksın ve bu ayı kadar yakışıklı karizmatik..." devamını getirecekken söze atladım.

" kendini  beğenmiş " dedim gülümseyerek. İlk başta biraz sustu ve konuşmaya devam etti.

" Brirazcık öküz mini minnacık odun olan ama aynı zamanda çok çok yakışıklı olan bu adamla evlenmeyi kabul ediyor musun ? " diye sordu. O sıra  etraftaki herkes " Evet de " diye bağırıyordu. Gülümsedim ve " Evet " diye bağırdım. daha romantik bir evlenme teklifi hayal ederdim ama genede bu da muhteşemdi.

" Emire beni seviyormusun " diye sorduğumda önce ona 'Emire ' dedim diye sinirli bir şekilde  baktı. Ama sonra gülümsedi.

" Bilmem seviyim mi ? " diye sorduğunda ben ona kötü kötü baktım.

" Sevme " diye bağırdım sinirle  bir anda dudaklarıma yapışıp beni öpmeye başladı. Bende geçiktirmeden karşılık verdim. Bu gün gerçekten muhteşemdi.

Medyada Gizem'in kıyafeti var. Ve olun İstambul dizisindeCarlos ve Yaren'in söylediği şarkı var ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz.

Bu arada bilmeyenler için söylüyorum Gizem bir yaşındayken annedi uyuşturucu kullandığı için hapse girdi.  Babası annesinden boşanıp başka bir kadınla evlendi. Ve Gizem iki yaşına geldiğinde kardeşi Zeynep  doğdu ve Gizem anneannesini yanına gönderildi. !0 yıl sonra annesi hapisten çıktı ve başka bir adamla evlendi. Gizem 18 yaşındayken annesini buldu ve annesini  7- 8 aylık bebeği Efe vardı. yani Gizem'in iki  kardeşi var biri Efe şuanda beş yaşında diğeiyse Zeynep 21 yaşında. Gizem de şuan 23 yaşında :)  :) :)

Psikopat KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin