Psikopat Kız (21. Bölüm )

12.5K 572 26
                                    

Medyada Aylin var :)

Emir'in neden bunu yaptığını anlamak çok zor. Başka biriyle çıkıyor ve benim kiminle çıktığıma karışıyordu. Bu onu ilgilendirmezdi ama dediği gibi onu okadar tanımıyorum ne yapabileceğini bilmiyorum ben onu sadece okul cevresi içinde tanıyorum daha fazla tanımak istiyorum ama o beni yanına yaklaştırmıyor. Bir sorun vardı bu sorunun içinde Can'da vardı. Peki bunu öğrenmek için uğraşacak mıyım ? . Tabikide hayır. Şu Melis denen kız bana bulaştığında nasıl takmadıysam şimdide öyle takmıycam. Düşününce o birini çok sevdi ve sevdiği kişi onu çok seven biri tarafından öldürüldü. Ve bu birileri kardeşti. Ben sevdiğim biri için kardeşimi öldürmezdim. Bu çok saçma insan kendi öz kardeşini bu yüzden öldürür mü?

" Gidelim " dedi Aylin. Bende başımı olumlu anlamda salladım ve arabalarımıza bindik. Eve geldiğimizde herkes çalışıyordu. Aylin'in annesine babasına selam verdikten sonra odasına çıktık. Dolabın karşısına geçip elbise bakmaya başladık.

Aylin'den

Üzerime hızlıca elbiseyi geçirip banyodan çıktım. KIzlar bana hayranlıkka bakarken kendi etrafımda bir iki tür döndüm.

" Harika " dedi Feride. Ahh gerçekten güzeldi. Straplez  tül detaylı dantelli kısa bir elbise. Tamam biraz abartmış olabilirim ama sonuçta bu önemki bir yemek babamın diğe ortakları ve bir iş üzerinde durdukları bir sürü  kişi gelecek ve bu elbise umarım aşırıya kaçmaz.

" Sıra bizde " dedi Gizem ve dolabımdan bir elbise alıp banyoya geçti. Çıktığında oldukça güzel gözüküyordu. Biraz sade giyinmişti ama asil duruyordu. Klasik kesim kalın askılı beyez kısa harika  sırt dekortesi olan bir elbise giymişti.

" Çok güzel gözüküyorsun " dedim gülümseyerek teşekkür etti. Daha sonra Feride starplez kısa kırmızı bir elbiseyle yanımıza geldi. Hepimiz harika olmuştuk. Heycanla aşağıya indik. Babam gülümseyerek yanıma geldi ve elimi tuttu.

" Benin güzel kızım niçin süslendi acaba " dedi. Babam benimle ilgili herşeyi biliyordu. Ona her zaman herşeyi anlatırım tabi ortağımızın oğlu Anıl'dan hoşlandığımıda biliyordu.

" Baba dalga geçme " diyip şakadan omuzuna hafifçe vurdum. Gülümsedi.

" Tamam prensesim harika olmuşsunuz " dedi ve yanağımı öptü. Gizem'e baktığımda bizi hayranlıkla izliyordu. Acaba  onun babası hiç böyle şeyler yapmıyor mu ? diye düşünürken salona geçtik. Tüm mobilyalarımız kaldırılmış yerine süslü masalar koyulmuş. Tam salonun köşesinde bir masa ve üstünde kokteyler ve yiyecekler vardı. Saat yediye doğru gelirken misafirler gelmeye başladı. Babam kapıda misafirleri karşılarken kafasıyla bana gel işareti yaptı. Bende Gizem'e ve Feride'ye acıklama yapıp babamın yanına gittim. Ortağı Faik amca ve yakışıklı oğlu Anıl gelmişti.

" Meraba hoş geldiniz " dedim. Faik amca gülümsedi.

" Hoş bulduk gelinim " dedi. Doğru mu duydum diye adamın yüzüne mal mal baktım. Daha sonra Anıl konuşmaya başladı.

" Siz ortaksınız diye bizi böyle saçma şeylere bulaştırmayın " dedi. Ben neden konuşmalarını anlamaya çalışırken Faik amca konuşmaya başladı.

" Ne dersen de Anıl bu gün bu nişan olacak bunca insan boşuna gelmiyor " dedi. Bir anlık şokla " Baba " dedim.

" B,itanem bana kızma bu işle ilgili lütfen beni anla " dedi. Eğer önceden söylesiydi anlardım zaten Anıl'a deli gibi aşığım.

" seni anlıyorum " dedim. Ve gülümsedim.

" Bu kız dünden hazır benle nişanlanmaya " dedi. O an ona kötü kötü baktım ama içten içe gülüyordum.

Ahahaha ben ve Anıl nişanlanıyoruz.

Yavaş yavaş misafirler geliyordu ve biz onları kapıda selamlıyorduk. Kapıdan içeriye uzun boylu krizmatik bir adam güzel ve genç bir kadın kuçağında minik bir kız çocuğu - Bir dakika ben bu kızı tanıyorum diye düşünürken - Emir geçti. Umarım bu mutlu gecemi maf etmez. Hepsini selamladıktan sonra hızlı hızlı Gizem'lerin yanına gittim.

" Offf Emir burda umarım nişan gecemi bozmaz " dedim ikisi de şok oldu.

" Ne Emir  mi ? " dedi Gizem hızlıca arkasından da Feride konuştu.

" Nişan gecen mi? "  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kitabımı okuyan herkese çok teşekkür ederim kitabım sayenizde 4,9 K oldu. Hepinizi seviyorum. Yorum ve vote yapmayı unutmayın. Bu bölüm kısa oldu üzgünüm :(

Psikopat KızWhere stories live. Discover now