Hoofdstuk 8

2.2K 86 18
                                    

Stalker

Het is zondag! Ik hou van zondagen dan kan ik doen wat ik wil zonder na te hoeven denken over de tijd. Ik wil vandaag Mila observeren. Nee, ik ga het niet doen het is te riskant. Het zou kunnen dat ze me ziet, en me dan denkt te herkennen. Ik haat het dat ik haar niet kan zien. Ik ga zo langs Remco ik heb pillen nodig. Een ander soort pillen dan de volgende keer. Het voordeel van dit pleeggezin is dat ik superveel zakgeld krijg. Remco woont in amsterdam-west. Ik ga er nu heen ik trek een donkere broek aan met daarboven een zwart t-shirt. Ik loop naar beneden trek mijn schoenen aan, en doe de deur achter me dicht. Ik haal mijn fiets van het slot en begin te fietsen. Ik zie dat het chique amsterdam-zuid overgaat naar het drukke centrum. Ik voel me altijd trots dat ik een echte amsterdammer ben als ik zoveel toeristen zie. Al gauw ben ik in oud-west. Het lijkt me wel leuk om hier te wonen. Met Mila natuurlijk. Ik moet nu nog even fietsen en dan ben ik al bij Remco. Hij woont in één van de grote gallerijflats. Niet bepaalt mooi, maar hij heeft wel zijn eigen huisje. Ik ben er eindelijk. Ik ben hier al zo vaak geweest dat sommige buren me waarschijnlijk herkennen. Ik druk op de bel.

'Wie is daar?'

'Ik ben het.'

'Ooh oké.' De zoemer gaat af en de deur gaat vanzelf open. Remco woont op de tweede etage dus ik ga gewoon met de trap. De lift stinkt altijd naar pis ik vraag me af of hier regelmatig schoonmakers komen. Ik loop nu op de gallerij best vervelend dat Rem helemaal in het laatste huis woont. De deur staat al open zoals altijd, en ik loop naar binnen. Het ruikt er sterk naar wiet. 'Eey broer hoe is 't?' 'Alles is ok.' Antwoord ik koel. 'Waar kom je voor?' 'Ik kom voor nieuwe pillen.' 'Oké, hoe was het gegaan met die chick van je.' 'Goed!' Nu pas besef ik hoe trots ik ben op mijn prestatie. 'Lekker bezig man' 'Jazeker.' 'Wil je weer die pillen of andere?' 'Wat heb je allemaal?' 'Ik heb Ltx pillen die zorgen voor een opgewonden gevoel, Kji wordt je rustig van, xxn versterkt de emoties, en natuurlijk lxx van de vorige keer. Ik denk na wat ik graag voor me wil zien. Een opgewonden Mila tuurlijk, maar ook een bange Mila. 'Ik wil een strip ltx, en xxn.' '100 euro.' 'Ik haal mijn portemonnee uit mijn zak en haal er twee briefjes van vijftig euro uit. 'Hier.' 'Thanks, hier zijn je pillen.' Ik krijg twee strips in mijn handen gedrukt. 'Dankje ik spreek je nog wel broer ik ga doei.' 'Doei.' Als ik buiten sta ben ik vrolijk ik kan niet wachten tot ik mijn plan kan uitvoeren!

Mila

Iedereen is bezig met mij plezieren. Ik snap dat het lief bedoeld is, maar ik voel me er niet prettig bij. Ze doen net alsof ik zielig en hopeloos ben. Terwijl ze zelf degene zijn die er zo over in zitten. Als ik de verkrachting bewust had meegemaakt dan was ik ook zielig, maar ik weet niks! Mijn broer werd heel boos toen hij het hoorde. Hij kreeg een woedaanval sloeg tegen muren maakte een lamp kapot, en schold lelijke dingen naar wie het dan ook heeft gedaan. Niemand moet aan me zusje komen zei hij. Hij zei dat hij van me hield en ik zei dat ik ook van hem hield. Mijn broer beschermt me daar ben ik blij mee. Hij zei dat hij die jongen zou vinden en hem zonder genade zou vermoorden. Ik weet dat hij dat nooit zal doen hij zegt heftige dingen als hij boos is.

Stalker

Mijn plan is klaar. Ik ben er tevreden mee, maar het gaat nog een tijdje duren voor ik het waar kan maken. Ik heb Mila's gezin nu al zo vaak bespied dat ik weet waar de reserve huissleutel ligt. Het ligt in de pot met planten die voor de deur staat, maar er is een beetje aarde overheen gegooid. Ik ken haar rooster ook haar school heeft het rooster openbaar online staan. De school waar ik een jaartje op heb gezeten. Haar ouders werken beide elke dag tot zeker 17:30 of later. Mila is op donderdag de eerste die thuiskomt, omdat haar broer die dag altijd naar bijles moet. Het plan is dat wanneer ik bij mijn oom woon ik Mila opwacht in haar eigen huis. Haar meesleep in de auto van mijn oom en haar opsluit in mijn ooms huis. Niemand zal er wat vanaf weten. Dan heb ik Mila voor mij helemaal alleen. Ik kan haar maximaal een jaar in het huis houden daarna moet ik er een einde aan maken. Een einde aan haar.

gestalktМесто, где живут истории. Откройте их для себя