Psikopat Kız ( 60. Bölüm )

7.1K 310 24
                                    

Aldığımız haberle tekrar İstanbul'a dönmek için havaalanına gittik. Bilet işi kim kiminle oturacak derken sonunda uçağa bindik. Herkes sessizdi. Can resmen çökmüştü ama güçlü gözükmeye çalışıyordu. Sessiz bir yolculuktan sonra sonunda İstanbul'a geldik. Hiç beklemeden hastaneye gittik. İçeriye gittiğimizde Can'ın annesi ve babası bir köşede ağlıyordu. Can hemen doktorun yanına koştu bizde peşinden gittik. Doktor biraz düşündükten sonra konuşmaya başladı.

" Can bey kardeşiniz geldiğinde durumu çok ciddiydi ilk başta hastalığını anlayamadık daha sonra yaptığımız araştırma ve tahlillerden bir kaç yıl önce bir yılda bir sürü estetik ameliyatı olmuş. Bu ameliyatlardan önce yüzünde enfeksiyon oluşmuş daha sonra her yıl yavaş yavaş vücuduna yayılmış. " dedi Can huzursuz bir şekilde yerinde kıpırdandı.

" Kardesim nerde ? " diye sordu sinirle doktor konuşmak için ağzını bir kaç kez açtı ama konuşmadı. Sonra boğazını temizleyip konuşmaya başladı.

" Bakın biz elimizden geleni yaptık ama.. " demeden Can yumruğunu doktorun gözüne geçirdi. Doktora yumruklar atarken Emir ve Ekin onu zor durdurdu.

" Elinden geleni yapsaydın ölmezdi lann " diye bağırdı. Annesi daha çok ağlarken koridordaki bir kaç kişi bize bakmaya başladı.  Hepimiz ağlıyorduk. Cansu ölmek için çok gençti ve bir çok şeyi daha yaşamamıştı. Daha evlenmemişti anne olmamıştı. En azından annelik hissini yaşayıp ölebilirdi.  Ne diyorum ben ya .Aylin bir anda yere yığıldı ikihemşire onu odaya aldı. Anıl'da Aylin'le giderken ben Feride ve Hazan Can'ı izlemeye başladık.  Etrafa zarar veriyor bağırıp çağırıyordu sonra gözü Emir'e takılı kaldı. Önce biraz Emir 'e baktı daha sonra onun üzerine doğru yürümeye başladı.

Emir'in ağzından ;

Can üzerime doğru gelirken hiç bir şey yapmadan durdum. Yüzüme bir yumruk attığında geriye doğru sendeledim. Aslında ona karşılık verirdim ama kardeşi öldü büyük acı çekiyor. Bir yumruk daha attı. Bu sefer diğerine göre daha sert vurmuştu.  Yere düştüğümde üzerime çıkıp yumruklamaya devam etti.

" Senin yüzünden lan sırf seni sevdi diye öldü. Sen hayatına girmeden önce benim kardeşim mutluydu. Sen ve lanet olası şizofren kuzenin hayatına girdiğinden sonra hayatı maf oldu benim kardeşimin lan geçliğini yaşamadı senin yüzünden öldü" diye bağırıp yumruklamaya devam etti. Aslında haksız sayılmazdı eğer ben onun hayatına girmeseydim böyle olmayacaktı. En azından şimdi ölmüş olmayacaktı. Hepsi benim suçum Melin şerefsizinin bana aşık olduğunu ve çavremdekilere zarar verdiğini anlamadım. Eğer anlasaydım bir şekilde durdururdum. Benim yüzümden öldü çünkü ona aşık olmadığım halde onunla sevgili oldum. Evet benim yüzümden öldü ve ben şimdi bir şey yapamıyorum Can ne yapsa haklı çünkü onun kardeşi benim yüzümden öldü.

" Konuşsana lan üzgün olduğunu söyle pişman olduğunu söyle birşeyler söyle Emir " diyip yere çöktü. Ağlıyordu kimsenin önünde ağlamazdı o. Canı çok yansada ağlamazdı ama şimdi ağlıyor.

" Üzgünüm " dedim ve elimi omuzuna koydum. Başını kaldırıp bana baktı.

" Biliyorum " dedi ve sarıldı.  

Gizem'den

Sonunda ağlamaları bitmiş bir birlerine sarılmışlardı. Aslında benCan'ın Emir 'e sarılacağını hiç düşünmemiştim. Ama Emir'in gözlerine baktığında suçluluk duygusunun onu esir aldığını anlıyorsun. Kendini suçluyordu ama bence onun suçu yok. Tek bir suçlu var oda Melis gerzeği. Can'a sakinleştirici verilip uyuması sağlandı. Bizde Aylin'in yanına geçtik. Onada bazı testler yapıldı. Aylin kendine gelince doktor içeriye geldi.

" Annede bebekte çok iyi " dediğinde biz kızlarla çok şaşırmadık tahmin edebiliyorduk bir yanımız mutluyken bir yanımız üzgündü. Aylin kahkahalarla gülmeye başladı.

" Ne kadar komik değil mi bebeğim olacağı haberini alıyorum ama gülemiyorum" dedi ve ardından ağlamaya başladı sanırım hamilelikte böyle şeyler normal oluyordu.  

"Hazal lütfen sen hamile olunca bana böyle eziyet etme " dedi Ekin. Hazal dahil hepimiz ona şaşkınca bakmaya başladık.

" Ne bakıyorsunuz evlenince çocuk yapmayacam mı ? Baba olmak istiyorum ben baba " diye konuşmaya başladı ama Hazal kafasına ve omuzuna vurunca sustu. Ardından Emir bey konuşmaya başladı.

" En güzel hamile benim eşim olacak " diyip yanağıma küçük ir öpüçük kondurdu. Bende ona gülümsedim. Aslında  şimdi pekte gülünecek durumda değiliz ama hayatta illaki mtlu eden bir şeyler oluyor. Odadan çıktık ve koridorda beklemee başladık.Biz beklerken Cansunun cesedini bir sedyede üzerindede beyaz bir şeyle örtülü halde getirdiler. Can kardeşine sarıldı. Göz yaşları akarken hepimizin duyabildiği bir şekilde konuşmaya başladı.

" Özür dilerim Cansu seni koruyamadım ama sana söz veriyorum İNTİKAMINI ÇOK ACI BİR ŞEKİLDE ALACAM" dedi .

Evet yeni bölümle karşınızdayım umarım bubölümüde beğenmişsinizdir . Artık finale doğru gidiyoruz bir kaç bölümden sonra final olacak. Ama final olmadan önce bir görüşlerinizi alayım.

En önemli soru sizce kitabım nasıl ?

Gidişatından memnun musunuz ?

Can'la ilgili görüşlerinizide merak ediyorum.

Ve son soru sizce yeni bölümde ne olacak ?  tahminlerinizi bekliyorum.

Medyaya koyduğum videoyu ben çok beğendim sizinde beğeneceğinizden eminim.

Psikopat KızWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu