Psikopat Kız (32. Bölüm )

10.7K 470 13
                                    

" Buyrun geçin " dedim gülerek. İkiside geçtikten sonra arkalarından orta yaşlı oldukça güzel bir kadın geldi. 

" Bende senin teyzenim " dedi. Gülümseterek ona sarıldım. Daha sonra iki teyzem daha geldi. Büyük teyzemin tek bir kızı vardı. Ortanca teyzeminse bir kızı bir oğlu vardı. En küçük teyzeminde iki oğlu vardı. Daha sonra tek dayım geldi. Onunda bir oğlu vardı. Şimdiden söylüyüm bütün erkek kuzenlerim çok yakışıklı. Akşam yemeğini sorulara cevap vererek geçirdim. daha sonra biz gençler balkona geçtik.  En küçük teyzemin oğıllarının adı Malik ve Murat  en büyük teyzemin kızının adı Büşra  ortanca teyzemin kızının adı Öykü oğlunu adı Cem ve dayımın oğulunun  adı Halil ailede herkes ona prens diyormuş., Bu kadar kuzenimin olması muhteşemdi. Şimdi benim bir sürü kardeşim olmuştu. Çünkü bana göre kuzen demek kardeş demektir. Hepsi çok tatlı ve okadar samimilerki beni şaşırttılar. Sonradan aileye geçtiğim için dışlanacağımı zannetmiştim. Daha doğruşu bu kadar ilgi beklemiyorum beni şaşırtanda buydu.

Cem : " Sevgilin var mı Gizem ?"

Gizem: " Hayır yok. "

Büşra : " Hoşlandığın biri vardır elbet bize anlatsana " dedi ve ben onlarada Emirden bahsettim. Sonra benim en yakışıklı kuzenimin aklına bir fikir geldi.  Benim ona çok aşırıı derecede bağımlı olmadığımı o olmadanda yapabileceğimi göstermek için  yarın beraber benim okuluma gidecektik. Bende kabul ettikten sonra bütün kuzenlerimle salonda kendimize yer yatağı açıp orada yattık.

Büşra : "Halil çek şu kokmuş ayaklarını yüzümden " diye bağırdı hepimiz gülmeye başladık. En sonunda sohbet ede ede uyuduk. Sabah olunca ben ve en yakışıklı kuzenim Malik onun arabasıyla yola koyulduk. Aşırı hızlı sürmesinden dolayı iki saate yetişmiştik ama benim midem bulanıyordu. Hemen eve geçip lavaboya kustum. babam korkarak yanıma geldi ve Malik'e ölümcül bakışlar atıyordu. 

" Meraba baba bu küzenim Malik okul müdürünü arayıp haber verir misin bu gün benimle okula gelecek" dedim ve eden çıktık. Okula geldiğimizde birinci ders çoktan bitmiş tenefüs olmuştu. Okuldan geçerken herkes bize bakıyordu. Malik elini belime koyduktan sonra okula şöyle bir göz gezdirdim ama Emir yoktu. okulun dedikoducu kızının yanına gidip Emir 'i sordum  bu gün okula gelmeyecekmiş.

" Madem öyle ben dönüyüm Gizem sende hafta sonu tekrar gel olur mu " dedi .

" Tamam " diyip sınıfa çıktım. İlk defa çılgınlık yapacaktım ve Emir gelmemişti. Emir'e olan duygularımın bana böyle çılgınlıklar yaptıracağını bilmiyordum. Ama ne yapabilirim k Emir'in yanında olmak istiyorum. Sanki o yokken nefes alamıyormuş gibi hissediyorum. Ve o yanımda değilken kendimi o kadar çok yanlız hissediyorum ki sanki dünyada kimse kalmamış ben yalnız kalmışım gibi.Ama Emir bey bunun farkında değil ona ne kadar değer verdiğimi onu böyle bir çılgınlık yapabilecek kadar sevdiğimi bilmiyordu. Belkide Hazal'ı unutamamıştı. Sonuçta kimseyi ondan daha çok sevmiycem diye söz vermiş. Şimdi beni sevmesini yani ondan daha çok sevmesini bekleyemem ama en azından birazcık değer verse hiç fena olmaz. Fakat bunu bile çok görüyör bana. Eğer gerçekten bana zarar gelmesin diye beni yanından uzaklaştırıyorsa.... Ben onun yanında zarar görmeye bile razıyım yeterki beni kendinden uzaklaştırmasın. Ben bunları düşünürken Emir sınıfa geldi ve beni çekiştirerek dışarı çıkardı. Ne oluyor ya hani gelmemişti bu çocuk.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now