Psikopat Kız ( 22. Bölüm )

11.6K 524 10
                                    

Karneleri bu gün aldığımıza göre artık yeni bölümler hemen gelecek ard arda yeni bölüm yayınlayabilirim. Umarım beğenirsiniz ** yorum ve vote vermeyi unutmayın **

Gizem'den

" Offf Emir burda umarım nişan gecemi buzmaz " dedi Gizem benle Feride'nin ağzı açık kaldı resmen.

"Emir mi ? " diye sordum Aylin daha bana cevap vermeden Feride atladı.

" Nişan gecen mi? " diye sordu Feride evet neydi bu nişan meselesi.

" Kızlar sakin olun babamın işiyle alakalı bizim nişanlanmamız gerekiyor ayyy çok heycanlıyım ama Anıl istemiyo gibi ne yapacam çok hevesli gözükmemeliyim değil mi ? " dedi tek nefeste.  Benle Feride gene ağzımız bir karış acık ona bakıyorduk sonra babası yanımıza geldi.

"  Hadi kızım hazır mısın ? dedi Aylin heycanla kafasını salladı ve orkestra nın oraya gittiler sonra babası mikrofonu eline alıp konuşmaya başladı.

" Sevgili misafirler bu gün beni kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim bu gün biricik kızım tek göz ağrımın nişan törenini kılmak için burdayız. Aylin hep yaramaz bir kızdı küçükken tüm erkek arkadaşlarını döverdi biz annesiyle bu kız hiç büyümeyecek hiç evlenmeyecek diye düşünüyorduk ama bu gün biricik prensesim nişanlanıyor hepinize geldiğiniz için çok teşşekür ederim hadi yüzükleri takalım " dedi ve genç bir kız elinde tepsiyle yanlarına doğru yürüdü. Babasının heycandan eli titriyordu. Çok şanslıydı biz babamla hiç böyle olmadık sorsak babama benimle ilgili pek birşey bilmez ama Aylin'in babası farklı kızıyla arkadaş gibi. Yüzükler takıldıktan sonra Aylin ve Anıl sahnenein ortasında dans etmeye başladı. Daha sonra babamı bir kadınla konuşurken gördüm. Acaba ne zaman gelmişti. Hemen yanına yürüdüm.

" Gizem burdaymışsın sabahtan beri seni arıyorum neden açmadın telefonunu? " diye sordu ilkkez babama hesap vermem gerekiyormuş gibi hissettim.

" Duymadım " dedim kısaca gerçektende duymamıştım hatta telefonumun nerde olduğunu bile bilmiyorum. Babamla konuşurken Emir 'in bir kızla dans ettiğini gördüm. O an boğazımda bir duğum hissettim. Yutkunamıyorum konuşamıyorum konuşursam ağlayacağımı biliyorum. Kız gerçekten güzeldi. Ve oldukça kibar nazik biri gibi duruyordu. Gözlerim dolarken babama bir şey demeden Aylin'in odasına çıktım. Ağlamak  istiyordum ama ağlayamıyordum. Bir süre bir şey yapmadan oturdum düşünmem gerekiyordu.

Birincisi o başkasıyla çıkabiliyorken neden bana karışmasına izin veriyorum. İkincisi ben bütün erkekleri kendimden uzak tutuyorken neden ondan uzak duramıyorum. Üçüncüsü okulun popiler çocuğu Can neden bana çıkma teklif etti.  Bütün bunlara cevap bulmam gerekiyor. Tamam ilk sorunu cevapı belli çünkü ondan korkuyorum korktuğum için ona karşı gelemiyorum.  İkincisinin cevabı ondan hoşlanıyorum yada aşığım evet ona deli gibi aşığım o yüzden ondan uzak duramıyorum . Üçüncüsüde belli Can 'da Melis gibi Emir'e zarar vermek için beni kullanmak istiyordu. İşte bu yüğzden Can'dan uzak durmalıyım.

Tamam bu düşündüklerim çok saçma benim daha önemli sorunlarım var aama ben gitmiş Emir beyin peşinde koşuşturuyorum. En önemli sorunum benim annem kim ve neden hapise girdi. Bunlara cevap bulmalıyım asıl. Annemi bulup onunla konuşmalıyım nasıl biri olduğunu öğrenmeliyim.  Bütün bunları düşündükten sonra kafamı toparlayıp tekrar aşağıya indim. Tekrar Emir 'e baktığımda kızla birşeyler konuşuyordu. Şuan kıskançlıktan ölebilirim. Feride'nin yanına gidip ona sıkıca sarıldım canım acıyordu.

" Gidelim mi? " dediğinde ona gülümseyerek baktım benim için en yakın arkadaşının nişanını bırakıp gitmek istiyor işte bu kızları çok seviyorum hayatımda ilkkez birileri benim için bu kadar cabalıyor.

" Hayır Aylin'i yalnız bırakmamalıyız " diyip tekrar sarıldım. Sarılmak biraz rahatlatmıştı. Etrafı izlemeye başladım yakışıklı bir çocuk önüme gelip durdu.

" Güzel bayan benimle dans eder misin " dediğinde gülümsedim tam cevap verecekken arkadan tanıdık bir erkek sesi geldi.

" O benimle dans edecek " dedi kim konuştu diye arkama baktığımda Can' ı gördüm. Bu salağın ne işi var burda demeden beni sahnenin ortasına çekiştirdi.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now