Psikopat Kız ( 14. Bölüm )

13K 564 22
                                    

" Emir " dedim şaşkınlıkla annesi ve babasıda arkasından gelmişti.

" Meraba hoş geldiniz kusura bakmayın ortaklarımızın siz olduğunu bilmiyordum " dedim olayın şokunu üzerimden atmaya çalışarak.

" Sorun değil tatlım bizde ortağımızın kızının sen olduğunu bilmiyorduk" dedi annesi. Gülümseyüp hepsini içeri aldım.Hemen yemeğe oturduk. Yemek yerken her iki dakikada bir Emir'e bakıyordum. Kardeşim fark etti.

" Abla yemeğini yesene " dedi sadece ikimizin duyabileceği bir seste. Ben de hemen yemeğime döndüm. Sabah ben onu öpmüştüm. Aklıma geldikçe salak gibi sırıtıyordum.Aileler derin sohbete dalmıştı. Bizde mesayıtoplayıp oturma odasına geçtik. Babam işten konuşuyor annemlerse kıyafet saç makyaj derdindeydi. Bu konu beni sarmadığı için odama çıktım. Aynanın karşısına geçip kendime baktım. Kafamda ve elimde sargı ne muhteşem ama. Tam karnımı açmış bakarken Zeynep odama daldı. Bende Emir sanıp korktum.

" Ne yapıyorsun ? " dediğimde karşıma geçti alaycı bir şekilde bakarak " Bebeğim Emir aşağıda burda ne yapıyorsun git şu çocuğun yanına kardeşini biraz sev dikkat çek hadi " dedi ben bile bunları düşünemezken o nasıl düşünüyor anlamıyorum.

" Tamam tamam kızma " diyip tekrar aşağıya indim. Pelin hanımı kucağıma aldım oynatmaya başladım.  Emir'de beni izliyordu.

" ÇOk sallanmayı sevmez " dedi sırıtarak.

" Sanane baksana ne kadar huzurlu " dediğimde Pelin bir anda kustu. Üstüm başım iğrenç bir şekilde kusmuk oldu. Annesi hemen Pelin'i aldı. Emir kahkaha atarak konuşuyordu.

" Ben sana ne dedim " dedi bilmiş bilmiş. Bende donup kalmıştım şimdi üzerimde bebek kusmuğu vardı. Yüzümde bile vardı bu iğrençlikten. Ayağa kalksam üzerimden yere damlayacak annem beni öldüreçek. Ama bu şekilde bir dakkika bile dayanamam. Hemen ayağa kalkıp odama koştum. Kendimi banyoya atıp bir an önce duş aldım. Hızlı bir şekilde duş aldıktan sonra başıma tekrar bansuman yapmak için aynanın karşısına oturdum. O sıra kapım çaldı. Gel dedikten sonra Emir içeriye girdi.

"  Yardım edeyim " diyip yanıma oturdu. Sonra özenle başıma bansuman yaptı.

" Bu gün için kızdın mı ? " diye sordum çekine çekine .

" Evet " dedi sadecedemek kızmıştı. Tabiki kızacak o beni sevmiyordu ki niye ben onu öptüm diye sevinsin ki.

" Beni tanımıyorsun Gizem tanısan yanımda durmak istemezsin" dedi. Ama ben ona aşıktım. Her şekilde yanında olmak isterim.

" Seni tanımak istiyorum " dedim.  " Çok erken " deyip yanımdan kalktı. Ne yani sadece tanımak istiyordum.Ve her şekilde yanında olmak ondan uzak olunca çok mutsuz oluyorum. Aşağıya indim bir iki saat sonra kalktılar. Bende odama çıkıp hemen uyudum.

 Sabah erkenden kalkıp banyoya gittim. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra aşağıaya indim. Herkes kahvaltı yapıyordu. Bende yanlarına gidip hemen oturdum. Annemde babamda hiç konuşmuyordu. Bir sorun olduğu belliydi ama şimdi bunu düşünmek istemiyorum. Yemeğimi yiyip hemen okula gittim. Okula geldiğimde hemen gözlerim Emir'i aramaya başladı ama Emir yoktu. Bütün dersler çok sıkıcıydı. Okulun bitmesine bir ders kala Emir okula geldi. Üstü başı kan olmuştu.

" Emir ne oldu ? " diye sorduğumda hızlıca yanmdan geçti. Bende arkasından gidiyordum.

" Gizem git başımdan çok sinirliyim sinirimi senden çıkarmıyım " dediğinde plduğum yerde durdum. Kimsenin peşinden koşamam. Özelliklede beni kovduktan sonra. OKul bitince arabama binip eve gittim.Kapı aralıktı ve içerden sesler geliyordu.

" Hep senin yüzünden senin yüzünden oldu herşey sen gönderdin Gizem'i annenlere sen hayatımızı maf ettin" dedi babam içimde birşeyler parçalanmaya başladı. 

Psikopat KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin