Hoofdstuk 2

2.5K 89 10
                                    

Mila

Normaal gesproken haat ik het om te fietsen door de regen, maar nu is het wel rustgevend. Vandaag heb ik een belangrijke toets voor nederlands. Ugh ik ben zo nederlands als het maar kan maar heb moeite met mijn 'eigen' taal. 'Hey snoeperd.' het is de jongen van de AH wat moet hij toch van me vervelend joch. 'Hoi.' Zeg ik kortaf terug. 'Waar ga je heen?' Hoe dom kan je zijn. 'Ik weet 't niet hoor het is 8 uur in de ochtend en ik draag een rugzak misschien school.' 'Ik dacht dat je een overval zou plegen je bent echt onvoorspelbaar.' Ik moet toegeven hij heeft wel humor. 'Ik moet op tijd zijn voor het overval dus ik ga doei.' 'Ah, jammer ik spreek je nog wel ik heet trouwens Damian.' Wil ik hem wel nog een keer spreken. 'Mila.' Antwoord ik terug. Het is nog ongeveer vijf minuten fietsen naar school als ik opschiet kan ik nog even leren voor nederlands. Als ik bijna op school aankom zie ik Eva praten met een jongen. 'Heyy Eef!' 'Hey mobiela.' Haha daarom is Eva mijn beste vriendin. 'Doei Lars het was leuk om je gesproken te hebben.' Hoor ik Eva zeggen. Als we in de schuur zijn om mijn fiets op slot te doen spreek ik Eva aan. 'Wie was dat?' 'Een jongen die nieuw is en allerlei vragen had wel een aardige knul.' 'Zeker van de techniek afdeling stelletje nerds,' zeg ik geïrriteerd. 'Waar hebben we les miel?' Oh shit we hebben die toets ik moet nog even leren. Ik loop naar een bankje open me boek en ga leren. 'Hallo, ik vroeg je wat, en had jij het niet net over nerds?' 'Sorry Eef maar ik moet nederlands echt ophalen, en we hebben les in lokaal A08.' 'TTUUUT!' Veel heeft het niet geholpen ik zit net lekker en de bel gaat af. Nu maar hopen dat nederlands goed gaat.

Stalker

Vandaag heb ik haar gezien in de regen. Ze leek doelgericht dan hebben we wat gemeen, want dat ben ik ook. Ik wil op haar afstappen maar dat lukt niet ze zou nooit iets willen met iemand als ik. Ik zou willen dat het anders kon, maar ik heb geen keuze. Als ik Mila voor mij alleen zou krijgen zou ik mezelf niet onder controle kunnen houden. Ik zou haar warme borsten in mijn handen willen voelen. Haar lichaam, haar warmte.

Mila

Nederlands heb ik helemaal verkloot. Ik had nog zo goed geleerd het leven is zo oneerlijk. Ik heb geen zin meer in deze dag en al helemaal niet in de nog vijf volgende lesuren. Ik ga me ziek melden en de hele dag naar films kijken ik ben dit alles gewoon zat. Als ik richting de concierge wil lopen zie ik die Lars van vanochtend. Hij ziet er verward uit, en het lijkt erop dat ie mijn richting op komt.

'Hey mag ik je wat vragen?'

'Dat heb je net al gedaan.'

'uh...ja klopt.' Zo een ongemakkelijke stilte heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb bijna medelijden met hem.

'Je mag je vraag stellen hoor.'

'Ehm...waar kan ik de C-lokalen vinden.'

'Op de derde verdieping.' Logisch.

'Bedankt.'

'Alsje.' Niet graag gedaan. Altijd van die gare types op deze school. Op naar de receptie.

'Hallo meneer ik voel me echt niet lekker zou ik naar huis mogen?'

'Tuurlijk meis moet je opgehaald worden of gaat het nog?'

'Nee hoeft niet hoor bedankt.'

Als ik buiten sta besef ik pas dat het thuis niet veel beter is. Shit.

gestalktWo Geschichten leben. Entdecke jetzt